EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
50
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
38
kliks
Bron: Biflatie.nl
32
kliks
22
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 27 mei 2019

Bitcoin nadert de 9.000 dollargrens!

De bitcoin is weer goed op weg om hogere toppen te scheren, maandag schoot de digitale munt fors omhoog en tikte de 8.937,25 dollar aan. De 9.000 dollargrens is in zicht. CRYPTOmunten zijn opnieuw flink aan populariteit aan het winnen met de bitcoin die de kop trekt. Andere digitale munten lijken gestaag te stijgen maar een evenredige stijging met de bitcoin blijft voorlopig uit.

Het is weer zover, beleggers zijn opnieuw verzot op de bitcoin na een lange tijd. De digitale munt is maandenlang uitgespuwd geweest door beleggers en noteerde tussen eind vorig jaar en maart aan een gemiddelde koers van 3.500 dollar. Daar zitten we nu ver boven, namelijk rond de 8.700 dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2019

Gaat Rusland voor een gold backed CRYPTOmunt?

Er gaan sterke geruchten dat Rusland aan een digitale munt werkt. Het zou dan om een CRYPTOmunt gaan die gedekt wordt door goud. ‘The news comes directly from the governor of the bank of Russia, Elvira Nabiullina, who believes that it could have benefits in settling international settlements.‘ Daarmee is nog niets in steen gebeiteld (of in goud gegraveerd, om binnen de context te blijven.) Indien dit zich materialiseert, zou het een hele ommekeer zijn in de houding van het land tegenover de CRYPTOwereld. Er mogen geen handelsplatformen op eigen bodem komen. Meer nog: de media (voor het overgrote deel in staatshanden) moet in alle talen zwijgen over ‘CRYPTOcurrencies’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2019

“Facebook onderzoekt lancering eigen CRYPTOmunt”

Facebook werkt in het geheim aan een eigen digitale munt die zowel op internet als in het echte leven te gebruiken is. Dat schrijft zakenkrant Financial Times op basis van personen die bekend zijn met het project.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2019

“De toekomst van ‘geld’ ontwikkelt zich pal voor onze ogen”

‘Some people think it’s crazy to invest in CRYPTO. Maybe. But definitely not as crazy as sitting on the sidelines when the future of money is literally being built before your eyes.’ Dat is wat de tweelingbroers Winklevoss menen. Ze hebben wat ons betreft gelijk ook. Bitcoin en een resem altcoins nemen aan belang en belangstelling almaar toe. Het digitale geld, ook wel digitaal goud genoemd. Op 23 mei 2019 corrigeert de volledige CRYPTOmarkt. Dertig miljoen CRYPTOfans (het aantal wallets) zijn iets te enthousiast geweest de laatste maanden. Is dit een koopmoment misschien? Om goedkoper in te stappen of bij te kopen? Of laat u deze kelk toch maar liever aan u voorbij gaan…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2019

Politie haalt CRYPTOcurrency-mixer offline die criminelen gebruiken als ‘witwasmachine’

De politie heeft een einde gemaakt aan een witwasmethode voor criminelen. Rechercheurs haalden woensdag een zogeheten CRYPTOcurrency-mixer uit de lucht, een witwasmachine voor crimineel geld. Zes servers van BestMixer.io zijn in beslag genomen in Nederland en Luxemburg. Er is nog niemand opgepakt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs