EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: donderdag 12 maart 2020

Coronavirus en CRYPTOmunten

Het Federal Reserve System, de officiële en voluit naam van de Fed, Amerikaanse centrale bank, gooit er nog eens $169 miljard tegenaan. De komende weken zelfs $500 miljard. Waar tegen? Tegen de financiële markten, naar de banken, de Amerikaanse beurs, bedrijven in moeilijkheden, het monetaire systeem, de nationale economie,… Prikt u maar, schiet u maar, gooit u maar: altijd raak. Of het nu via de repomarkt is of QE. Of QE die geen QE genoemd mag worden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 maart 2020

Bitcoin daalt mee met aandelenmarkten, CRYPTOmunt 10 procent minder waard

De CRYPTOmunt bitcoin is in 24 uur tijd ruim 10 procent in waarde gedaald, nadat ook aandelen en de olieprijs zijn gekelderd. Sinds vrijdag is de CRYPTOmunt zo'n 14 procent aan waarde verloren.

Op de site van CoinMarketCap valt te lezen dat maandag 7.864 dollar (6.882 euro) werd betaald voor 1 bitcoin. Dat is 9,94 procent minder dan 24 uur eerder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2020

Aandelenmarkt: beursballon vindt naald

Dat is hoe Peter Schiff, de bekende Amerikaanse beurshandelaar, investeringsanalist, auteur en econoom het ziet: ‘Massive Stock Bubble Finally Found a Pin.’ Tja, Biflatie heeft hier tot in den treure voor gewaarschuwd. Niet alleen tussen de lijntjes door maar met grote, vette koppen meest. We schreven zo bijvoorbeeld ergens: het Coronavirus is de spreekwoordelijke druppel die de emmer met overgewaardeerde aandelen zal doen overlopen. Iets van die aard. Met tal van variaties. En lang voor dit virus de wereld in rep en roer zette. Wie hier ook vaak voor waarschuwde is genoemde Peter Schiff. By the way: Peter is pro goud maar contra CRYPTOmunten. Tja, we kunnen het niet over àlles altijd eens zijn natuurlijk…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 4 maart 2020

Facebook wil CRYPTOproject libra over andere boeg gooien

Facebook wil het libra-project waarin het zijn eigen CRYPTOmunt ontwikkelt naar verluidt over een andere boeg gooien. In een aangepast ontwerp waaraan met partners wordt gewerkt, accepteert het netwerk ook andere CRYPTO’s. Het gaat dan ook om de munten die centrale banken zouden willen uitgeven. Daarmee wil Facebook ook verschillende toezichthouders, die vooralsnog terughoudend zijn, voor het plan winnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 1 maart 2020

Bitcoin zakt onder 9000 dollar

De bitcoin verliest weer terrein. Ruim een week geleden was de virtuele munt meer dan 10.000 dollar waard, maar de afgelopen dagen is hij gestaag weggezakt. Op vrijdag stond de koers op 8500 dollar. Ook andere CRYPTOmunten verliezen terrein.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs