EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

China wil Facebooks CRYPTOmunt libra onder toezicht stellen

China wil dat de libra, de CRYPTOmunt waar Facebook aan werkt, onder toezicht komt te staan. De munt is "onhoudbaar zonder de steun en supervisie van centrale banken", aldus Mu Changchun van de Chinese centrale bank.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

Mark Mobius’ advies: minstens 10 procent goud in portefeuille

Dat is wat de internationaal bekende stichter en fondsbeheerder van Mobius Capital Partners adviseert. Goud. Voor iedere portfolio. En minstens tien procent dan nog. Maar ook: aandelen. Mobius heeft altijd over de grenzen heen gekeken. Dat doet hij zelfs in 2019 nog, als 82 jarige. Vooral de markt van India is momenteel interessant, zegt hij. I love gold, zegt Mark Mobius. Hij ziet het gele edelmetaal ‘potentially topping $1,500 an ounce, as interest rates head lower, central banks extend purchases, and uncertainty surrounding geopolitics and CRYPTOcurrencies fans demand.’ Mobius heeft het ook over CRYPTOmunten, dus kijken en luisteren maar!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

Bitcoin weer onderuit na stijging van 40 procent in ruim een week

CRYPTOmunt bitcoin is donderdag weer onderuit gegaan nadat de digitale munt de laatste dagen juist aan een plotselinge opmars bezig was.

Rond 12.00 uur Nederlandse tijd werd 11.500 dollar betaald voor een bitcoin, een daling van 13 procent ten opzichte van het hoogtepunt van ruim 12.500 dollar op woensdagavond.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

G20 geeft officiële verklaring af over CRYPTOmunten

Tijdens de tweedaagse summit van de G20 te Osaka, Japan, werd ook veel aandacht besteed aan het verschijnsel der digitale munten. Niet meer als tevoren te negeren, of te minimaliseren. Te waarschuwen ervoor of in de ban te doen. Anno juni 2019 is het wel degelijk geworden: rekening mee te houden! “Bitcoin will not last, but CRYPTO’s are here to stay”, zei de oud CIA medewerker Edward Snowden nog. Nadat hij klokkenluider werd. Dat CRYPTO’s hier zijn om te blijven, daarin heeft hij grif gelijk. Maar over de toekomst van bitcoin zelf (BTC), zijn er toch veel meer positieve standpunten en verwachtingen. Zo zou de intrinsieke waarde wel eens $45.000 kunnen bedragen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

Bitcoin krijgt opnieuw stevige tik en zakt onder de 10.000 dollar

De bitcoin krijgt vandaag opnieuw een stevige tik. De CRYPTOmunt zette onlangs, na een stevige opmars, een daling in en noteert inmiddels onder de 10.000 dollar (8.858 euro). Dat blijkt uit data van Coinmarketcap, dat de waarde van de munt bij verschillende beurzen weegt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs