EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: woensdag 21 november 2018

Wanneer zelfs lànden CRYPTOmunten willen…?!

Het ene na het andere land wil een eigen CRYPTOmunt, zo lijkt het wel. Niet allemaal om dezelfde reden misschien maar de trend is opvallend. Allemaal hadden of hebben ze plannen, in diverse stadia van ontwikkeling. Van idee, wens, probeersel of experiment tot…de eerste mislukking. De Petro als staatsCRYPTOmunt van Venezuela werd door de overheid aangekondigd in mei 2018. ‘De munt zou een waarde hebben die verbonden is aan de prijs van olievaten in een, nog onontgonnen, olieveld voor de kust van Venezuela.’ Maar ze werd al verschillende keren gelanceerd, niemand schijnt iemand te kennen die ook maar één Petro bezit… Al met al bijzonder onbetrouwbaar. Dus exit de Petro, jammer maar helaas.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 21 november 2018

Koers bitcoin keldert: wat is er toch aan de hand?

Nog maar een jaar geleden kon het niet op met de bitcoin. De CRYPTOmunt was bijna 18.000 euro waard en zou volgens sommige kenners alleen maar verder stijgen. Inmiddels is de munt in een vrije val terechtgekomen. Wat is er aan de hand?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

Desperately seeking Satoshi (deel 4)

Jawel alle CRYPTOmunten dalen in waarde en snel en hard ook. En néén we kunnen daar niks tegen doen en niemand weet de precieze reden. (Al geeft deze CRYPTO Update van De Telegraaf wel goed richting aan naar een aantal verklaringen.) Dat klinkt misschien hard maar het is de realiteit. In alles van waarde gaat het altijd op en neer (nu wel heel sterk natuurlijk, van $20.000 naar $4500 voor een BTC in een jaar tijd.) Maar een bodem wordt steeds vroeg of laat bereikt en tot dan is het uitzweten. Dus waarom ons niet verder concentreren op de man (of vrouw of groep) die de hele CRYPTO/blockchain beweging in gang zette. Nu alweer tien jaar geleden. En een massa van 20.000.000 mensen groot wereldwijd begeesterde. Industrieën aan het omvormen is. Eigenlijk een digitale maatschappij en wereld aan het schapen is zoals we die nog nooit gezien hebben.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

Chaos op CRYPTOmarkt compleet: bitcoin opnieuw in vrije val, andere munten crashen mee

Gisteren zakte de bitcoin voor het eerst sinds oktober 2017 onder de grens van 5.000 dollar, maar vanochtend tuimelde de digitale munt nog verder de dieperik in samen met de andere grote CRYPTOmunten. Momenteel is de bitcoin zo’n 4.500 dollar (3.900 euro) waard, dat is minder dan een kwart van de recordwaarde van ongeveer 20.000 dollar die de munt eind 2017 bereikte.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

Bitcoin verliest 30 procent in een week

De bitcoin en andere virtuele munten zakken steeds verder weg. De waarde van de bitcoin daalde dinsdag tot onder de 4500 dollar. 

Dat is de laagste stand sinds oktober 2017. De grootste CRYPTOmunt verloor in de afgelopen week 30 procent aan waarde.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs