EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
47
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
24
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Opnieuw 6.000 Bitcoins gestolen

De Japanse CRYPTObroker Zaif komt voor de tweede keer dit jaar op een negatieve manier in de media. Eerder zorgde een systeemfout al voor een bijzondere situatie waarbij men zo veel Bitcoins kon kopen als men wou … gratis. Nu moet de CRYPTObroker een hack opbiechten waarbij zo’n 6.000 Bitcoins (en meer) werden gestolen. Goed voor een hack van $60 miljoen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Nieuw in de bankenwereld: Digital Asset Receipts (DAR)

Het is nog niet publiek naar buiten gebracht maar volgens een insider komt Citigroup, de Amerikaanse investeringsbank, binnenkort met een unieke manier om investeren in CRYPTO volledig officieel en wettelijk te maken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Interpol: Bitcoin niet gebruikt bij financiering terroristische aanslagen.

Volgens een recent rapport van Europol zijn Bitcoin, en andere CRYPTOcurrencies, niet gebruikt bij recente terreuraanslagen in Europa. Het meerendeel van de terroristische fondsenwerving wordt volgens Europol nog steeds uitgevoerd via het traditionele bankensysteem en remittance-diensten. CRYPTOvalutas blijven wel populair bij cyber-criminelen hoewel Bitcoin steeds minder gebruikt lijkt te worden. Nieuwe regels om witwassen via CRYPTO moeilijker te maken zitten er aan te komen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Mondiale anti-witwas-standaard voor CRYPTOvaluta in de pijplijn

De Financial Action Task Force (FATF) claimt dichtbij een akkoord te zijn over wereldwijde standaarden voor CRYPTOvaluta. Concreet gaat het over het dichten van gaten in de internationale witwasregelgeving.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

Ripple lanceert binnen de maand commercieel product voor XRP

Ripple is het bedrijf dat CRYPTOmunt XRP creëerde. XRP is na Bitcoin en Ethereum ’s werelds 3e grootste CRYPTOmunt. Maar tot op heden was de populariteit van het bedrijf Ripple vooral te danken aan een product dat de CRYPTOmunt XRP niet gebruikte. Daar komt volgens een van de topmannen bij Ripple binnenkort verandering in.

Sagar Sarbhai, hoofd regulatory relations voor Ripple in Azië-Pacific en het Midden-Oosten, zei dat Ripple veel vooruitgang boekt om een commercieel product te lanceren van xRapid. xRapid is de technologie van Ripple die de XRP token wel gebruikt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs