EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord currency.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CURRENCY

Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2019

Iran: cryptomijnen is een legale, officiële industrie

Terwijl in het ene land crypto/blockchain verboden wordt, omarmt een ander land deze innovatieve industrie. We hebben het dan over respectievelijk India en Iran. ‘In a move easily juxtaposed with US policies on cryptoCURRENCY, the government of Iran has officially recognized cryptoCURRENCY mining as an independent industry.’ Elk van beide landen heeft zo zijn reden voor een compleet verschillende wettelijke houding.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Primeur: Turkije komt met een staatscryptomunt en stapt in blockchain

“Blockchain-based digital central bank money will be implemented.” Zo staat het in het ’11th Development Plan from the Presidency of the Turkish Republic.’ Officieel heet het ‘a central bank-issued digital CURRENCY.’ Het genoemde plan is de ‘2019–2023 economic roadmap’, officieel de richting die het land economisch uit wil de komende 5 jaar. En niet alleen dat. De Turkse overheid wil tevens de transportsector en de douane in de blockchain opnemen. Het is een boon voor de wereld van digitale munten en blokketen technologie. Het zoveelste bewijs ook dat ze hier wel degelijk zijn om te blijven…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

VS aangemaand crypto standpunt te herzien/Gaan China en Iran samen cryptomunten mijnen?

Daar ziet het inderdaad naar uit. De geruchten zijn erg sterk, aanhoudend ook, en worden concreter. Chinese mijners van cryptomunten willen uitwijken naar Iran, want op hun gemak voelen ze zich niet meer in hun thuisland. “The Chinese have made requests through official channels for cryptoCURRENCY mining in free zones,” zegt Mohammad Sharqi, managing director van de Iran Blockchain Association — een nonprofit gemeenschap die blockchain technologie promoot. Hoe de Chinese overheid daar over denkt? Als die al iets te zeggen heeft over wat haar burgers in het buitenland doen en niet doen? Cryptomunten mijnen en min of meer de Chinese wet overtreden, in dat buitenland, Iran, als Chinese burgers? Min of meer zeggen we, want de Chinese overheid heeft naar verluid zelf grote plannen voor blockchain en crypto’s. Net als de Iraanse regering zelf.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 17 juni 2019

Een Russische cryptomunt gedekt door goud?

De Russische natie blijft ondanks een tamelijk ambigue houding tegenover crypto en blockchain techniek, gerelateerd aan deze onderwerpen in de media komen. Of het nu geruchten betreft of half en half bevestigd nieuws. Zo ook weer over de eventuele creatie van een cryptomunt gedekt door goud. ‘Russia is continuing to explore the possibility of a gold-backed cryptoCURRENCY for use as a cross-border settlement alternative with other countries.’ Het zou het land groot soelaas kunnen brengen met de Amerikaanse sancties die zijn opgelegd. En deze natie een hak kunnen zetten monetair, doordat zo’n gouden crypto de dollar mogelijk kan bedreigen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 2 juni 2019

IOTA en het IoT

Voor wie denkt dat het bovenstaande ‘Grieks’ is (omdat hij/zij de titel misschien niet zo direct begrijpt) zit er nog niet ver naast. Iota is inderdaad de 9de en kleinste letter van het Griekse alfabet. Het staat eveneens voor iets héél klein, miniem. En laat Iota nou ook een wel heel bijzondere cryptomunt zijn. Biflatie schreeft er reeds eerder over natuurlijk. Zelfs al in 2017. Toen luidde de titel van een artikel: ‘Prijs IOTA – cryptoCURRENCY voor de Internet of Things – explodeert’. Wel, afgelopen week tot zaterdag 1 juni 2019, gaf zo’n déjà vu situatie. Want laat Iota net als twee jaar geleden een ferme sprong omhoog gemaakt hebben, in koers. En een enorme pas vooruit in ontwikkeling.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs