EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord currency.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord CURRENCY

Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

De dollar als een probleem

‘The dollar is our CURRENCY, but your problem’ is een uitspraak die wordt toegeschreven aan John Connally, de Amerikaanse minister van Financiën in de regering van president Nixon. Hij zou deze legendarische woorden hebben uitgesproken tijdens een G10 bijeenkomst in Rome in november 1971, een paar maanden nadat Nixon de koppeling tussen de dollar en goud had verbroken.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Bijna de helft van cryptoCURRENCY investeringen wordt gedaan in Bitcoin

Bitcoin is nog steeds de meest populaire cryptomunt om in te investeren, van alle crypto-investeringen zit 43% in Bitcoin. Ethereum, Ripple en Litecoin zijn na Bitcoin de meest populaire munten. De bekendheid van Bitcoin is ook hoog, maar liefst 95% van de Nederlanders is er bekend mee. De gemiddelde Bitcoiner is een hoog opgeleide man van 18 tot 34 jaar. Al dit en meer is te lezen in de cryptovaluta monitor, een marktonderzoek van Multiscope onder 7.364 Nederlanders.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Binance meer winstgevend dan Duitslands grootste bank

In het eerste kwartaal van dit jaar heeft de Deutsche Bank, de grootste bank van Duitsland en één van Europa’s toonaangevende financiële instellingen, een winst geboekt van 146 miljoen dollar. Binance, de grootste cryptoCURRENCY exchange ter wereld, boekte een winst van 200 miljoen dollar. U ziet het goed, Binance is meer winstgevend dan één van Europa’s grootste financiële instellingen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 2 mei 2018

Volgens Simon dixon is Bitcoin is de goudstandaard van cryptoCURRENCY

Simon Dixon is een echte Bitcoin veteraan. Hij heeft de laatste jaren laten zien dat hij goed aanvoelt wat er speelt in de cryptoCURRENCY markt. Zo begon hij in 2010 met zijn online investeringsplatform banktothefuture wat hij op termijn helemaal heeft gericht op investeringen in cryptoCURRENCY. Ik heb Simon de laatste jaren vaker zien spreken en gisteren hield hij een goed verhaal over de toekomst van tokens en cryptoCURRENCY. Wat hem betreft is en blijft Bitcoin koning in cryptoland, maar er is meer.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018

’s Werelds tweede grootste aandelenbeurs overweegt handel in crypto

Crypto, crpyto en nog eens crypto. Waar institutionelen eerst walgden van deze nieuwe financiële ontwikkeling, lijken ze zich steeds meer te realiseren dat ze er niet aan zullen ontsnappen. ‘If you can’t beat ‘em, join ‘em’, zo klinkt het. Een grote aandelenbeurs lijkt klaar te zijn om ook te fungeren als cryptoCURRENCY exchange, dat blijkt uit een interview met CNBC.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs