Nieuws / Artikelen met het woord

currency

324 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 23 februari 2018

De grootste cryptoCURRENCY hacks op een rijtje

De mensen die de cryptomarkt een beetje volgen weten allemaal nog goed toen MtGox, toentertijd de grootste Bitcoin exchange, zijn deuren moest sluiten. Een gigantisch aantal bitcoin verdween. Het equivalant van 480 miljoen dollar was de schade. We hebben onderaan de grootste cryptoCURRENCY hacks op een rijtje gezet.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 23 februari 2018

Bitpraat #6 'de ontwikkeling van Bitcoin staat niet stil' met Aaron van Wirdum

In deze zesde aflevering van bitpraat hebben we uitgebreid gesproken met crypto-journalist Aaron van Wirdum. Aaron legt in dit gesprek uit waarom Bitcoin nog steeds de meest veelbelovende cryptoCURRENCY is. Ook blikken we terug op de technologische ontwikkelingen op bitcoin gebied +van het afgelopen jaar. Daarnaast legt hij uit waar er momenteel nog aan gewerkt wordt en wat we ervan kunnen verwachten. Aandacht dus voor het lightning netwerk, sidechains, schnorr signatures en nog veel meer.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 februari 2018

Systeemfout zorgt er bijna voor dat een Japanner voor $20.000 miljard Bitcoins kan kopen … zonder te betalen

De Japanse cryptobrokers blijven niet gespaard van enige problemen. Een recente systeemfout bij Zaif CryptoCURRENCY Exchange zorgde ervoor dat gedurende 18 minuten klanten Bitcoins konden kopen zonder daarvoor te betalen. Een klant had dit snel begrepen en probeerde deze Bitcoins snel terug te verkopen. Helaas viel hij door de mand omdat hij ‘iets’ te gretig was.

Bron: Express.live
Geplaatst: dinsdag 20 februari 2018

Aanbod in jobs in de cryptoCURRENCY-industrie is in 2017 verviervoudigd

Het aanbod in jobs in de cryptoCURRENCY-industrie is in 2017 verviervoudigd. Dat blijkt uit onderzoek van vacaturesite Indeed. Ook het aantal zoekopdrachten naar jobs in deze relatief nieuwe industrie is vorig jaar flink gestegen; een logisch gevolg op de recente ontwikkelingen op dit gebied.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 9 februari 2018

Van zero to hero: Binance CEO wordt op minder dan een jaar miljardair

Wie snel rijk wil worden, moet een cryptobroker uit de grond stampen. Minder dan een jaar geleden lanceerde Changpeng Zhao de cryptobroker Binance. Sindsdien groeide Binance uit tot de grootste cryptobroker ter wereld en steeg zijn persoonlijk fortuin tot boven $1 miljard.

Changpeng Zhao draagt een zwarte hoodie en is de grootste eigenaar van Binance. Hij is zo’n beetje de Mark Zuckerberg van cryptoland. En net als de oprichter van Facebook staat ook Changpeng Zhao bovenaan de rijkste personen in zijn sector. Volgens de Forbes Richest People In CryptoCURRENCY List staat Zhao zelfs op de 3e plaats.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$