EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019

China wil verbod op minen van bitcoins

China wil het minen van bitcoins gaan verbieden, zo blijkt dinsdag uit een bijgewerkte lijst van de overheidsinstantie National Development and Reform Commission (NDRC). De lijst is nog niet definitief.

China is de grootste producent ter wereld van computerhardware die bedoeld is voor het minen van bitcoins en andere CRYPTOvaluta's. De Chinese overheid zet echter steeds meer druk op de CRYPTOvalutasector.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019

Chinezen betalen vlot 5 procent premie voor bitcoin

Jawel, zozeer zijn Chinezen gemotiveerd om toch maar de hand te leggen op de oudste CRYPTOmunt. Ondanks het strenge verbod vanwege de overheid sinds 2017 op alles wat maar naar CRYPTO ‘ruikt.’ (Behalve blockchain technologie dan wel want die omarmt de Chinese regering innig.) Ondanks dat zelfs het bezit van materiaal over CRYPTOmunten ‘illicit propaganda’ is. Maar waar een Chinese wil is, is een weg. En die hebben ze gevonden ook.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 8 april 2019

Staat de Bitcoin aan de vooravond van een nieuwe parabolische stijging?

De Bitcoin wist tijdens de afgelopen handelsweek in positieve zin op te vallen. Zo wist de grootste digitale munt ter wereld plotseling te stijgen tot boven de grens van $ 5.000. En daarmee lijkt de Bitcoin een einde te maken aan de dalende trend van het afgelopen handelsjaar. Volgens een bekende trader staat de Bitcoin mogelijk zelfs aan de vooravond van een nieuwe parabolische stijging.

De meningen verschillen behoorlijk over de oorzaak van de riante stijging bij de Bitcoin van afgelopen week. In ieder geval wist deze stijging er wel voor te zorgen dat het optimisme onder de CRYPTObeleggers weer volledig terug is. Zo wisten andere digitale munten ook de vruchten te plukken van de opleving bij de Bitcoin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 april 2019

‘Nieuwe bitcoin en altcoins stierenmarkt startte op 2 april 2019’

Dat is wat InvestingHaven.com officieel stelt. On record dus, dat is genoteerd. Waarmee de CRYPTOwinter dus voorbij zou zijn. Wij kunnen het alleen maar beamen. Meer nog: Biflatie pinde zelfs het moment en de periode om (terug) in te stappen. In december 2018/januari 2019 noteerde bitcoin rond de 3000 dollar tegenwaarde. Begin april is dat reeds $5000. InvestingHaven toont eveneens een interessante grafiek met het langetermijn-groeiverhaal van bitcoin (BTC), de eerste en grootste CRYPTOmunt. 2 April als begin van een nieuwe bitcoin en altcoins stierenmarkt?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 7 april 2019

‘Deze nieuwe soort munten kan wel eens ons zicht op geld veranderen’

Dit is de vertaalde titel van een stuk dat op de site van het World Economic Forum (WEF) verschijnt. ‘This new form of currency could transform the way we see money.’ Het is opvallend (en ook vleiend) dat dit internationaal economisch forum zelfs meermaals aandacht besteedt aan digitale munten. Specifiek handelt het stuk, onder de hoofding Financial and Monetary Systems, over de zoektocht van tientallen centrale banken in de wereld. Die zijn namelijk in diverse stadia van een eigen digitale munt te creëren. Groot nieuws toch, dunkt ons. Het geeft een ijk, een stempel, erkenning ook van rechtsgeldig en valabel zijn. Opnieuw een bewijs dat de digitale wereld van CRYPTOmunten en blockchain, hier is om te blijven…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs