EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 24 juni 2019

De jacht op CRYPTObezitters is open

De Amerikaanse justitie en de IRS, plaatselijke belastingdienst, zijn op zoek naar belastingontduikers. Meer bepaald naar CRYPTObezitters die de volledige winsten voor zich houden. De daarop de verschuldigde lasten willen vermijden, ontwijken, ontduiken ook. ‘The U.S. Department of Justice is ramping up criminal prosecutions of bitcoin tax evaders. In this effort, the DOJ is joining a mass crackdown by the IRS to launch enforcement actions against CRYPTO tax crimes.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2019

8 Miljoen procent inflatie in Venezuela veroorzaakt recordhandel in bitcoin

Het is wel typerend voor de anti inflatie eigenschappen van bitcoin en digitale munten in het algemeen. Een beperkte geldhoeveelheid (met CRYPTO’s als het Nieuwe Geld) doet een munt in waarde toenemen. De koopkracht ervan stijgen. Het tegengestelde is waar voor een onbeperkte geldhoeveelheid. Zoals in alle landen, in alle munten! Maar het is des te opvallender in naties die te lijden hebben onder (hyper)inflatie. Waarvan Venezuela wel het posterchild is, helaas en jammer voor zijn burgers…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2019

Moet Satoshi’s Bitcoin vrezen voor Facebooks Libra?

Over de aangekondigde komst van de Libra, nu wel een realiteit, wordt nog danig nagekaart in diverse media. Naar onze mening en aan de koersreactie van BTC te meten, deert het de groei van bitcoin niet. Dit om tal van redenen. De Facebook Libra wordt een token en geen echte CRYPTOmunt. Dat wil zeggen dat hij intern zal circuleren. Hoewel dat ‘intern’ wel de potentie heeft om 2,35 miljard gebruikers te bereiken mettertijd. Maar het is pas ergens in 2020 dat het token het licht zal zien. Dus van onmiddellijk belang of invloed kan nog geen sprake zijn.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 19 juni 2019

Kritiek uit VS en Europa op CRYPTOmunt Facebook: “Beantwoordt Libra aan financiële wetgeving?”

Facebook krijgt kritiek vanuit de Verenigde Staten en Europa op zijn plan om vanaf 2020 de CRYPTOmunt Libra op de markt te brengen. Voorzitter van de financiële commissie van het Huis van Afgevaardigden Maxine Waters heeft opgeroepen te wachten met de plannen tot de autoriteiten hun onderzoek hebben afgerond. De Democrate beschuldigt Facebook ervan zijn expansie op een ongecontroleerde manier voort te zetten en zijn impact op het leven van zijn gebruikers te vergroten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 19 juni 2019

Financial Action Task Force (FATF) legt aan 200 landen regels op over CRYPTOmunten

Op 21 juni 2019 zullen 200 landen wereldwijd bepaalde regels toepassen voor wie CRYPTOmunten wisselt. De Financial Action Task Force, ook bekend onder de Franse naam Groupe d’action financière, is een intergouvernementele organisatie die in 1989 werd opgericht. Dit op initiatief van de G7 om beleid te ontwikkelen ter bestrijding van het witwassen van geld. In 2001 breidde haar mandaat uit met toezicht op financiering van terrorisme. Geen enkel land is verplicht deze te aanvaarden, want de FATF adviseert slechts. Maar het is aanvaarden of dreigen uitgesloten te worden van het wereldwijde betaalsysteem.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs