EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2019

Binance CEO: “Trump talking about CRYPTO is a good thing”

Dat president Trump geen fan is van CRYPTO en digitaal geld, is geen nieuws meer. Hij heeft de afgelopen weken openlijk zijn afkeer voor digitaal geld meerdere keren geuit. Marktkenners vrezen voor een negatieve invloed op de CRYPTOmarkt, maar volgens Binance CEO Changpeng Zhao is het net goed dat Trump over CRYPTO praat in de media.

Changpeng Zhao, CEO van het handelsplatform Binance en beter bekend als ‘CZ’, zei dat het absoluut geen slechte zaak dat Amerikaans president Donald Trump slecht praat over bitcoin, libra en andere CRYPTOmunten. Hij beweert zelfs dat het de CRYPTOmarkt goed doet want Trump zorgt voor meer ‘awareness’ en maakt reclame voor digitaal geld zonder dat hij het beseft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 juli 2019

Amerikaanse poitici haten Libra? China zeer geïnteresseerd

Tijdens de hoorzittingen in de Amerikaanse Senaatscommissie van 16 en 17 juli 2019 over de Libra was het overduidelijk. Maar al van bij de aankondiging van de komst van Facebooks CRYPTOmunt maanden tevoren was de teneur gezet. Mijden als de pest! Zeker omdàt het Facebook is dat er achter zit. Zo’n slechte reputatie, compleet onbetrouwbaar in de omgang met data en privacy. (Alsof Amerikaanse en andere politici ook maar een mallemoer geven om vertrouwelijkheid en private gegevens van burgers.)

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 22 juli 2019

‘Bitcoin is de beta versie van goud, en tegen edelmetalen wil je niet ingaan’

Zo stelt Otavio Costa van Amerikaans fondsbeheerder Crescat Capital het toch. ‘Bitcoin is beta version gold; revolting against precious metals a bad idea.’ Costa wordt in juli 2019 geïnterviewd door Anthony Pompliano, zelf stichter van Morgan Creek Digital Assets en investeerder in CRYPTO/blockchain. ‘Pomp’ is een bekende figuur in de digitale wereld. Het is dan ook geen wonder dat deze het hoofdonderwerp vormt van de gedachtenwisseling.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

Waarom Facebooks CRYPTOmunt libra zo veel kritiek krijgt

Libra, de onlangs aangekondigde CRYPTOmunt van Facebook, heeft sinds juni veel stof doen opwaaien. Sinds de aankondiging hebben meerdere centrale banken zich kritisch uitgelaten over de CRYPTOvaluta en is het bedrijf onder vuur genomen in de Amerikaanse Senaat. Waarom eigenlijk? Vijf vragen over Facebooks nieuwe CRYPTOmunt.

Laten we bij het begin beginnen: wat is libra?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

IMF: ‘Cash kan wel eens voorbijgestreefd worden door digitaal geld’

Dat is de essentie van het recentste rapport vanwege het Internationaal Monetair Fonds. Het is zondag 15 juli 2019 uitgebracht onder de veelzeggende titel ‘The Rise of Digital Money’. De organisatie bestaat sinds 1944 en staat heel open tegenover CRYPTOmuten en blockchain technologie. Waar de VS administratie agressief reageert (Facebook/Libra), ziet de internationale organisatie ook de vele voordelen. Voorzitter Christine Lagarde gaat ook regelmatig met de digitale industrie in dialoog. Dialoog, dialogue in het Engels. Maar in de VS hebben ze er geen cheese van gegeten. Nou ja, het IMF zal deze Amerikaanse president en alle opvolgers vast overleven, lang nadat hun naam in de vergetelheid is verdwenen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs