EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord cash.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord CASH

Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

Bitcoin en de blockchain bestaan 10 jaar

Op 31 oktober 2018 zal het precies een decennium geleden zijn dat bitcoin/blockchain het licht zagen. De crypto/blockchain wereld zoals we die nu kennen, begon tien jaar geleden met het ondertussen beroemde white paper van de hand van ene Satoshi Nakamoto. De titel: ‘Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic CASH System’. Ondertussen is de identiteit van deze figuur, man of vrouw of groep personen, nog steeds even onbekend en mysterieus. Voor wie het 9 pagina’s tellende epistel nog niet eerder bekeek: hier kunt u het lezen. In 2011 schreven we hier op Biflatie.nl al een uitgebreid artikel over Bitcoin.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Crypto miljardair Mike Novogratz: ‘De crypto bubbel is leeg, dit is de bodem’

Mike Novogratz, voormalig succesvol hedgefundmanager op Wall Street die terug uit pensioen kwam om in cryptomunten te investeren, ziet het einde van de crypto crash. Volgens de oprichter en CEO van Galaxy Digital Capital Management is de crypto bubbel leeg gelopen. Afgelopen week hebben we de bodem van de crash gezien, aldus Mike Novogratz.

Novogratz sloeg een tijdje geleden de handen in elkaar met Bloomberg om de Bloomberg Galaxy Crypto Index te lanceren. Dit is een index bestaande uit 10 van de grootste cryptomunten in USD, waaronder Bitcoin, Ether, Monero, Ripple’s XRP en ZCASH. Volgens de crypto miljardair heeft deze index zijn bodem bereikt.

De index zette namelijk een rebound in op een technisch zeer interessant niveau.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Warren Buffett beschikt over $130 miljard CASH geld … en dat is geen goed teken

Berkshire Hathaway, het investeringsfonds van Warren Buffett, ziet zijn CASH geld voorraad met rassenschreden toenemen. Het fonds beschikt ondertussen al over bijna $130 miljard CASH. Het verleden wijst echter uit dat wanneer de CASHvoorraad van Berkshire Hathaway fors toeneemt, dit geen goed teken is voor de aandelenmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

De Amerikaanse geheime dienst vraagt om actie tegen anonieme cryptovaluta.

Volgens de Amerikaanse geheime dienst zijn anonieme cryptovaluta en anonimiseringsdiensten een potentiele dreiging voor het bestaande financiele systeem. In een hoorzitting voor het Amerikaanse congres gaf Robert Noy aan dat er waarschijnlijk nieuwe wetgeving nodig is om beter om te kunnen gaan met anonieme cryptovaluta. Hij noemde geen namen maar je zou dan kunnen denken aan bijvoorbeeld Monero en ZCASH. Ook al zou de dienst hun zin krijgen dan blijft het waarschijnlijk een kat en muis spel.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Ronaldo: Zo verdient en spendeert deze superster zijn geld

 Cristiano Ronaldo is niet alleen een superster op het veld, maar ook naast het veld. Hij is een doelpuntenmachine op de grasmat en een CASHmachine ernaast. Cristiano Ronaldo is een fenomeen, een van de rijkste atleten ooit, en ondanks zijn leeftijd zal daar niet snel een einde aan komen. Dit is hoe hij zijn geld verdient, investeert en spendeert.

De 33-jarige Portugese superster is een van de best betaalde atleten ter wereld. Dit jaar moet hij wel Lionel Messi voor de eerste keer voor zich dulden als best betaalde voetballer. Maar Ronaldo verdiende volgens Forbes nog altijd $108 miljoen het afgelopen sportjaar en is goed op weg om in zijn carrière de grens van $1 miljard aan salarissen, bonussen en sponsoring te overschrijden.

Naar schatting is Ronaldo vandaag zo’n $450 miljoen waard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs