EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord currency.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord CURRENCY

Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

Mailchimp volgt met cryptoCURRENCY-verbod voorbeeld van Twitter en Facebook

Mailchimp volgt met cryptoCURRENCY verbod voorbeeld van Twitter en Facebook Afgelopen zaterdag kwam het nieuws naar buiten dat nieuwsbrief-gigant Mailchimp geen cryptoCURRENCY gerelateerde promotie meer zal toestaan. Aangezien een echte cryptoCURRENCY geen reclame nodig heeft is dit niet persé slecht nieuws maar legitieme crypto-nieuwsbrieven zullen hier ook de dupe van kunnen worden. En hoe zit het eigenlijk met andere platformen zoals bijvoorbeeld Facebook en Twitter, wordt daar ook geblokkeerd en wat zit er eventueel verder nog aan te komen?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 26 maart 2018

De Franse minister van financien wil de 'blockchain revolutie' niet missen

De Franse minister van financien wil de 'blockchain revolutie' niet missen Bruno Le Maire, de franse minister van financien, lijkt een 180 graden draai gemaakt te hebben wat betreft zijn standpunt over cryptoCURRENCY. Eerder nog schreef hij mee aan de brief naar de G20 waarin er opgeroepen werd tot actie om te voorkomen dat cryptoCURRENCY de globale financiele stabiliteit zou ondermijnen. Nu echter stelt hij dat Bitcoin een voorloper is van een golf van innovatie waarbij hij niet wil dat Frankrijk vanaf de zijlijn zal toekijken.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

CEO Twitter & Square: ‘Bitcoin wordt belangrijker dan de Dollar’

Jack Dorsey, de opperbaas van micro-blog Twitter en betaalbedrijf Square, heeft alstijd al een interessante visie over digitale valuta gehad en in het bijzonder Bitcoin. Hij doet nu een gwaagde uitspraak. Volgens de CEO van de twee techbedrijven wordt bitcoin belangrijker dan de dollar in de toekomst. Hij definieerd bitcoin als dé toekomstige ‘single CURRENCY for the world’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Rabobank lijkt actief aan de slag te gaan met cryptocurrencies

De Rabobank is begonnen met een nieuw project genaamd ‘Rabobit’. Ze beginnen naar eigen zeggen met deze proef om te zien of er interesse is. De website is nog erg summier, maar het lijkt erop alsof ze een overzicht willen creeren van normale bankrekeningen en cryptoCURRENCY wallets. Ze brengen het als ‘An integrated cryptoCURRENCY wallet at Rabobank‘.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Techinsider Peter Thiel meent dat slechts één cryptoCURRENCY zal overleven: bitcoin of ethereum

Peter Thiel, de man die als eerste in Facebook investeerde en PayPal oprichtte, heeft voorspeld dat er weinig toekomst is voor andere cryptoCURRENCY dan bitcoin. Ethereum maakt volgens Thiel eventueel nog een kans om te overleven.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs