EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord cash.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord CASH

Geplaatst op: vrijdag 23 februari 2018

Litecoin CASH slaagt in hard fork, maar bijna niemand is er blij mee

Litecoin CASH is een van de meest dubieuze hard forks in cryptoland. De meningen over LCC stonden ver uit elkaar: van gratis geld tot totale scam. Op 20 februari werd de hard fork ‘succesvol’ uitgevoerd, maar voorlopig moet bijna niemand iets weten van Litecoin CASH.

De geboorte van Litecoin CASH begon nochtans goed met een stijging van meer dan 500%. De cryptomunt begon zijn cryptoleven aan een koers rond $1,4 en steeg daarna tot boven $9 volgens de gegevens van CoinCodex (een van de weinige projecten die Litecoin CASH opvolgt).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

Waarde Bitcoin weer voorbij de 10.000 dollar

De bitcoin is donderdag weer meer dan 10.000 dollar waard geworden. In het afgelopen etmaal won de munt bijna 8 procent aan waarde. 

De bitcoin is donderdag weer meer dan 10.000 dollar waard geworden. In het afgelopen etmaal won de munt bijna 8 procent aan waarde. 

Ook andere cryptovaluta als ethereum, ripple en bitcoin CASH zaten volgens Coinmarketcap in de lift.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

Litecoin CASH, de eerst hard fork van Litecoin komt eraan, maar niet zonder de nodige controverse

Bij blok 1.371.111 van Litecoin, de lichtere versie van Bitcoin, zal de eerste hard fork van Litecoin plaatsvinden. Vermoedelijk zal dit gebeuren rond 18 of 19 februari, en het zal de geboorte inluiden van Litecoin CASH. Maar er heerst nu al de nodige controverse rond Litecoin CASH.

Iedereen die Litecoin in zijn bezit heeft op het moment van de hard fork, zal 10 tokens van Litecoin CASH ontvangen. In navolging van Bitcoin CASH, de meest succesvolle hard fork van Bitcoin, wil het team achter Litecoin CASH ook van deze nieuwe cryptomunt een succes maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 februari 2018

Wordt Bitcoin Private de grootste rivaal van Bitcoin?

Er zijn de laatste maanden tal van Bitcoin hard forks geweest die bijzonder nutteloos waren. Met de Bitcoin Private (BTCP) hard fork lijkt dat niet het geval. BTCP wil namelijk de anonimiteit terugbrengen bij de grootste cryptomunt ter wereld. Het team achter Bitcoin Private gaat ook grondig te werk waardoor het net als Bitcoin CASH een echte rivaal kan worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Regering wil af van 1 en 2 eurocent

Economie De federale regering wil het gebruik van de rosse muntjes van 1 en 2 cent aan banden leggen. Daarom wil minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) de sector verplichten om hun rekeningen aan de kassa af te ronden naar 0 of 5 eurocent, als er CASH betaald wordt. 

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs