EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: maandag 25 november 2019

‘Bitcoin sterft weg’…voor de 378ste keer

No kidding! 99bitcoins.com houdt precies bij hoe vaak de grootste en oudste CRYPTOmunt dood verklaard wordt. Mét de bron. De voorlaatste keer on record was dan 24 september 2019. En dat zijn dan alleen nog maar de meest prominente negatieve uitlatingen. Want inderdaad: de extreemste zwartkijkers zijn weer helemaal terug! Van nooit weggeweest hoor. De oudste ‘overlijdensakte’ dateert van 15 december 2010. De auteur van dàt stuk zal zich vermoedelijk wel elke dag voor het hoofd slaan. Als hij al nog ergens anders werk heeft gevonden…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 25 november 2019

Grafiek: Bitcoin moet steun zien te vinden bij de 7-jarige steunlijn

Tijdens de afgelopen handelsdagen is de CRYPTOmarkt geconfronteerd met een forse koersdaling. De centrale bank van China heeft laten weten dat het keihard gaat optreden tegen digitale munten. Belangrijke CRYPTOmarkten zijn inmiddels officieel verboden verklaard in het groeiland. En door dit nieuws is de Bitcoin bij een belangrijke steungrens aangekomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 november 2019

Bitcoin onderuit, koers daalt tot onder 7.000 dollar

De prijs van CRYPTOmunt bitcoin is maandag verder gedaald. Tegen het einde van de ochtend werd 6.700 dollar neergelegd voor de CRYPTOvaluta. Dit betekent een daling van 7 procent vergeleken met een dag eerder, valt te lezen op Coinmarketcap.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 november 2019

Chinese centrale bank doet Bitcoin zakken naar laagste niveau in halfjaar

De bitcoin verliest rap aan waarde. Op vrijdagmiddag was de digitale munt volgens Coinmarketcap, dat verschillende beurzen waarop de CRYPTOmunt wordt verhandeld in de gaten houdt, iets meer dan 7.155 dollar waard. Dat was het laagste niveau in zes maanden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 november 2019

CRYPTOgeld is opstandig geld

Wordt de waarde van geld en het gebruik ervan bepaald door de overheid of juist door de markt? Dat is de vraag die veel monetaire academici zich de afgelopen eeuwen hebben gesteld. Door de opkomst van CRYPTO-valuta’s als Bitcoin wordt deze vraag weer actueel. De aankondiging op 18 juni 2019 van Facebook om in 2020 een eigen virtuele munt te gaan introduceren, de Libra, was voor overheden de wake-up call.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs