EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2019

Indrukwekkende ‘publiciteitsstunt’ van Ripple

De digitale CRYPTOmunt Ripple (XRP), de favoriete munt van financiële instellingen, heeft met zijn netwerk een behoorlijk indrukwekkende prestatie neergezet waar veel banken van kunnen leren. Ze zijn er in geslaagd om een transactie van 755 miljoen dollar te vervolledigen in minder dan vier seconden. Als dat nog niet indrukwekkend genoeg is, het kostte slechts 1 dollarcent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

De CRYPTO Hoofdstad van de wereld

We zijn in Portsmouth, New Hampshire, waar CRYPTOcurrency diehards de Amerikaanse dollar achter zich hebben gelaten. De inwoners van deze stad, ontstaan in de 17de eeuw, hebben altijd officiële regels gehaat. In 1864 had het toenmalige stadje 120 bars, 30 bordelen en drie politieagenten. De piraat Blackbeard en andere rovers zouden hier hun schatten begraven hebben. Anno 2018 rijden er Tesla’s, met een lange rit achter zich op weg naar waar Bitcoin ATM’s (pinautomaten) staan. Op hun nummerplaat prijkt de slogan van de staat: ‘Live Free Or Die’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

Wat brengt 2019 voor CRYPTO en blockchain?

Maar liefst dertien gebeurtenissen groot en klein zullen de wereld van CRYPTOmunten en blockchain beïnvloeden. Heel wat dus dat staat te gebeuren. En dat allemaal in één jaar, 2019. 2018 deed de CRYPTOkoersen smelten. Wel werden constant meer bouwstenen gelegd voor de toekomst. Een toekomst vol technologische vernieuwingen die de wereld beslist zullen veranderen. Zoals R.E.M. het formuleert in de song: ‘It’s the end of the world as we know it’...

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 30 december 2018

De CRYPTO Hoofdstad van de wereld (deel 2)

We zijn nog steeds in Portsmouth, New Hampshire aan de oostkust van de VS, waar de Atlantische Oceaan begint. De stad die zowat de meest CRYPTOvriendelijke ter wereld kan genoemd worden relatief naar het aantal inwoners. Als je Japanner bent of Indiër of Nederlander en je eigen munt aan de kant schuift, tot daar nog toe. Maar als Amerikaan (in se chauvinist tot in de kist) hetzelfde doen terwijl jouw munt toch (voorlopig nog) de reservemunt van de wereld is? Het vergt een heel bijzondere mindset, manier van denken. Een nog veel dieper inzicht in en kennis van economie en geschiedenis, in het bijzonder die van ‘geld’. Dat inzicht en die kennis heeft trouwens een officiële naam en die luidt: monetarisme.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2018

De man die een daling bij de Bitcoin voorspelde van 80%, spreekt opnieuw

De CRYPTOmarkt kende een moeizaam jaar. Voor de meeste digitale munten was er zelfs sprake van een dramatisch beursjaar. Zo is de Bitcoin sinds haar top van $ 19.870 met meer dan 80% in waarde gedaald. Dit hadden maar weinig beleggers en analisten zien aankomen. Toch was er één analist die al vroegtijdig waarschuwde voor deze prijsval.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs