EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: AmsterdamGold
25
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord cash.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord CASH

Geplaatst op: maandag 23 april 2018

De oorlog tegen CASH

CASH is king? Dan toch niet voor lang meer indien de ganse wereld de weg opgaat van China. Vanuit dat verre Oosten bereikt ons de boodschap dat ‘physical CASH may soon become obsolete‘.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

7 redenen voor CASH geld

Veel beleggers maken de fout dat ze bijna altijd voor 100% beleggen. CASH wordt niet aanzien als een onderdeel van een beleggingsportefeuille. Nochtans is het een levensnoodzakelijk onderdeel van een goed gediversifieerde portefeuille die beleggers veel meer kan opbrengen dat 0% rente.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

CASH is King’

Tijdens het afgelopen kwartaal waren er weinig mogelijkheden voor beleggers om geld te verdienen. De twee belangrijkste markten, de aandelenmarkt en de obligatiemarkt, moesten beide waarde inleveren. Toch was er wel een manier om geld te verdienen. Verrassend genoeg was dit via de geldmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 31 maart 2018

Cryptomarkt zet vrije val verder

De cryptomarkt zet een nieuwe low neer voor 2018. Uit de top-20 van grootste cryptomunten zijn er maar 3 die de laatste 7 dagen groene cijfers laten zien. Voor de andere cryptomunten, waaronder Bitcoin CASH, Ethereum, Ripple, Litecoin, … lopen de verliezen op tot boven 20%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 maart 2018

Het belang van de transactiesnelheid bij cryptomunten

De opmars van de cryptomunten kwam er in 2017 onder andere omdat ze een alternatief bieden voor fiatgeld. De transactiesnelheid speelt daarin een belangrijke rol. Men grapt wel eens dat je sneller fiatgeld kan overschrijven door een vliegtuig te nemen met CASH geld dan via een bankoverschrijving. Cryptomunten kunnen dit veranderen. Maar niet alle cryptomunten zijn gelijk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs