Nieuws / Artikelen met het woord

currency

299 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 19 oktober 2017

Electroneum kopen: alles over deze nieuwe cryptoCURRENCY

Er zijn elke week tientallen nieuwe crypto concepten die worden gelanceerd en vandaag brengen we er eentje onder de aandacht, namelijk Electroneum (de afkorting is ETN). Het is een nieuwe cryptoCURRENCY die momenteel bezig is met een ICO (Initial Coin Offering). Je kan nog enkele uren meedoen met deze ICO. Daarna is Electroneum op verschillende exchanges te koop. Je kan Electroneum kopen met 1% bonus via deze link.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 oktober 2017

Jim Rickards: China zal devalueren en Amerikaanse beurs dieperik injagen!

Jim Rickards, bekend van boeken als ‘CURRENCY Wars’ en ‘The Death of Money’, voorspelt weinig goeds voor de wereldeconomie. Vanaf woensdag kan er volgens hem van alles mis gaan…

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

Directrice IMF ziet de SDR-coin wel zitten

Tijdens een conferentie gaf Christine Lagarde, directrice bij het Internationaal Monetair Fonds (IMF), aan dat ook zij Bitcoin en cryptoCURRENCY’s wel ziet zitten. Get ready for de SDR.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 20 september 2017

Rickards: ‘Over 8 maanden begint nieuwe financiële crisis’

Het is ongeveer tien jaar geleden dat we aan het begin stonden van de laatste financiële crisis. Volgens Jim Rickards laat een nieuwe crisis niet lang op zich wachten. Hij waarschuwt al geruime tijd voor een nieuwe financiële crisis, één die enorm in omvang zal zijn. Ten opzichte van tien jaar geleden zijn de financiële markten nog meer met elkaar verweven en de globalisering is verder toegenomen. Rickards heeft veel over crises geschreven in zijn boeken ‘The Death of Money: The Coming Collapse of the International Monetary System’, CURRENCY Wars: The making of the Next Global Crisis en recent in ‘The New Case for Gold’.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 20 september 2017

BIS: Centrale banken kunnen virtuele munten niet negeren

Centrale banken kunnen de snelle groei van virtuele munten niet meer ontkennen en zouden op een gegeven moment zelfs moeten overwegen om hun eigen virtuele munten in omloop te brengen, zo schrijft de Bank for International Settlements in haar nieuwste kwartaalrapport. "De vraag of centrale banken een digitaal alternatief voor contant geld moeten uitbrengen is het meest urgent in landen waar het gebruik van contant geld snel afneemt, zoals in Zweden. Maar uiteindelijk zullen alle centrale banken voor zichzelf moeten beslissen of het zinvol is een zogeheten Central Bank Crypyo CURRENCY (CBCC) te introduceren."Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$