EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Forbes: ‘CRYPTOmunten worden het nieuwe goud’

CRYPTOmunten worden het nieuwe goud, aldus het toonaangevende Amerikaanse zakenblad Forbes. De handelsoorlog tussen staten en werelddelen (Noord-Amerika, China, Europa,…) gestart door de VS, zal volgens de auteur vooral bitcoin stuwen in het betalingsverkeer. We meldden hier al eerder al dat Iran druk werkt aan een eigen CRYPTOmunt om de komende sancties van de VS te omzeilen. Dit is wellicht geen directe handelsoorlog, maar misschien wel een ‘echte’, toekomstige oorlog? Maar het toont ook weer aan hoe het gebruik van CRYPTO’s alle controle en officiële zeggenschap over geld en betaalmiddelen in het algemeen kan overstijgen. Wat natuurlijk ook een beetje de bedoeling was toen de bitcoin in 2009 gecreëerd werd!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 6 augustus 2018

Goldman Sachs niet bepaald positief over bitcoin en CRYPTO

Goldman Sachs weet niet goed wat aanvangen met de bitcoin. Enkele maanden geleden kondigde de investeringsbank nog aan dat ze een handelsplatform willen opstarten maar uit een recent rapport blijkt dat Goldman Sachs nog niet helemaal overtuigd is van de populaire digitale munt. Ze vermoeden namelijk dat de bitcoin verder zal blijven dalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 31 juli 2018

Iran creëert eigen CRYPTOmunt om dollar te dumpen

Om ‘de strengst mogelijke sancties’ van de Verenigde Staten te omzeilen, zet Iran spoed achter de ontwikkeling van een eigen staats CRYPTOmunt. “Deze munt zal de transfer van geld naar en van overal ter wereld makkelijker maken; trouwens, ze kan ons helpen in tijden van sancties“, aldus een topman van het Directoraat voor Wetenschappelijke en Technologische Zaken. Het land onderzoekt ook blockchain technologie om onder meer de Amerikaanse dollar volledig te kunnen uitbannen vanaf augustus 2018.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 juli 2018

Inflatie en veiligheid: hoe zit het nou écht met CRYPTOvaluta?

Economen en financiële experts hebben zich lange tijd gebogen over de voordelen en nadelen van CRYPTOvaluta. Steeds meer particulieren hebben een kleine investering in CRYPTOvaluta gedaan, waarbij het merendeel van de mensen in Bitcoin geïnvesteerd heeft. Maar de gemiddelde Nederlander is nog lang niet zeker van het succes van het digitale geld. De portefeuille van de doorsnee Nederlander bevat minder dan €1000 aan CRYPTOgeld, terwijl er in Afrika flink in CRYPTOvaluta geïnvesteerd wordt. Hoe zit het nou precies met de voordelen van CRYPTOvaluta ten opzichte van fiatgeld, wanneer er gekeken wordt naar inflatie en veiligheid?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

CRYPTO bubbel gebarsten? Toch blijft het de toekomst

Eind vorig jaar was er sprake van een echte bubbel onder de CRYPTOmunten. De CRYPTOmarkt had alle gelijkenissen met de technologiesector van eind jaren ’90. Alleen ging alles 10 keer sneller, omhoog en omlaag. En net als elke bubbel, zorgde het barsten voor een ravage onder de beleggers. Maar ondanks het barsten van de CRYPTO bubbel, is het een technologie met veel potentieel en een grote toekomst, net als de beste internetbedrijven begin deze eeuw.

Bitcoin laat de laatste weken weer tekenen zien van leven, en het neemt andere CRYPTOmunten in zijn zog mee. Nu de speculanten stilaan uit de markt verdwenen zijn, blijven enkel de echte investeerders over.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs