EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: zondag 27 januari 2019

Mastercard stapt CRYPTOwereld binnen via achterdeur

De overname van Earthport door Mastercard is groot nieuws op verschillende manieren. Het Britse Earthport Plc., een internationale financiële dienstverlener, is een belangrijke partner van Ripple. In december 2018 zou concurrent VISA het bedrijf overnemen, maar Mastercard biedt 10 procent meer. Hoe goed weet Ripple (naam van zowel het bedrijf als de CRYPTOmunt XRP) zijn partners te kiezen! Hoe waardevol moet het wel zijn voor beide kredietkaartgiganten om elkaar te overbieden? Natuurlijk om via deze omweg of achterdeur toegang te krijgen tot? Inderdaad, de munt ripple, die toelaat in seconden geld over heel de wereld te versturen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Risico’s beperken in CRYPTObeleggen (deel 1)

Een goede beleggingsportefeuille (wallet) met CRYPTOmunten is verschillend van een ‘gewone’ portfolio. Bij deze laatste kun je (moét je als goede huisvader/moeder) natuurlijk spreiden over verschillende activa. Zoals vastgoed of vastgoeddeelbewijzen, obligaties, aandelen, edelmetalen en zo meer. Dit naar gelang je leeftijd en je bereidheid meer of minder risico te nemen. In elk van deze categorieën zijn dan nog onzettend veel mogelijkheden tot spreiding naar landen toe, sectoren en deelgebieden. Beleggen in CRYPTOmunten is beleggen in één enkele categorie. Digitale munten dus. Toch hebben alle goede portefeuilles één heel belangrijk iets gemeen en dat is: spreiding.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Risico’s beperken in CRYPTObeleggen (deel 2)

In Deel 1 hadden we het o.m. over het belang van spreiding bij investeren in CRYPTOmunten. Om zo het minste risico te lopen op verlies bij CRYPTObeleggen. Vermits we maar in één categorie beleggen, moeten we die spreiding intern bekomen. In de soort(en) digitale munten die we in onze wallet, portefeuille, opnemen. Op moment van schrijven, januari 2019, bestaan er 2116 verschillende. Hoe daaruit de ‘juiste’ te kiezen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 januari 2019

CRYPTO goes to Hollywood, and Wyoming!

Inderdaad, niet alleen Frankie maar ook CRYPTO gaat naar de stad van glitter en glamour, Hollywood. Kevin Connolly, acteur en regisseur bekend van o.m. de HBO succesreeks Entourage, lanceert groot nieuws. Hij nam onverwacht het woord op het podium van de prominente North American Bitcoin Conference in Miami (16-18 januari 2019.) Steracteur Connolly gaat een rol spelen in een nieuwe televisiereeks getiteld ‘CRYPTOs’!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 januari 2019

Twee CRYPTOspecialisten over de toekomst van bitcoin

De Britse ondernemer en investeerder in BTC Alistair Milne is er steevast van overtuigd dat bitcoin binnen 100 jaar nog zal bestaan. De volgende stierenmarkt zal bepalen welke blockchains zullen overleven en het màken, zegt hij. “Each wave of adoption is an order of magnitude bigger than the last.” Het vergt tijd voordat een sentiment wijzigt, aldus Milne. Sentiment dat begin 2019 nog steeds negatief is. En met 30 tot 50 miljoen gebruikers, investeerders en speculanten is de piek van de industrie bij lange nog niet bereikt, vervolgt hij. CRYPTO ondernemer en publicist bij CNBC, Brian Kelly, denkt niet dat een bitcoin ETF (CRYPTO indextracker) het licht zal zien in 2019. Hij stelt dit tijdens de CRYPTO Finance Conference. Deze werd gehouden te Zwitserland van 16 tot 18 januari 2019 jl. en is de meest exclusieve CRYPTO/blockchain conferentie ter wereld.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs