EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
50
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
38
kliks
Bron: Biflatie.nl
32
kliks
22
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 17 juni 2019

Een Russische CRYPTOmunt gedekt door goud?

De Russische natie blijft ondanks een tamelijk ambigue houding tegenover CRYPTO en blockchain techniek, gerelateerd aan deze onderwerpen in de media komen. Of het nu geruchten betreft of half en half bevestigd nieuws. Zo ook weer over de eventuele creatie van een CRYPTOmunt gedekt door goud. ‘Russia is continuing to explore the possibility of a gold-backed CRYPTOcurrency for use as a cross-border settlement alternative with other countries.’ Het zou het land groot soelaas kunnen brengen met de Amerikaanse sancties die zijn opgelegd. En deze natie een hak kunnen zetten monetair, doordat zo’n gouden CRYPTO de dollar mogelijk kan bedreigen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 juni 2019

VISA en PayPal doen mee aan Facebook-munt: “Dit zou wel eens de doorbraak van de CRYPTOmunt kunnen worden”

Via gelekte informatie in de Amerikaanse pers worden de contouren van de munt die Facebook volgende week voorstelt stilaan duidelijk. Ook bedrijven als VISA, Mastercard en PayPal zullen er mee instappen. Maar zijn die betaalgiganten geen concurrenten voor zo’n nieuwe munt?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 15 juni 2019

Ook deze CRYPTOmunt presteert sterk dit jaar

De bitcoin is veruit de meest populaire digitale munt op de markt, vooral de laatste maanden gezien de fenomenale stijging van de afgelopen maanden. Maar er is nog een andere digitale munt die nog meer rendement heeft gehaald dit jaar, namelijk de litecoin. Met een stijging van bijna 330 procent is zijn rendement het dubbel als dat van de bitcoin op dit moment.

Litecoin, de digitale munt die al met 330 procent in waarde is gestegen dit jaar, heeft niet veel concurrentie op de CRYPTOmarkt. Met zijn forse stijging laat het andere digitale munten, zoals de bitcoin, ripple en ether, ver achter zich. Met een marktkapitalisatie van 8,4 miljard dollar is het de zevende grootste munt op de markt van de digitale munten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

'Visa, Mastercard en PayPal steunen Facebooks nieuwe CRYPTOmunt'

Facebook heeft overeenkomsten getekend met onder meer Visa, Mastercard, PayPal, Uber en Booking.com voor de CRYPTOmunt 'Libra', die het bedrijf volgende week lanceert. Dat meldt The Wall Street Journal.

Dertien financiële spelers, techgiganten en e-commercebedrijven investeren samen zo'n tien miljoen dollar (8,8, miljoen euro) in het consortium dat over de CRYPTOmunt zal gaan, melden bronnen aan de Amerikaanse krant. Het geld zal gebruikt worden om de munt te ontwikkelen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2019

Drie megatrends als vuurwerk voor de CRYPTOmarkt

Een gezegde in de wereld van beleggen luidt: ‘a rising tide lifts all boats.’ Dit geldt ook voor de wereld der digitale munten en tokens. Zoals weer gebleken is met de meer dan verdubbeling van de bitcoinkoers in de eerste helft van 2019. Want ook tal van alternatieve coins, altcoins, stegen sterk in waarde. Vaak voor geen specifieke reden, gewoon omdat ze meegetrokken werden naar boven door BTC. Voor de tweede helft van dit jaar staan er dan nog twee belangrijke gebeurtenissen in de CRYPTOmarkt op til. En een derde van zelfs nog meer gewicht in mei 2020. Ze betreffen drie munten met van de grootste marktkapitalisaties. Zullen ook ditmaal weer heel wat altcoins ‘aan boord’ klimmen? Meegetild worden met het stijgende tij?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs