EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 6 januari 2020

Goud, olie en CRYPTO’s up door verhevigde spanningen tussen VS en Iran

Het is geen wonder dat beleggers richting safe havens, veilige havens vluchten. Wie immers weet dat achter Iran het machtige Rusland en China staan in dit, eufemistisch, conflict? De dollar verliest (lichtjes voorlopig) aan waarde op maandag 6 januari 2020, wat gewoon, maar ook ongewoon is. Gewoon, omdat het land een grote of kleine oorlog dreigt in te gaan. Maar ook ongewoon, omdat traditioneel die Amerikaanse munt eveneens zo’n safe haven is.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 26 december 2019

Censuur van CRYPTOvideo’s op YouTube/Ministry of Truth

Daar ziet het toch naar uit. Meer en meer komen berichten door van posters wier video’s over CRYPTO verwijderd zijn. De reden die YouTube (automatisch?) opgeeft: “harmful content”. Sommigen zien hun accounts zelfs (tijdelijk, voor een week, om te beginnen?) verwijderd van het populaire videokanaal. Wat hangt er nou aan mijn fiets? Schadelijke inhoud? Jawel, we hopen van wel, maar dan voor the powers that be toch!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 26 december 2019

When Moon? Waarom bitcoin naar $250.000 kan

Die gigantische, haast surrealistische koers zou betekenen dat BTC ruwweg maal dertig zou of zal noteren. Vanaf het niveau van einde december 2019. Onvoorstelbaar? Ongeloofwaardig? Niet zo snel. Het zijn namelijk twee halfgoden in de CRYPTOwereld met bewezen kunnen, die één bitcoin aaan een kwart miljoen dollar zien noteren. Het zal zelfs binnen relatief korte tijd kunnen, tegen 2022. Toch als we Tim Draper en Tommy Lee mogen geloven. Heren die beslist van wanten weten, zoveel is wel zeker…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2019

Breekt binnenkort de steunlijn bij de Bitcoin?

De Bitcoin weet op dit moment niet te genieten van de zogenoemde ‘eindejaarsrally’ die wel zichtbaar is bij de aandelenmarkten. Al enkele weken staat de grootste digitale munt ter wereld onder druk en voor de CRYPTObeleggers is het te hopen dat de belangrijke steunlijn in leven blijft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 december 2019

Iran: een CRYPTOmunt voor alle moslimnaties/Het begin van het einde voor de dollar

De president van Iran stelt een CRYPTOcurrency voor als alternatief voor de Amerikaanse dollar. Die zou dan gebruikt worden door alle moslimlanden onderling. Tijdens de Kuala Lumpur Summit 2019 legt Hassan Rouhani het voorstel op tafel. Met aan die tafel alvast de Turkse president Erdogan en de premier van Maleisië. Dit laatste land heeft in 2002 reeds een soortgelijk voorstel geponeerd. Voor een gouden dinar. Maar ‘there was a reaction from the superpowers’…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs