EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

De CRYPTOmunt die wel eens maal 4000 kan gaan

De titel van dit artikel is géén grap of verzinsel. Ik ga u precies en in detail het hoe en waarom uitleggen. Wat het immense potentieel is van de CRYPTOmunt die ik straks zal onthullen. Het is géén pump–and–dump situatie. Ik bezit deze munt wel zelf. (Zou maar gek zijn om hier zelf niet in te investeren.) Maar noch u noch ik kunnen de koers op welke wijze dan ook beïnvloeden. Of mischien een béétje, wanneer u een miljardje teveel zou hebben. De TIP bied ik u gratis aan omdat u een trouwe bezoeker bent van de CRYPTO pagina van Biflatie.nl. Nu, wat eerst mijn aandacht trok was een artikel dat belicht werd in een YouTube video.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2019

Technische Analyse BTC door Miss Bitcoin

De ondertussen welbekende Miss Bitcoin (de Nederlandse CRYPTOspecialist Madelon Vos) startte begin 2019 een nieuwe reeks video’s. Technische analyse (TA) toegepast op de bitcoinkoers (BTC.) Dit is aflevering vier. ‘TA MONDAY’ dus voortaan elke week. Miss Bitcoin spreekt mensentaal én Nederlands. Wat een groot voordeel betekent voor zij die nog niet zo bekend zijn met de vele Engelse technische termen van de CRYPTO & blockchainwereld. Kijken en luisteren dus maar!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2019

Trump omringd en geadviseerd door voorstanders CRYPTO

Volgende (Engelstalige) video vanwege het CKJ CRYPTO News kanaal, toont aan dat tal van voorstanders van CRYPTO op heel hoge plaatsen zitten. De president adviseren en bijstaan. Voor de toekomst van digitale munten ziet het er dus alvast in de VS positief uit. Deze beleidsmensen en beslissingsnemers zijn allemaal pro CRYPTO. Check it out!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2019

Een van ’s werelds invloedrijkste techneuten: “Ik heb alleen maar bitcoin”

Jack Dorsey aan het woord en hij is niet van de minsten. De mede–oprichter en CEO van Twitter spreekt opnieuw zijn vertrouwen uit in de grootste digitale munt. Het is februari 2019. Dat alle CRYPTOmunten er het slechtste jaar ooit hebben opzitten deert hem niet. Dorsey blijft fan en doet ook zoals hij spreekt. De 41 jarige miljardair heeft fors ingezet op bitcoin via zijn Cash App.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2019

De goudsector doet het al vier maanden uitstekend

Beleggers zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen binnen de financiële markten. Tijdens de afgelopen jaren ging met name de aandacht uit naar internetaandelen. Ook de opkomst van de CRYPTOmarkt heeft wat los weten te maken bij beleggers. Steeds minder beleggers kijken nog naar de traditionele beleggingsmarkten.

De geliefde internetaandelen werden tijdens de laatste maanden van 2018 geconfronteerd met een zware beursdaling. Sommige internetaandelen moesten bijna de helft aan beurswaarde inleveren. En ook aandelen als Amazon en Netflix wisten het hoofd niet boven water te houden. De aandelen uit de goudsector wisten dat juist wel te doen. Maar, helaas hebben maar weinig beleggers daar oog voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs