EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
24
kliks
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 10 september 2018

CRYPTO Market Cap gedaald tot onder $200 miljard

De CRYPTOmarkt is weer fors in elkaar gezakt. De CRYPTO market cap staat inmiddels weer onder de $200 miljard. Verder in uw wekelijkse CRYPTO Biflatie Bulletin (CBB): De markt voor fysieke CRYPTO pinautomaten zal naar verwachting elk jaar met 50% groeien. In Californië kun je je vrijlating op borgtocht nu ook met bitcoin betalen. De Belgische Raad van State smeekt om wettelijke regelgeving omtrent CRYPTOmunten want ziet ernstige juridische complicaties opduiken. En computergigant IBM stelt een nieuw wereldwijd betaalsysteem voor dat op CRYPTO’s & blockchain draait.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Belgische denktank geeft Europa advies over regulering CRYPTOmarkt

Komend weekend (vrijdag en zaterdag) buigen de Europese Ministers van Financiën zich over de ontwikkelingen op de Europese CRYPTOmarkt. In het Oostenrijkse Wenen komen de ministers samen. De Belgische denktank Bruegel heeft een rapport klaar met adviezen voor de regulering van de Europese CRYPTOmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

CRYPTOcrisis blijft maar duren: bitcoin daalt spectaculair en trekt andere munten mee in afgrond

Na een korte heropleving is de bitcoin deze week opnieuw in vrije val. De munt verloor in amper 14 uur 1.000 dollar aan waarde en nam daarbij andere CRYPTOmunten met zich mee. Zo verloor de op één na grootste munt ethereum woensdag meer dan 20 procent aan waarde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 6 september 2018

Nieuwe CRYPTO Crash nadat Goldman Sachs plannen voor CRYPTO Trading Desk annuleert

Net op het moment dat de CRYPTOmarkt terug op zijn poten terecht kwam, krijgt het een nieuwe mokerslag te verduren. Invloedrijke zakenbank Goldman Sachs maakt een bocht van 180 graden wat CRYPTOmunten betreft. De plannen voor een CRYPTO Trading Desk worden voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 september 2018

Bitcoin 1.000 dollar minder waard in 14 uur

De waarde van CRYPTOvaluta is voor de tweede dag op rij fors gedaald. De bekendste van de munten, de bitcoin, verloor op 14 uur tijd meer dan 1.000 dollar en was donderdagochtend op het handelsplatform Bitstamp nog 6.253 dollar waard.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs