EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
50
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
38
kliks
Bron: Biflatie.nl
32
kliks
22
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: woensdag 19 juni 2019

Financial Action Task Force (FATF) legt aan 200 landen regels op over CRYPTOmunten

Op 21 juni 2019 zullen 200 landen wereldwijd bepaalde regels toepassen voor wie CRYPTOmunten wisselt. De Financial Action Task Force, ook bekend onder de Franse naam Groupe d’action financière, is een intergouvernementele organisatie die in 1989 werd opgericht. Dit op initiatief van de G7 om beleid te ontwikkelen ter bestrijding van het witwassen van geld. In 2001 breidde haar mandaat uit met toezicht op financiering van terrorisme. Geen enkel land is verplicht deze te aanvaarden, want de FATF adviseert slechts. Maar het is aanvaarden of dreigen uitgesloten te worden van het wereldwijde betaalsysteem.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2019

Dingen kopen of geld versturen met hetzelfde gemak als een berichtje? Facebook lanceert eigen CRYPTOmunt Libra

Het Amerikaanse technologiebedrijf Facebook lanceert de eigen virtuele munt Libra in 2020. Gebruikers kunnen daarmee aankopen doen. De CRYPTOmunt zal beschikbaar zijn in Messenger en WhatsApp.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2019

Facebook CRYPTO: ‘Dit zou weleens de doorbraak van de CRYPTOmunt kunnen worden’

Bovenstaande opmerking behelst inderdaad een reële mogelijkheid. Net wat de CRYPTO en blockchain wereld nodig heeft om het huidige elan van juni 2019 aan te houden. Met bitcoin alleen als, BTC op alle CRYPTObeurzen, verdrievoudigd in de eerste helft van 2019. Biflatie berichtte voor u als eerste toen het nog maar een gerucht was. Facebook met 2,35 miljard gebruikers, dat aan een eigen digitale munt zou werken? En nu is het een feit, want het white paper (pdf) is naar buiten gebracht. Waarmee de komst van de Libra dus een feit is.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2019

Facebook lanceert CRYPTOmunt Libra in 2020

Het Amerikaanse technologiebedrijf Facebook lanceert de eigen CRYPTOmunt Libra in 2020. Het bedrijf heeft vandaag zijn plannen daarvoor onthuld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 17 juni 2019

Bitcoin breekt door waardegrens van 9.000 dollar

De prijs van 1 bitcoin is maandag boven de 9.000 dollar uitgekomen. Om 8.30 uur bereikte de CRYPTOmunt de waarde van 9.130 dollar, zo'n 8.142 euro.

Zondag was de munt nog rond de 8.700 dollar waard.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs