EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

6 experts over de toekomst van CRYPTO

‘Buiten een paar, zijn er maar weinig CRYPTOmunten die echt waardevol zijn. Regularisatie zal de markt centraliseren in een handvol echte munten. Men zal deze munten enkel nog op enkele gereguleerde platformen kunnen verhandelen. Wanneer je alle shitcoins vermijdt, en geen gebruik maakt van onveilige brokers, zal je goed doen in de toekomst.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Groot CRYPTO Hedgefund: ‘Koop CRYPTO nu het nog goedkoop is’

Dan Morehead is de CEO van een van de grootste CRYPTO hedgefunds ter wereld, Pantera Capital. In het verleden voorspelde hij al vaker het juiste moment van aan- en verkopen in de CRYPTOmarkt. Vandaag geeft hij het advies om te kopen, vooral omdat veel CRYPTOmunten goedkoop zijn. Hij geeft zelfs een tip waar je op moet letten.

CRYPTO is volgens Morehead ‘very cheap’ en het is ‘time to buy’. Met de CRYPTOmarkt die 65% lager staat dan de piek van begin dit jaar, is het veel beter om nu te kopen dan enkele maanden geleden. “It’s much cheaper to buy now and participate in the rally as it goes.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Ripple CEO ‘Het tijdperk van Bitcoin is bijna voorbij’

Volgens Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, zit de CRYPTOmarkt momenteel in een overgangsfase. Uiteindelijk zal de markt volwassener worden. Daarbij zal het kaf van het koren gescheiden worden. CRYPTOmunten die geen problemen oplossen, zullen verdwijnen. Zelfs het tijdperk van Bitcoin is bijna voorbij, zegt de Ripple-topman.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Argentijnse bank wil bitcoin gebruiken voor internationale transacties

De adaptatie van blockchain en CRYPTO begint steeds meer vorm te krijgen. Een Argentijnse bank denkt er aan om bitcoin te gebruiken om internationale transacties uit te voeren. De reden waarom ze deze methode verkiezen, is dat het geld dan binnen enkele uren verzonden kan worden. Banco Masventas (BMV) zou dan de eerste bank zijn die op deze manier te werk gaat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Vragenlijst geeft uitsluitsel of uw winst op bitcoins wordt belast

Is de meerwaarde op CRYPTOmunten zoals bitcoins belastbaar? Wie daar zekerheid over wil, kan uitsluitsel vragen bij de Dienst Voorafgaande Beslissingen (DVB), schrijft De Tijd.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs