EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
50
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
38
kliks
Bron: Biflatie.nl
32
kliks
22
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2019

Bitcoin ruim 7.850 dollar waard, hoogste koers in negen maanden

De prijs van 1 bitcoin kwam maandag rond 18.50 uur boven de 7.850 dollar (ruim 6.986 euro) uit. Dit is de hoogste koers sinds augustus 2018. De virtuele munt was maandagavond 12,5 procent meer waard dan zondag.

Afgelopen vrijdag brak de koers van de CRYPTOmunt nog door de grens van 6.000 dollar, wat het hoogste niveau was sinds 15 november 2018.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 13 mei 2019

Bitcoin stijgt boven de 7.000 dollar

De digitale munteenheid Bitcoin is vorig weekend flink gestegen. Deze ochtend bedroeg de waarde van de CRYPTOmunt zelfs even meer dan 7.000 dollar. Dat betekende een stijging van ruim 10 procent sinds vrijdag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 mei 2019

Nomad Capitalist: de beste landen voor CRYPTObezitters

Het zijn welgestelde Amerikanen, CRYPTObezitters, die de bijstand van Nomad Capitalist zoeken om te emigreren. Weg van de hoge taxatie over hun bezit aan CRYPTOmunten. De veranderende en onduidelijke wetgeving errond. Naar diverse landen waar deze financieel geslaagde CRYPTO eigenaars welkom zijn. Het systeem heet ‘citizenship by investment’. Je investeert in een bepaald land een bedrag en verkrijgt in ruil het burgerschap. Tal van Europese landen bijvoorbeeld passen dit systeem ook toe. De hele procedure van nationaliteit verandering duurt wel van 6 maanden tot 2 jaar. Dit wanneer je alles helemaal zelf doet. Nomad Capitalist kort die periode in omdat het bedrijf goed de weg weet in de diverse administraties.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2019

Wat heeft de Brexit te maken met CRYPTOmunten?

Een rondvraag onder analisten geeft als uitkomst dat 62 procent verwacht dat Brexit, eens gerealiseerd, een flinke zet omhoog zal beteken voor CRYPTOmunten. De poll vanwege Cindicator vertelt ook dat 74 procent van de ondervraagden overweegt om meer bitcoin en altcoins te kopen. Want zowel de Britse pond als de Europese euro hebben sinds 29 maart te lijden onder de voortdurende onzekerheid. Wannéér en of die ondertussen beruchte scheiding tussen het VK en de EU zal plaatsvinden? Uw gok is zo goed als de onze. Ondertussen heeft een en ander de Britse economie toch wel deugd gedaan. Met een groei van 0,5 procent in het eerste kwartaal van 2019.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2019

Prijs bitcoin breekt door grens van 6.000 dollar

De prijs voor een bitcoin is donderdag gestegen boven de 6.000 dollar, het hoogste niveau ten opzichte van de dollar sinds 15 november. Ten opzichte van de euro steeg de bitcoin naar een waarde van 5.400 euro, eveneens het hoogste punt sinds november.

Mogelijk krijgt de CRYPTOvaluta een stimulans door grotere partijen die meer mogelijkheden bieden voor investeringen in CRYPTOvaluta.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs