EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: woensdag 30 mei 2018

Ontwenningskliniek gaat bitcoinverslaafden behandelen

Een Britse ontwenningskliniek gaat mensen helpen die verslaafd zijn aan de handel in CRYPTOmunten. De hevige koersschommelingen van digitale munten als bitcoin, ether en ripple kunnen een ‘high’ veroorzaken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

Shark Tank investeerder Robert Herjavec: ‘Over 25 jaar betalen we allemaal met CRYPTOmunten’

Robert Herjavec is populair in het Amerikaanse investeringsprogramma Shark Tank. Als expert in cybersecurity is het goed geplaatst om de toekomst van CRYPTOmunten in te schatten. Herjavec ziet blockchain en CRYPTOmunten als een van de meest innovatieve technologiegolven van de komende jaren en verwacht dat we over 25 jaar allemaal met CRYPTOmunten betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

CRYPTO-revue week #21 - Pizza dag, Bitcoin vs swift, en prijsmanipulatie

Er is de afgelopen week weer een hoop gebeurd in CRYPTO-land en zelfs als je er fulltime mee bezig bent is het lastig om alles bij te houden. Daarom zullen we voortaan elke maandag een korte terugblik doen op de afgelopen week zodat je zeker kan zijn dat je weer helemaal op de hoogte bent.We hebben het vandaag over pizza's, swift, de Marshall islands, prijsmanipulatie, hacks, Arnhem bitcoinstad, BTC-direct, segwit en een ontvoering.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Wall Street blockchain analist: “Buy bitcoin, sell your altcoins”

We vertoeven weer in een bloedbad op de CRYPTOmarkt. Spencer Bogart, blockchain venture capitalist, adviseert beleggers om kalm te blijven en een deel altcoins te verkopen in ruil voor bitcoin. Ondanks de zware daling verwacht Bogart dat de bitcoin eind dit jaar ongetwijfeld opnieuw meer dan 10.000 dollar waard zal zijn. Over de andere top 5 munten is hij neutraal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Gouverneur Bank of England: “Digitale munt voor centrale bank is een optie”

Mark Carney, gouverneur van de Bank of England, zei tijdens de Zweedse ‘Riksbank Anniversary conference’ dat hij open staat voor het gebruik van een digitale munt, oftewel een central bank digital currency (CBDC). Een opmerkelijke uitspraak van de gouverneur van de BoE. Eentje die nieuwe perspectieven opent voor het gebruik blockchain en CRYPTO

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs