Nieuws / Artikelen met het woord

currency

286 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

De Bitcoin koers heeft weer overal maling aan en gaat door de 1200 Euro.

Er is de laatste weken weer te beleven in CryptoCURRENCY-land. Zo kwam gisteren de onthulling dat Bitcoin-mining producent Antminer een backdoor in zijn producten heeft zitten waardoor alle apparatuur op afstand bestuurd kan worden. En sinds gister is Segwit geactiveerd op Litecoin, hopelijk een voorbode voor wat er staat te gebeuren voor Bitcoin. De Bitcoin koers? zoals gezegd heeft die overal maling aan en het is niet de enige munt die flink in de lift zit. Nu maar eens afwachten of het lightning network de verwachtingen kan waarmaken. Twitter

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 23 april 2017

China gaat eigen cryptoCURRENCY lanceren

De ontwikkeling van blockchain en cryptocurrencies gaat niet onopgemerkt aan centrale banken voorbij. In Duitsland, Singapore, Canada en zelfs Nederland wordt al onderzoek gedaan naar deze nieuwe vorm van betalen, maar de People’s Bank of China ziet nu ook de voordelen van cryptovaluta. Nadat het eerder slechts de markt in de gaten hield, gaat PBOC binnenkort naar alle waarschijnlijkheid zelf een cryptoCURRENCY lanceren.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Gaat bitcoin ruim 4000% in waarde stijgen?

Met de huidige koers van $1200,- per bitcoin heeft het nog een lange weg te gaan, maar een aantal grote investeerders verwachten dat de koers van de eerste cryptoCURRENCY ter wereld in de komende 13 jaar met ruim 4000% kan gaan stijgen. In dat geval zou een bitcoin in 2030 zo’n half miljoen dollar waard zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 9 februari 2017

BREAKING #Bitcoin over twee maanden wettig betaalmiddel

Japan heeft een nieuwe wet die de virtuele munt Bitcoin de status van wettig betaalmiddel zal geven.

Vanaf april wordt de wet van kracht. Bedrijven die de cryptoCURRENCY actief willen gaan gebruiken moeten zich daarvoor wel onderwerpen aan een lange lijst aan harde voorschriften.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 20 oktober 2016

ECB waarschuwt voor Bitcoin uit vrees de controle te verliezen

De ECB waarschuwde de eerste keer voor digitale munten, in het bijzonder Bitcoin, in 2012 in een rapport “Virtual CURRENCY Schemes”. Het waarschuwde dat de centrale bank in extreme gevallen de controle over de geldhoeveelheid zou kunnen verliezen. Nu maant de ECB de Europese beleidsmakers aan om de controle op digitaal geld te verstrengen. Is er iets aan de hand?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$