EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
47
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
24
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Ran Neuner (CNBC): ‘Bitcoin staat op het punt te exploderen’

CRYPTO-analist van de populaire financiële Amerikaanse nieuwsdienst CNBC, Ran Neuner, zegt op Twitter dat Bitcoin op het punt staat te exploderen. Volgens Neuner ligt de aankomende beslissing van de SEC betreffende de goed- of afkeuring hiervan een Bitcoin-ETF aan de basis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

CRYPTO Biflatie Bulletin (CBB): Over de eerste CRYPTOverzekering en grenzen doorbreken

Dankzij CRYPTOmunten doorbreken Palestijnen de blokkade van Gaza en de West Bank. Meer nog: de Palestijnse Autoriteit overweegt een eigen ‘bitcoin-like’ digitale munt uit te brengen. Stablecoins zijn in volle opmars; de recentste zal op de Japanse Yen gebaseerd zijn. Er zijn plannen om hetzelfde te doen met de Australische en de Hongkong dollar. MyCRYPTO staat toe financiële transacties voortaan te plannen in de tijd. Voorlopig alleen nog met de Ethereum-munt maar het wordt nu reeds een ‘killer-app’ genoemd. Drie nieuwe applicaties voor blockchain zijn in verschillende stadia van ontwikkeling. Bedoeling is zowel de blockchain voor bitcoin als ethereum te voorzien van wat we gerust de snelheid van het licht mogen noemen. De Gemini CRYPTO handelsbeurs biedt als eerste CRYPTOverzekering aan voor klanten. Spannend allemaal!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

De CRYPTOmarkt is meer dan ooit ‘the place to be’ voor beleggers

Je zou het niet verwachten na een daling van 80%. De sceptici die beweerden dat de CRYPTOmarkt niets meer was als een gigantische bubbel, wrijven zich vandaag in de handen. Daarbij vergeten ze echter dat de CRYPTOmarkt vandaag nog steeds groter is als 12 maanden geleden. En meer dan 10 keer groter dan begin 2017. Nu de bodem in zicht is, is er geen betere plaats om te beleggen dan op de CRYPTOmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

Bitcoin en de blockchain bestaan 10 jaar

Op 31 oktober 2018 zal het precies een decennium geleden zijn dat bitcoin/blockchain het licht zagen. De CRYPTO/blockchain wereld zoals we die nu kennen, begon tien jaar geleden met het ondertussen beroemde white paper van de hand van ene Satoshi Nakamoto. De titel: ‘Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System’. Ondertussen is de identiteit van deze figuur, man of vrouw of groep personen, nog steeds even onbekend en mysterieus. Voor wie het 9 pagina’s tellende epistel nog niet eerder bekeek: hier kunt u het lezen. In 2011 schreven we hier op Biflatie.nl al een uitgebreid artikel over Bitcoin.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

Het Wilde Westen van CRYPTO: over bots, spoofing en pump-and-dump

De CRYPTOmarkt wordt gemanipuleerd door bots, aldus de gezaghebbende Wall Street Journal (WSJ). Bots staat voor robots en het is malware die al jarenlang op velerlei manieren gebruikt wordt. Een vorm van internetcriminaliteit dus, op kleine maar ook soms zeer omvangrijke en schadelijke schaal. Zo ook in de CRYPTOmarkt, aldus WSJ. De koers van bijvoorbeeld bitcoin wordt dan kunstmatig opgedreven met valse kooporders. Kopers en stijgende koersen trekken andere kopers aan. Ook van grote partijen, spelers, waardoor de eigenaar van de bots, de maker, aan die hogere koers kan verkopen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs