EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Vergelijking tussen blockchain en internet

CRYPTOmunten zoals bitcoin draaien op blockchain. De technologie wordt vaak het “web 3.0” en “het nieuwe internet” genoemd door experts. Waarom gaat die vergelijking op?

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Nu CRYPTOmunten verkopen is als aandelen Apple verkopen in 2001

Er worden vaak grote gelijkenissen getrokken tussen CRYPTOmunten en het internet eind jaren ’90. Vooral op het gebied van financiering en beleggersgekte zijn de gelijkenissen treffend. CRYPTO is/was een bubbel, net als technologieaandelen tijdens de internetgekte. Maar veel mensen vergeten daarbij dat je met bubbels ook veel geld kan verdienen, tijdens én erna. Wie nu CRYPTOmunten verkoopt doet hetzelfde als aandelen Apple verkopen in 2001.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

“Hoe groter CRYPTO wordt, hoe slechter het presteert”

CRYPTOmunten riskeren om slachteroffer te worden van hun eigen succes, dat beweert de Bank of International Settlements. Digitale munten zijn niet schaalbaar en dreigen in elkaar te storten door het gebrek aan vertrouwen en efficiëntie naarmate meer en meer mensen ze gebruiken. Die twee factoren zijn ook van groot belang voor traditionele betalingssystemen.

Voor elke vorm van geld dat via grote netwerken moet passeren, zijn vertrouwen en efficiëntie een absolute noodzaak. Dat is te lezen in het jaarverslag van de Bank of International Settlements, een overkoepelende groep die fungeert als bank voor alle centrale banken van de wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Wat zijn toepassingen van blockchain naast bitcoin en andere CRYPTOmunten?

Blockchain is tegenwoordig een vast begrip in de techwereld. Het is algemeen geweten dat bitcoin en andere CRYPTOmunten draaien op deze technologie, maar wat kan blockchain daarnaast eigenlijk nog?

Blockchain is de nieuwe baanbrekende technologie om transacties uit te voeren van digitale munten, zoals bitcoin of belangrijke gegevens. (Wil je weten wat blockchain precies is? Lees dan zeker dit artikel.)

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 18 juni 2018

Grafiek: Bitcoin-bezitters moeten rekenen op meer koersgeweld

De Bitcoin heeft er een zware week opzitten. De grootste digitale munt ter wereld moest flink terrein inleveren als gevolg van de hack die plaatsvond bij het Zuid-Koreaanse CRYPTOplatform Coinrail. Voor de Bitcoin-bezitters onder ons die denken dat de ergste pijn voorbij is, heeft de onderstaande grafiek een passend antwoord.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs