EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: dinsdag 3 juli 2018

TechCrunch: ‘Meer dan 1.000 CRYPTOmunten zijn dood’

Volgens het populaire TechCrunch, een website die focust op technologische vernieuwingen, zijn er ondertussen al meer dan 1.000 CRYPTOmunten die ‘dood’ zijn. Het laatste anderhalf jaar vloeide er ontzettend veel geld naar de CRYPTOmarkt, maar daar is ook al een groot deel van verloren gegaan.

TechCrunch komt bij het aantal van +1.000 CRYPTOmunten op basis van 2 websites: Coinopsy en Deadcoins. Coinopsy definieert een ‘dode CRYPTOmunt’ op basis van de volgende criteria:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 juli 2018

Uitvinder Bitcoin schrijft nieuw boek

Satoshi Nakamoto is de persoon die naar verluid het vernuftige systeem van Bitcoin heeft uitgevonden. Veel is er niet bekend over deze naam. De identiteit van Satoshi Nakamoto blijft het grootste geheim van CRYPTOland. Maar mogelijk komen we meer te weten over deze persoon/groep. Volgens een bericht op een website, zou Satoshi Nakamoto een boek schrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 juli 2018

“Interesse in Bitcoin en andere CRYPTO’s gaat verdubbelen”

Dit is de opvallendste conclusie van een groot onderzoek dat ING Bank (ja, een bank!) heeft laten uitvoeren. Meer interesse, meer daadwerkelijk gebruik, meer toepassingen. Dat is even de samenvatting kort door de bocht. Dat zit zeker in de pijplijn der verwachting voor wie deze markt volgt. Beloftevol nieuws voor adepten van CRYPTOmunten in het algemeen. En een positief verhaal van een bank?! Want eerder nog vonden ze investeren in Bitcoins nog hetzelfde als Russisch roulette. Staat ING ook in de startblokken op te beginnen op de CRYPTOmarkt?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 28 juni 2018

BIS geeft goede punten aan CRYPTOmunten, maar ook slechte

De Bank for International Settlements (BIS) is positief voor CRYPTOmunten in het algemeen. Het gebruik van CRYPTO door alle lagen van bevolking neemt toe. Zelfs instanties en sommige bedrijven in de financiele sector en overheden gebruiken blockchain en CRYPTO’s inmiddels. Schaalvergroting dus, wat volgens een economische wet tot succes kan leiden. Tegelijkertijd waarschuwt de BIS echter dat net die schaalvergroting grote gevaren met zich meebrengt. Die waarschuwing of kritiek is deels terecht, maar evengoed onterecht. We leggen u het uit:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 28 juni 2018

Bank of England waarschuwt voor gevaren CRYPTOvaluta's

De Bank of England heeft banken en verzekeraars op het hart gedrukt uiterst voorzichtig te zijn met CRYPTOvaluta’s. Die kunnen volatiel zijn en kwetsbaar voor fraude, vindt de toezichthouder.

Sam Woods, de tweede man van de centrale bank, heeft een brief over de kwestie geschreven aan de bank- en verzekeringssector. Woods is namens de Bank of England belast met het toezicht op financiële instellingen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs