EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Bitcoin duikt onder 8.000 dollar: “Belangrijk kantelpunt”, zegt expert

Economie De bitcoin is vandaag onder de grens van 8.000 dollar gedoken, het laagste punt in 35 dagen. Maar volgens CRYPTO-expert Rodrigo Marques heeft de munt een belangrijke ondergrens bereikt. “De bitcoin zal de komende zes maanden herstellen tot 20.000 dollar”, zegt hij.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Fans herdenken Bitcoin Pizza Day: de dag waarop deze man bitcoins ruilde voor pizza en zo 70 miljoen euro misliep

Op 22 mei 2010 beging de Amerikaan Laszlo Hanyecz mogelijk de grootste vergissing van zijn leven. De programmeur besloot een aantal van zijn bitcoins te ‘investeren’ in een afhaalmaaltijd. Hij ruilde 10.000 bitcoins, destijds ongeveer 35 euro, tegen twee grote pizza’s. Geen slechte deal, ware het niet dat een bitcoin tegenwoordig bijna 7.000 euro waard is. Nu, acht jaar later, wordt de noodlottige transactie nog steeds jaarlijks herdacht door fans van de CRYPTOmunt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Salaris in bitcoin? Bij dit Nederlandse bedrijf is het inmiddels mogelijk

De bitcoindienst BTC Direct betaalt haar medewerkers vanaf juni 2018 een deel van het salaris in bitcoin. Dat is uniek, want geen enkele organisatie in Nederland betaalt vaste medewerkers uit in CRYPTOcurrency.

Meer dan een half miljoen Nederlanders bezit bitcoin of andere CRYPTOmunten. Dit onderstreept de potentie voor alledaags gebruik van CRYPTOvaluta. Noud Peters, medewerker finance van BTC Direct:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Iran en Rusland overwegen CRYPTOmunt om Amerikaanse sancties te omzeilen

Sinds de Verenigde Staten zich terugtrok uit de nucleaire overeenkomst met Iran, heerst er veel onzekerheid rond het islamitische land. De kans is zelfs groot dat president Trump binnenkort strenge sancties zal opleggen aan Iran. Om die sancties te omzeilen, overweegt Iran het gebruik van CRYPTOmunten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 mei 2018

Over CRYPTOmunten en de nieuwe economische crisis in wording

Business Insider stelt dat de volgende economische crisis een kantelpunt zal gaan vormen voor de acceptatie van CRYPTOmunten door het grote publiek. Dat zo’n crisis er aankomt, zeker in de VS, lijkt een gegeven feit. Sinds 1776 vonden er al 19 grote crashes, berenmarkten, crises en recessies plaats. Daarna herpakte de (wereld)economie zich wel telkens – dus waarom zou dat nu anders zijn? Wel, net omdat er vandaag ‘a new kid on the block‘ is. Een nieuwe ‘speler’, namelijk de snel groeiende markt van de blockchain en bijbehorende CRYPTOmunten. Dit is potentieel valabel alternatief voor als of wanneer de Amerikaanse dollar zijn status van wereldmunt zou verliezen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs