EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
17
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

CRYPTOmarkt capituleert in historisch sterke maand november

Bitcoin kon de afgelopen 7 jaar steeds groene cijfers schrijven in de maand november. Dit jaar wordt dat bijzonder moeilijk. Nadat ’s werelds grootste CRYPTOmunt al door de bodem van $6.000 zakte, ging de barrière van $5.000 er ook aan. Dit brengt de daling sinds begin dit jaar op +40% en +75% sinds de piek in december.

De laatste 7 dagen verloor de CRYPTOmarkt maar liefst $60 miljard aan waarde of zo’n 25% tot een marktkapitalisatie van $145 miljard. Begin dit jaar piekte de CRYPTOmarkt nog boven $800 miljard volgens CoinMarketCap.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 november 2018

CRYPTOcurrency, ook voor politieke omwentelingen

Zwitserlands belangrijkste beurs, de SIXX Swiss Stock Exchange, gaat in primeur ‘the world’s first multi-CRYPTO-based exchange-traded product (ETP)’ lanceren. De eerste globale multi CRYPTO ETP (Echange Traded Product, wat veel weg heeft van een exchange traded fund) zal de naam HODL krijgen. Hij zal vijf grote CRYPTOmunten volgen: Bitcoin, Ripple, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin. Elke munt zal volgens belangrijkheid een bepaalde weging krijgen, met Bitcoin nauurlijk het leeuwenaandeel. Alles zal geheel en meticuleus wettelijk verlopen om te appeleren aan zowel de private als de institutionele investeerder. Precies omdat de sector behoorlijk wat wettelijke tegenwind oploopt her en der. Zwitserland als baken van stabiliteit in een woeliige wereld, weeral en ook op dit progressieve gebied? Dat verdient een pluim. Maar er zijn nog landen die op de voorgrond staan waar het om CRYPTOmunten gaat.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2018

Koersen digitale munten opnieuw omlaag

CRYPTOmunten blijven aan waarde verliezen, na de ook al stevige correctie vorige week. Maandag zakte de koers van de bitcoin, de grootste en bekendste CRYPTOmunt, naar de laagste stand in dertien maanden.

Ook andere digitale valuta's als ethereum, XRP en litecoin leverden fors in.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2018

‘Pas als bitcoin €50.000,- waard is verkoop ik de helft’

Veel mensen zien bitcoin en CRYPTO als mogelijkheid om in te investeren. Maar wie doet het echt? In deze serie brengt Bitmymoney in samenwerking met Biflatie.nl actieve beleggers in CRYPTOmunten in beeld. (Lees hier deel 1 en hier deel 2).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2018

Bitcoin zakt naar laagste stand in 13 maanden

CRYPTOmunten blijven aan waarde verliezen, na de ook al stevige correctie vorige week. Maandag zakte de bitcoin, de grootste en bekendste CRYPTOmunt, naar de laagste stand in dertien maanden. Ook andere digitale valuta’s als ethereum, XRP en litecoin leverden fors in.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs