EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Tom Lee: “Nieuwe Bitcoin Bull Market is onderweg”

Het jaar 2019 kan het jaar zijn van de inhaalslag van de Bitcoin. Tenminste, dat denkt Fundstrat Global Advisors strateeg Tom Lee. Deze gerespecteerde analist denkt dat de wereld niet meer om de Bitcoin heen kan. En volgens hem gaat de grootste digitale munt ter wereld dit jaar een inhaalslag maken.

Het jaar 2018 is de geschiedenisboeken ingegaan als een dramatisch jaar voor de CRYPTOmarkt. Terwijl in het jaar 2017 nog de rendementen om de oren vlogen, gingen diverse digitale munten tijdens het afgelopen jaar kopje onder. Ook de Bitcoin wist vanaf het hoogtepunt van $ 20.000 te dalen naar bijna $ 3.000. Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van CNBC, is te zien dat de Bitcoin op dit moment rond de grens van $ 4.000 beweegt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Bitcoin naar 10.000 dollar? BitMEX CEO denkt alvast van wel

Waar gaat de bitcoin naartoe dit jaar? Een vraag waar verschillende CRYPTO analisten zich het hoofd al hebben over gebroken. De voorspellingen over de digitale munt zijn uiteenlopend, van 0 dollar naar 100.000 dollar of zelfs nog meer. Volgens BitMEX CEO Arthur Hayes moeten we realistisch blijven en gaan we eind dit jaar, begin volgend jaar naar de 10.000 dollar.

Arthur Hayes, oprichter en CEO van het handelsplatform BitMEX, waagt zich aan een prijsvoorspelling voor de bitcoin. Net zoals zijn collega CRYPTO liefhebbers Mike Novogratz en Tom Lee, is hij optimistisch en voorspelt hij dat de waarde van de bitcoin zal stijgen tegen het einde van dit jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Historisch: volledig hoofdstuk over CRYPTO en blockchain in belangrijk economisch rapport

En of er rekening wordt, moét worden gehouden met de blokketen en de CRYPTOmunten. Tot in het Amerikaanse Congres. Voor de eerste keer in het tienjarige bestaan wordt deze digitale technologie vernoemd in het US Congress Joint Economic Report. Meer nog: een heel hoofdstuk wordt eraan gewijd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2019

Nieuwe big companies in de blockchain

Hoe groot wilt u ze zien? Larger than life? De zoveelste megabedrijven die, net als hun voorgangers, met blockchain en/of CRYPTOmunten starten. We hebben voor u: McDonald’s, een Fortune 500 company en Zwitserlands grootste online retailer. Het is alsof niemand wil achterblijven, uit schrik de nieuwe (nou ja) technologie te missen. Oh, en VISA zoekt dringend personeel dat vertrouwd is met? Blockchain, what else?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2019

When lambo? When moon?

Het zijn maar twee voorbeelden van ‘slang’ in de CRYPTO en blockchainwereld. Woorden en uitdrukkingen die alleen insiders gebruiken. Wie wil méé zijn hoort die dus ook te kennen. We vonden voor u de ‘volledige’ lijst (maar er komen er steeds bij) met dit soort terminologie. De opvallendste en meest gebezigde pikken we hier uit om nader te verklaren.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs