EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 10 december 2018

Institutionele beleggers nog steeds positief over CRYPTO

Terwijl CRYPTOmunten blijven zakken en ieder steunniveau sneuvelt, lijkt het wel alsof iedereen de handdoek in de ring gooit. Zelfs institutionele beleggers zouden hun teen terug uit het water halen. Maar dat is niet wat de onderliggende data vertellen. Het grote geld is nog steeds positief over CRYPTO.

Het uitstellen van de lancering van Bakkt, was voor velen een doorn in het oog. Het institutionele geld zou zich dan toch niet op de CRYPTOmarkt smijten. Nochtans is er ook nog altijd goed nieuws te vinden. Zo zou Fidelity zijn aanbod nog verder uitbreiden. Fidelity gaat ook samen met de Nasdaq investeren in een nieuw CRYPTOplatform.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2018

CRYPTO Whales verdubbelen bijna hun Ethereum holdings

Met een daling van 80% voor Bitcoin en 90% of meer voor andere CRYPTOmunten is 2018 een jaar om snel te vergeten voor de CRYPTOmarkt. Steeds meer beleggers gooien de handdoek in de ring en verlaten de sector. Zelfs diegene die begin 2017 kochten en nu nog op winst staan, beginnen te verkopen. Maar niet de zogenaamde Whales van Ethereum. Die verhogen steeds meer hun Ethers.

Een ‘Whale’ in de CRYPTOstector is een belegger of instelling met een groot aantal CRYPTOmunten in zijn bezit. Volgens onderzoeksbureau Diar zijn er momenteel 500 actieve Ethereum adressen onder de 1.000 grootste. Die hebben sinds januari hun aantal Ethers met 80% verhoogd. Eind november hadden deze actieve ‘Whales’ bijna 25 miljoen ETH in hun wallets.

Dit heeft een waarde van zo’n $2 miljard of 20% van het totaal aantal Ethers in omloop.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2018

Bitcoin 80 procent minder waard dan jaar geleden

CRYPTOmunt bitcoin verloor vrijdag weer stevig aan waarde. Met een koers rond de 3400 dollar per stuk is nu sprake van het laagste prijsniveau sinds september vorig jaar.

Bitcoin, qua marktwaarde nog altijd de grootste CRYPTO, is nu 80 procent minder waard in vergelijking met de piek een jaar geleden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 5 december 2018

De invloed van de CRYPTOvaluta op de marktwerking

Je moet al van de planeet Mars komen om nog nooit van CRYPTOmunten gehoord te hebben. Of je zou behoren tot een van de laatste stammen ter wereld in bijvoorbeeld het Amazonegebied in Brazilië. Zoals in het Massacó gebied in Rondônia waar naar schatting nog 300 ongecontacteerde Indianen wonen. Volledig zelfbedruipend en dan valt ons als (zogenaamd) beschaafde westerlingen alvast één zaak op. Deze mensen hebben géén geld nodig. Er is toch niets te koop en ze hebben ook niets van onze (zogenaamd weer) moderne wereld nodig. Maar u en wij wel. Helaas misschien soms want geld verstoort nogaleens de intermenselijke relaties. Doch dat is de realiteit. Onze realiteit. Ook weer helaas is er heel wat mis met ‘ons’ (papier)geld. Net daarom werden CRYPTOmunten gecreëerd. CRYPTOvaluta, digitaal geld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 december 2018

De Amerikaanse dollar versus bitcoin (deel 2)

In deel 1 beschreven we de standpunten van de Amerikaanse hoogleraar Paul Krugman. Zijn afkeer van bitcoin (en de meeste andere CRYPTOmunten) komt neer op twee soorten kritiek. Bitcoin is te duur om te mijnen. De energie is duur bijvoorbeeld. Stroom. Maar Krugman bedoelt vooral wat de transactiekosten betreft. En BTC mist ‘tethering’, wat zoveel is als ‘connectie’, terug kunnen vallen op. We gaan nu deze kritiek beantwoorden. Iedereen mag kritiek leveren, maar daar kan ook op gereageerd worden. Maar tegelijk is en blijft de professor een eeuwige supporter van de Amerikaanse dollar. ‘Zijn’ munt. Daar hebben we het reeds uitvoerig in deel 1 over gehad. De dollar zal niét de wereldreservemunt blijven. De dollar gaat eraan, vroeg of laat.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs