EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Eerste pensioenfondsen ter wereld stappen in CRYPTO en blockchain!

If you can’t beat them, join them. Als je ze niet kunt verslaan, dan maar aan hun kant gaan staan zeker? Morgan Creek Digital heeft twee Amerikaanse pensioenfondsen binnengehaald. Als investeerders in een Venture Capital fonds, een durfkapitaalfonds. Dat belegt in blockchainprojecten en digitale munten. Beleggen voor pensioenen is ook beleggen voor de (zeer) lange termijn. Betekent ook verplicht zo veilig mogelijk investeren, toch? Zoals een ‘goede huisvader/huismoeder’ moet doen. Wat een stempel van officiële goedkeuring geef je dan wel aan blockchainprojecten en CRYPTOmunten?!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2019

“Bitcoin, het beste moet nog komen”

Bitcoin miljardair en Binance CEO Changpeng Zhao heeft een hoopgevende boodschap voor CRYPTO fans die denken dat ze de boot gemist hebben om geld te verdienen met digitale munten. Hij is van mening dat de bitcoin revolutie nog moet beginnen en dat we pas aan het begin van het begin staan. Om het met andere woorden te zeggen, het beste moet blijkbaar nog komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

CRYPTO en ‘De volgende miljard seconden’

De ‘Next billion seconds’ zijn de belangrijkste ooit. Technologie verandert de wereld en supersnel. Verandert onszelf en alles rondom ons. Alles wat we aanraken. Wie op de hoogte wil blijven van wat komt, voor het ons overvalt, léést. Kijkt, legt zijn/haar oor te luisteren. Bij Biflatie.nl bijvoorbeeld. Oh ja, en bitcoin (BTC) gaat naar 250.000 dollar, hebben we dat al vernoemd? Tenminste: wanneer we Mark Jeffrey mogen geloven. Bitcoin pionier en auteur. In 2013 reeds met ‘Bitcoin Explained Simply.’ Hij wordt geïnterviewd over zijn toekomstvisie anno 2019.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Wordt CRYPTO Valley belangrijker dan Silicon Valley?

Wie dacht dat met het lichtjes afbrokkelen van het bankgeheim Zwitserland aan belang heeft ingeboet, heeft de laatste jaren niet goed opgelet. Het kleine, neutrale landje is sinds 2016 helemaal terug in de voorste ranken van de financiële wereld. Niet meer met fiatgeld of goud, maar met het geld van de toekomst. Met de technologie van de toekomst. CRYPTOmunten en blockchain dus.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Infographic: al het geld in heel de wereld

Een biljoentje hier, een biljoentje daar; voor je ’t weet heb je ’t over serieuze bedragen?! Deze infographic zet e.e.a. in perspectief. Is of was de CRYPTOwereld een bubbel? Wat dan te denken van de hoeveelheid schuld in de wereld? Of de onvoorstelbare omvang van derivaten, afgeleide financiële producten? Van bubbels gesproken! Al het geld dat in heel de wereld in omloop is. Indrukwekkend! Watch it…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs