EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2019

VK: ‘Bitcoin en Ethereum hebben helemaal geen regulering nodig’

Het Verenigd Koninkrijk (dat niet meer zo verenigd is) stapt ook nog eens buiten zijn grenzen. De grenzen van het door de VS toelaatbare dan wel. Net nu de Amerikaanse administratie toch duidelijk genoeg is in haar boodschap. Die libra, die mag er niét komen. En wie weet verbieden ze ook nog andere munten. Dan toch wel bitcoin als eerste, belangrijkste CRYPTOmunt. Nou gaat hun beste (en enige) vriend, het VK, wel zijn boekje te buiten. Door officieel te verklaren dat het niét van plan is bitcoin, BTC (en ethereum, ETH) op enige manier te reguleren. Op zijn minst.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2019

Beleggers verkiezen bitcoin ver boven goud

Dat is toch de overduidelijke uitslag van een poll die CNCN Futures NOw hield op Twitter d.d. 27 juli 2019. De vraag die gesteld werd op dit populaire sociale medium was heel eenvoudig en rechttoe rechtaan. ‘Gold, silver or bitcoin?’ Ondanks de dalende trend van BTC sinds de afkeuring van Facebooks libra CRYPTOmunt stemde 75 procent van de deelnemers voor bitcoin. (Of misschien wel net daarom?)

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2019

Valse Libra’s al te koop op… Facebook

Facebook kondigde vorige maand de lancering van een nieuw digitaal betaalmiddel genaamd Libra aan. Het gaat om een CRYPTOvaluta waarmee bedrijven en eindgebruikers vanaf 2020 allerlei zaken moeten kunnen betalen. Maar de munt is nog niet in circulatie of hij is al te koop. Oplichters bieden de Libra via tientallen valse profielen en groepen op verschillende internetplatformen aan. Ze doen zich voor als officiële voorverkopers van en handelaars in de Libra. Dat gebeurt vaak met het logo van Facebook of de foto van zijn CEO Mark Zuckerberg.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2019

Bitcoin: koers dalend, interesse stijgend

Het lijkt contradictorisch. BTC is onder de psychologische grens van $10.000 gedaald in de laatste week van juli 2019. Maar toch is de interesse almaar groeiend om in bitcoin te handelen. Tenzij het om miljoenen contrarians zou gaan, maar dat is bijzonder onwaarschijnlijk. Meestal gaat de massa beleggers, ook in CRYPTO…zoals de massa gaat. Met de neuzen dus meest in één richting. Maar het is de Amerikaanse zo-goed-als-afwijzing van de Facebook Libra, die een positieve injectie aan de markt heeft gegeven. En een negatieve.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2019

Iran: CRYPTOmijnen is een legale, officiële industrie

Terwijl in het ene land CRYPTO/blockchain verboden wordt, omarmt een ander land deze innovatieve industrie. We hebben het dan over respectievelijk India en Iran. ‘In a move easily juxtaposed with US policies on CRYPTOcurrency, the government of Iran has officially recognized CRYPTOcurrency mining as an independent industry.’ Elk van beide landen heeft zo zijn reden voor een compleet verschillende wettelijke houding.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs