EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: woensdag 12 december 2018

Dit is waarom Bitcoin binnenkort aan een nieuwe cyclus kan beginnen

Of je nu gaat beleggen in technologieaandelen, uranium, marihuana-aandelen, olie, Bitcoin of CRYPTOmunten. Het zijn de emoties die van de financiële markten een achtbaan maken. Wanneer het over geld gaat, kent de mens 2 extremen: hebzucht en angst. Het een leidt naar het ander en omgekeerd. Wanneer je weet waar de markt zich in dat proces bevindt, kan je veel geld verdienen (of jezelf behoeden om veel geld te verliezen).

Beleggers in aandelen kennen de rit van een bubbel al langer dan vandaag. Financiële markten kennen regelmatig bubbels. Die beginnen bij ongeloof in de toekomst, groeien naar optimisme en pieken op euforie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 december 2018

Waar ligt steun voor de Bitcoin?

De Bitcoin gaat naar alle waarschijnlijkheid dit volatiele jaar diep in het rood eindigen. Terwijl de grootste digitale munt ter wereld nog aan het begin van 2018 de grens van 20.000 wist te bereiken, bungelt de CRYPTOmunt nu rond een koers van $ 3.500. En volgens sommige analisten is de daling nog niet ten einde gekomen.

CRYPTOmunten waren in 2017 een ‘hot item’. Er leek immers geen einde te komen aan de imposante rally die gaande was. Helaas komt meestal aan al het moois een einde en dit scenario voltrok zich ook bij de CRYPTOmarkt. Dit jaar is er een exponentieel bedrag aan beurswaarde in rook opgegaan en de vraag is nog maar of de lucht nu geklaard is. Er hangen immers nog genoeg donkere wolken boven de CRYPTOmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 december 2018

Banken zien investeren in bitcoin niet als beleggen

Veel mensen zien bitcoin en CRYPTO als mogelijkheid om in te investeren. Maar wie doet het echt? In deze serie brengt Bitmymoney in samenwerking met Biflatie.nl actieve beleggers in CRYPTOmunten in beeld. In deel 5 komt Bert aan het woord! (Lees hier deel 1, deel 2 en deel 3 en deel 4).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 12 december 2018

Bitcoin: beste belegging ter wereld van de laatste 10 jaar! (deel 1)

Ja, beste CRYPTOfans (en CRYPTOhaters), dàt hadden jullie zeker niet verwacht te vernemen, toch? De beste investering die u de laatste tien jaar had kunnen doen, is bitcoin kopen. Wie in 2008 zo slim, vooruitziend, moedig en zelfs progressief was om bitcoin te kopen, heeft zijn of haar inleg maal vier gedaan. Het is ongelofelijk en toch de naakte waarheid. BTC oftewel bitcoin, is in de laatste tien jaar twee keer met 85 procent gedaald maar in de laatste twee jaar met meer dan 400 procent gestegen. How about that…?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2018

Bekende belegger Michael Novogratz verloor dit jaar al 120 miljoen euro aan de bitcoin, en toch ziet hij de toekomst rooskleurig in

Voor topbelegger Michael Novogratz kan 2018 niet snel genoeg voorbij zijn, want de man verloor dit jaar al 136 miljoen dollar (120 miljoen euro) aan de bitcoin. De CRYPTOmunt tuimelt al het hele jaar de dieperik in, maar Novogratz kijkt naar de rampzalige crash met een roze bril. Hij gelooft zelfs dat de bitcoin een nieuwe recordprijs kan bereiken.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs