EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: zondag 7 april 2019

Bitcoin is geen geld maar veel méér: een protocol

‘Bitcoin isn’t money, it’s a protocol’ verschijnt op CRYPTOdaily.uk. Wie de digitale munt alléén maar ziet als ‘geld’ is kortzichtig, aldus de auteur. Hij verwijst naar een eerder gemaakte, intelligente en doordachte vergelijking van een andere CRYPTO expert, Hackernoon. De komst van bitcoin (BTC) in 2009 was zoals de pioniers die email uitvonden. Ook zij wisten niet wat ze toen wel in handen hadden. Email zou ook niet alléén de papieren uitwisseling van brieven zo goed als vervangen. Maar een revolutie ontketenen omdat ‘email’ een killerapp was. Het leidde tot de acceptatie van een heel nieuwe wereld: het internet. Zo is het net met bitcoin. De wereld van ‘geld’, het hele monetaire systeem ondergaat net zo’n revolutie. Maar er is méér, veel meer…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 4 april 2019

IEO’s kunnen leiden tot een nieuwe CRYPTO hype

Dat is wat cryptisch (!) misschien dus zullen we het uitleggen. Een IEO is een Initial Exchange Offering. Een (blockchain)bedrijf kan dan haar munt of token rechtstreeks op een CRYPTObeurs te koop aanbieden. Dit is reeds tweemaal met groot succes gebeurd op Binance, de grootste CRYPTObeurs ter wereld naar marktkapitalisatie. Waar voorheen een bedrijf altijd een ICO, een Initial Coin Offering moest doen. ICO’s hebben ondertussen een slechte naam gekregen. Doordat een aantal snoodaards wel geld wilde ophalen maar geen product ontwikkelen. IEO’s bieden een win-win oplossing voor alle partijen. Indien Binance’ voorbeeld nagevolgd wordt, kan dit een sterke, nieuwe impuls geven aan de markten. Een nieuwe CRYPTO hype is niet uitgesloten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 4 april 2019

Grafiek: Bitcoin breekt uit dalende trend

De Bitcoin wist dinsdag plotseling fors te stijgen tot boven de grens van $ 5.000. De oorzaak van deze stijging is nog steeds niet echt bekend. Daar verschillen tot nu toe de meningen flink over. Wat wel duidelijk is geworden, is dat de Bitcoin de dalende trend achter zich heeft gelaten. Tenminste, dat laat een belangrijke grafiek zien.

De CRYPTOsector heeft er een beroerd jaar opzitten. Tijdens het beursjaar 2018 werd de CRYPTOmarkt geconfronteerd met forse verliezen. De Bitcoin viel terug van ongeveer $ 20.000 naar $ 3.000. Als gevolg daarvan hebben veel CRYPTObeleggers met de staart tussen de benen de CRYPTOmarkt verlaten. En juist dat kan een goed teken zijn voor de wederopstanding van de CRYPTOsector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 4 april 2019

Financiële waakhond waarschuwt al voor 120 frauduleuze websites van CRYPTOmunten

Fraude met CRYPTOmunten blijft slachtoffers maken. De FSMA, de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten, heeft de voorbije weken nieuwe klachten ontvangen oplichtingspraktijken met zulke virtuele munten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2019

Waarom Bitcoin (BTC) naar hoogste koers in 5 maanden spurt

De bitcoinkoers schiet vandaag met 17 procent omhoog in een half uur tijd. Tot iets boven de 5000 dollar tegenwaarde. De verrassing was groot voor de meesten, zelfs voor ons die dagdagelijks met CRYPTOmunten en blockchain technologie bezig zijn. De originele en grootste CRYPTOmunt nam de meeste altcoins met zich mee omhoog. Er was op het eerste zicht niet echt een reden voor zo’n grote en plotse stijging. Maar we hebben in de loop van de dag toch de oorzaak ontdekt. Het is heel waarschijnlijk een samenloop van omstandigheden.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs