EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
25
kliks
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord currency.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord CURRENCY

Geplaatst op: vrijdag 23 februari 2018

De grootste cryptoCURRENCY hacks op een rijtje

De mensen die de cryptomarkt een beetje volgen weten allemaal nog goed toen MtGox, toentertijd de grootste Bitcoin exchange, zijn deuren moest sluiten. Een gigantisch aantal bitcoin verdween. Het equivalant van 480 miljoen dollar was de schade. We hebben onderaan de grootste cryptoCURRENCY hacks op een rijtje gezet.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 februari 2018

Bitpraat #6 'de ontwikkeling van Bitcoin staat niet stil' met Aaron van Wirdum

In deze zesde aflevering van bitpraat hebben we uitgebreid gesproken met crypto-journalist Aaron van Wirdum. Aaron legt in dit gesprek uit waarom Bitcoin nog steeds de meest veelbelovende cryptoCURRENCY is. Ook blikken we terug op de technologische ontwikkelingen op bitcoin gebied +van het afgelopen jaar. Daarnaast legt hij uit waar er momenteel nog aan gewerkt wordt en wat we ervan kunnen verwachten. Aandacht dus voor het lightning netwerk, sidechains, schnorr signatures en nog veel meer.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 22 februari 2018

Systeemfout zorgt er bijna voor dat een Japanner voor $20.000 miljard Bitcoins kan kopen … zonder te betalen

De Japanse cryptobrokers blijven niet gespaard van enige problemen. Een recente systeemfout bij Zaif CryptoCURRENCY Exchange zorgde ervoor dat gedurende 18 minuten klanten Bitcoins konden kopen zonder daarvoor te betalen. Een klant had dit snel begrepen en probeerde deze Bitcoins snel terug te verkopen. Helaas viel hij door de mand omdat hij ‘iets’ te gretig was.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Aanbod in jobs in de cryptoCURRENCY-industrie is in 2017 verviervoudigd

Het aanbod in jobs in de cryptoCURRENCY-industrie is in 2017 verviervoudigd. Dat blijkt uit onderzoek van vacaturesite Indeed. Ook het aantal zoekopdrachten naar jobs in deze relatief nieuwe industrie is vorig jaar flink gestegen; een logisch gevolg op de recente ontwikkelingen op dit gebied.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Van zero to hero: Binance CEO wordt op minder dan een jaar miljardair

Wie snel rijk wil worden, moet een cryptobroker uit de grond stampen. Minder dan een jaar geleden lanceerde Changpeng Zhao de cryptobroker Binance. Sindsdien groeide Binance uit tot de grootste cryptobroker ter wereld en steeg zijn persoonlijk fortuin tot boven $1 miljard.

Changpeng Zhao draagt een zwarte hoodie en is de grootste eigenaar van Binance. Hij is zo’n beetje de Mark Zuckerberg van cryptoland. En net als de oprichter van Facebook staat ook Changpeng Zhao bovenaan de rijkste personen in zijn sector. Volgens de Forbes Richest People In CryptoCURRENCY List staat Zhao zelfs op de 3e plaats.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs