EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

Bitcoin spaarrekening brengt 6,2 procent op

Na wallets en beleggingsfondsen, betaalopties voor CRYPTO en CRYPTObeurzen… Vroeg of laat nog wel een tracker…wat ontbrak er eigenlijk nog aan bitcoin als volwaardig geld? Inderdaad: een spaarrekening. En het is meteen ook een hoogrentende geworden die begin maart 2019 het licht zag. Zes komma 2 procent rente maar liefst! Liefje mijn liefje waar vind je zo’n opbrengst nog in moneyland?! Het zijn ook geen onbekenden die de CRYPTO spaarrekeningen lanceren: de Winklevoss twins are back with a vengeance!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

Ook overheden willen een stuk van de CRYPTO/blockchain taart

Van Rusland tot de Amerikaanse staat Colorado. Van Argentinië tot Duitsland. Tal van landen willen een vinger in de (CRYPTO en blockchain)pap. Sommige sloven zich zelfs uit om maar niets van de technologie te missen. Om al was het maar een stukje ervan binnen te halen. Gelijk hebben ze natuurlijk. Het kan hun alleen maar ten goede komen. Maar of we als adepten van CRYPTO en blockchain daar nu zo blij mee moeten zijn? Tenslotte is bitcoin (BTC) 10 jaar geleden opgericht in een geest van anti-overheid. En met de méér dan ‘aandacht’ van Noord-Korea zijn we al helemaal niet opgezet.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2019

Ook van goud wil Buffett niets weten (en dat is jammer voor hem)

Net als van CRYPTOmunten en blockchain technologie trouwens (maar hij belegt er toch lekker $600 miljoen in). Door dit standpunt in te nemen kreeg hij de wind van voren van onder meer Max Keiser (en Biflatie). Met alle respect voor de enorme prestaties tijdens zijn lange leven als 88 jarige belegger. Toch moeten we hem opnieuw tegenspreken, ditmaal in zijn houding tegenover goud. Buffett vergelijkt namelijk appels met peren. Oftewel beleggen in aandelen en het gele edelmetaal.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2019

Serveert Starbucks straks een kopje CRYPTO?

Reeds in augustus 2018 verklaarde Starbucks, de Amerikaanse koffiegigant, een belangrijke rol te willen spelen in de acceptatie van digitale munten. “As the flagship retailer, Starbucks will play a pivotal role in developing practical, trusted and regulated applications for consumers to convert their digital assets into US dollars for use at Starbucks,” said Maria Smith, Vice President, Partnerships and Payments for Starbucks.En verder: “As a leader in Mobile Pay to our more than 15 million Starbucks Rewards members, Starbucks is committed to innovation for expanding payment options for our customers.”

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2019

Blockchain smartphones in opkomst

Er bestaan reeds smartphones met een digitale wallet voor CRYPTOmunten. Zoals de recentst aangekondigde en meest prominente, de Samsung Galaxy S10. We schreven er onlangs reeds over. Hij is voorzien om zowel bitcoin als ether (ethereum, ETH) te ontvangen. Hopelijk raken ze in trek bij de consument want er zijn reeds een vijftal op de markt. ‘This may just be the year of the blockchain smartphone,’ schrijft Coindesk.com. Maar startup Electroneum gaat nog een stapje verder. Een smartphone die munten mijnt, zelfs wanneer hij af staat. Tokens in feite, ETN genoemd. En hij zal maximum 80 dollar kosten!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs