EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
24
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

CRYPTOmunten niet meer automatisch speculatief (België)

In buurland België worden sinds oktober 2018 CRYPTOmunten niet automatisch meer als speculatief beschouwd. Tevoren was dat nog wel het geval. De geboekte meerwaarde op het verkoop van bit- en altcoins werd zowiezo belast aan 33 procent. Het betekent een serieuze omzwaai vanwege de plaatselijke belastingdienst. Hoe zit dat nu weer in Nederland?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

11 Redenen waarom de Bitcoin prijs omhoog kan gaan de komende maanden

Gaat Bitcoin Omhoog Redenen De CRYPTOcurrency markt ligt volledig op zijn gat, maar bij bitcoinspot.nl zijn we positiever dan ooit over de toekomst van Bitcoin (BTC). We hebben een lijst met fundamentele redenen opgesteld waarom de Bitcoin prijs de komende maanden vrijwel zeker moét gaan stijgen. Het is absoluut niet onmogelijk dat we de komende maanden wilde koers schommelingen gaan zien voor Bitcoin, juist omdát de wisselkoers zo saai was afgelopen maanden. Let op: Dit betreft een persoonlijke mening en géén financieel advies.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

5 experts over het potentieel van een rally in CRYPTOmunten eind 2018

Augustus 2010, augustus 2011, januari 2014 en januari 2018. Wat hebben deze maanden met elkaar gemeen? Het zijn maanden waarin de correctie van Bitcoin begon die resulteerde in dalingen van 70% tot 80%. Maar het is niet de daling die we moeten onthouden, het is de stijging die daar steeds op volgde. Hoe groot is de kans dat we opnieuw een rally krijgen bij Bitcoin (en andere CRYPTOmunten)?

We vroegen het aan enkele experts ‘in the field’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

CRYPTO Trading Bot wordt wild: Bitcoin naar $8.000 – Litecoin naar $1

Afgelopen weekend waren er enkele zeer vreemde bewegingen op de CRYPTOmarkt. Volgens medeoprichter Nejc Kodrič van Bitstamp was dit te wijten aan een CRYPTO trading bot die wild geworden was. In een tijdspanne van enkele tientallen minuten ging de koers van Bitcoin, Ethereum, XRP en Litecoin fors op en neer.

Hoewel de vreemde bewegingen tussen de verschillende CRYPTOmunten gelijkenissen vertoont, vertonen ze ook enkele opmerkelijke verschillen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

CRYPTO expert: ‘Ripple kan de Microsoft van de CRYPTOmunten worden’

XRP van Ripple zal de ‘go-to digital currency’ van de bedrijfswereld worden. Dat zegt CRYPTO expert Phillip Nunn. Ook al is hij geen grote fan van XRP, toch ziet hij hoe Ripple enorme stappen zet. Ripple kan de Microsoft van de CRYPTOmunten worden, aldus Nunn. Een andere CRYPTO expert ziet XRP tegen eind dit jaar zelfs nog verdubbelen naar $1.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs