EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: woensdag 20 juni 2018

Luchthaven Schiphol zet automaat om euro's te wisselen voor bitcoin en ethereum

Reizigers op Schiphol die kort voor vertrek hun laatste euro’s kwijt willen, kunnen deze voortaan inwisselen voor CRYPTOmunten bitcoin en ethereum. Op de luchthaven is als proef een ‘bitcoin-automaat’ neergezet. Schiphol is naar eigen zeggen de eerste Europese luchthaven die deze dienst aanbiedt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2018

Bitcoin kan het internet lam leggen

De wereld van de CRYPTOmunten is nog niet klaar voor een brede toepassing in de economie. Mogelijk zal die stap zelfs nooit helemaal kunnen worden gezet. Dat staat in een rapport van de Bank for International Settlements (BIS). In de studie wordt opgemerkt dat de bitcoin en andere virtuele valuta worden geconfronteerd met een waaier van tekortkomingen die een invulling van de hoge verwachtingen in het concept bijzonder moeilijk zouden kunnen maken.

"CRYPTOcurrencies zijn te onstabiel, verbruiken te veel elektriciteit en zijn te gevoelig voor manipulatie en fraude om ooit als bonafide ruilmiddel in de wereldeconomie te kunnen dienen,” aldus de Bank for International Settlements, gevestigd in de Zwitserse stad Basel.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2018

De populariteit van de Bitcoin daalt nog harder dan de munt zelf

De eerste vijf maanden van 2018 zijn dramatisch verlopen voor de Bitcoin. De digitale munt moest in die korte periode al meer dan de helft van haar waarde inleveren. En dat was voor velen toch wel een verrassing, aangezien de digitale munt de absolute winnaar van 2017 was. Deze koersdaling heeft overigens grote gevolgen gehad voor de populariteit van de Bitcoin.

De CRYPTOsector verschijnt dit jaar voornamelijk negatief in het nieuws. De feestvreugde heeft plaats moeten maken voor pessimisme en dat pessimisme werd tijdens de afgelopen twee weken extra gevoed door diverse berichten over hacks. Toch is dat eigenlijk geen nieuws te noemen voor de CRYPTObeleggers onder ons die al wat langer meelopen. Zij weten immers hoe de vork in zijn steel steekt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2018

Koreaanse CRYPTOcurrency exchange Bithumb gehacked voor 30 miljoen dollar

Koreaanse CRYPTOcurrency exchange Bithumb mogelijk gehacked voor 30 miljoen dollar Op het twitter account van Bithumb was vandaag te lezen dat er voor 30 miljoen aan CRYPTOcurrency gestolen zou zijn. Vreemd genoeg is de tweet in kwestie ondertussen weer verwijderd. Op de website van Bithumb wordt wel melding gemaakt van de hack. Waarschijnlijk is er tijdens aangekondigd onderhoud iets fout gegaan of heeft een aanvaller zijn kans schoon gezien. Opmerkelijk is wel dat begin juni bekend werd dat Bithumb nog 29 miljoen dollar aan achterstallige belasting moest betalen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 juni 2018

Wat zullen de belangrijkste CRYPTOcurrencies waard zijn eind 2018?

Deze Australische website ondervraagt elke maand een panel van experts naar hun voorspelling van de toekomstige waarde van de belangrijkste CRYPTOcurrencies. Dertien verschillende CRYPTO’s worden er vergeleken en telkens opgevolgd naar evolutie. ‘Wij zijn de grootste vergelijkingssite van Australië’ kopt Finder, en dat klopt wel. Gratis en onafhankelijk ook, naar eigen zeggen.. Over alles wat met geld te maken heeft en dus ook CRYPTOcurrencies anno 2018. Welke van de dertien belangrijkste cryuptomunten zullen hoeveel waard zijn binnen zes maanden?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs