EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord currency.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord CURRENCY

Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2019

Een jaar later: Werknemers die salaris in bitcoin kregen uitbetaald hebben rendement van 75%

De bitcoindienst BTC Direct betaalt sinds een jaar alle medewerkers uit in bitcoin. Daar schreven we op Biflatie.nl een jaar geleden al een artikel over. Het is een vrij unieke situatie, want heel weinig organisaties in Nederland betaalt medewerkers uit in cryptoCURRENCY.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 27 mei 2019

Bitcoin hier, bitcoin daar, bitcoin overal

Als oudste en grootste in marktkapitalisatie is het nog steeds bitcoin die van alle digitale munten de meeste aandacht trekt. Het is ook de eerste term of eerste munt die zelfs complete leken op het gebied van crypto/blockchain herkennen. Er viel dan ook in mei 2019 weer heel wat opwindend nieuws te melden. Niet alleen particuliere en professionele beleggers, overheden en internationale organisaties tonen almaar meer interesse voor in het bijzonder bitcoin. Met respectievelijk erin beleggen, wetgeving te trachten (!) construeren en daadwerkelijke toepassingen. Maar het is zeker de bedrijfswereld die het drukst in de weer is met crypto & blockchain integreren. ‘CryptoCURRENCY is apparently on the minds of the biggest companies all over the world. Every day we are seeing successful, multinational businesses jump into the crypto game.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2019

Politie haalt cryptoCURRENCY-mixer offline die criminelen gebruiken als ‘witwasmachine’

De politie heeft een einde gemaakt aan een witwasmethode voor criminelen. Rechercheurs haalden woensdag een zogeheten cryptoCURRENCY-mixer uit de lucht, een witwasmachine voor crimineel geld. Zes servers van BestMixer.io zijn in beslag genomen in Nederland en Luxemburg. Er is nog niemand opgepakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2019

Goud versus Bitcoin: wat is beter, wat is best?

Grayscale lanceert een campagne die anti-goud is en pro-bitcoin. ‘Drop Gold’ genaamd. We schrijven mei 2019. De bedoeling is goldbugs, fervente beleggers en believers in goud over te halen in cryptomunten te stappen. Grayscale is een ‘cryptoCURRENCY asset management company‘ die onderdeel is van Barry Silbert’s Digital CURRENCY Group. We zijn zelf grote voorstander van cryptomunten en blockchain technologie. Die zullen inderdaad de wereld zoals we die kennen veranderen. Maar men mag het nu ook weer niet te bont maken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 24 april 2019

Komt Nasdaq met een bitcoin product?

Dat sterke gerucht gaat inderdaad rond. De tweede grootste beurs ter wereld zou een product gebaseerd op bitcoin overwegen. Dat zou zelfs al uitgetest worden op moment van schrijven. Aldus toch ‘according to a tweet by an analyst at quantitative trading analytics service StrongMarket on April 22.’ “CXERX” is de onbekende waarde die op Nasdaq circuleert, genoteerd staat. Dit nog volgens ‘Twitter personality Cryptopolis.’ Dat zou dan in overeenkomst zijn met wat Nasdaq einde 2018 naar buiten bracht. Daarbij zou het om bitcoin futures gaan met als lanceringsdatum ‘de eerste helft van 2019.’ ‘In February 2019, Nasdaq started listing two cryptoCURRENCY price indices from United States blockchain and crypto market data company Brave New Coin (BNC), including BNC’s Bitcoin Liquid Index (BLX) and Ethereum Liquid Index (ELX).’

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs