Nieuws / Artikelen met het woord

currency

308 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 6 december 2017

Prijs IOTA – cryptoCURRENCY voor de Internet of Things – explodeert

De prijs van MIOTA, de cryptoCURRENCY voor het IOTA-platform, is deze week explosief gestegen.

Op het hoogtepunt noteerde de koers van de IOTA token boven de $5,- per stuk. In de weken daarvoor noteerde IOTA nog tussen de $0,50 en $1,-.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 5 december 2017

Nederlanders kopen voor bijna €100 miljoen aan Bitcoin

Bitcoin is booming, ook in Nederland wordt er volop geïnvesteerd in Bitcoin. Uit een analyse van 44.000 transacties die in de eerste drie kwartalen van 2017 zijn gedaan via BTC Direct, één van de grootste cryptoCURRENCY brokers van Nederland, werd voor ruim € 25 miljoen aan bitcoins aangekocht tegen een gemiddelde aankoopkoers van € 2300. Met de huidige koers van circa € 9500 vertegenwoordigen deze bitcoins inmiddels een waarde van bijna 100 miljoen euro.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 29 november 2017

Bitcoin schiet door de $10.000,-

Bitcoin heeft om 29 november 2017 een nieuwe magische grens doorbroken. De eerste en grootste cryptoCURRENCY ter wereld is inmiddels bijna $11.000,- waard. De adoptie van bitcoin gaat afgelopen maanden in een stroomversnelling. Steeds meer mensen investeren in de digitale munt, maar ook steeds meer partijen accepteren bitcoin. De vraag naar bitcoin vanuit landen waar het economisch moelijk gaat (zoals Zimbabwe en Venezuela) is enorm en zal mede hebben bijgedragen aan het bereiken van dit nieuwe record. Ook andere crypto’s bereiken nieuwe hoogtes, zoals Litcoin ($100,-) en IOTA ($1,50).

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Online gokindustrie omarmt de Bitcoin

Het is bijna 10 jaar geleden dat Satoshi Nakamoto Bitcoin creëerde, de werelds populairste cryptoCURRENCY. Hoewel alles begon met een rustige start, waar Bitcoin niet meer was dan een underground gegeven, begint de virtuele munteenheid nu ook mainstream te worden en wordt inmiddels op veel verschillende manieren herkend als een volwaardige munteenheid. Er zijn dan ook meer en meer commerciële sectoren die Bitcoin aanvaarden als een geldige betalingsmethode en Bitcoinautomaten vinden we ook meer en meer verspreid terug. Een van die sectoren die al jarenlang pionier is op het gebied van zulke veranderingen is de online gokindustrie, met meerdere casino sites die zelfs uitsluitend Bitcoin accepteren als betaalmethode.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Online gokindustrie omarmt de Bitcoin

Het is bijna 10 jaar geleden dat Satoshi Nakamoto Bitcoin creëerde, 's werelds populairste cryptoCURRENCY.

Hoewel alles begon met een rustige start, waar Bitcoin niet meer was dan een underground gegeven, begint de virtuele munteenheid nu ook mainstream te worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$