EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord currency.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord CURRENCY

Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

CEO Twitter & Square: ‘Bitcoin wordt belangrijker dan de Dollar’

Jack Dorsey, de opperbaas van micro-blog Twitter en betaalbedrijf Square, heeft alstijd al een interessante visie over digitale valuta gehad en in het bijzonder Bitcoin. Hij doet nu een gwaagde uitspraak. Volgens de CEO van de twee techbedrijven wordt bitcoin belangrijker dan de dollar in de toekomst. Hij definieerd bitcoin als dé toekomstige ‘single CURRENCY for the world’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Rabobank lijkt actief aan de slag te gaan met cryptocurrencies

De Rabobank is begonnen met een nieuw project genaamd ‘Rabobit’. Ze beginnen naar eigen zeggen met deze proef om te zien of er interesse is. De website is nog erg summier, maar het lijkt erop alsof ze een overzicht willen creeren van normale bankrekeningen en cryptoCURRENCY wallets. Ze brengen het als ‘An integrated cryptoCURRENCY wallet at Rabobank‘.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Techinsider Peter Thiel meent dat slechts één cryptoCURRENCY zal overleven: bitcoin of ethereum

Peter Thiel, de man die als eerste in Facebook investeerde en PayPal oprichtte, heeft voorspeld dat er weinig toekomst is voor andere cryptoCURRENCY dan bitcoin. Ethereum maakt volgens Thiel eventueel nog een kans om te overleven.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

De altcoin horror show

CryptoCURRENCY is een grote community op Reddit. Waar eind vorig jaar de gesprekken gingen over Lambo’s en The Moon, krijgen de conversaties in 2018 een totaal andere wending. Voor veel altcoin-beleggers is 2018 een horror show geworden.

Er zijn meer dan 600.000 leden in de Reddit Community. Een van die leden bracht recent een nieuw topic onder de aandacht: ‘Laten we een spel spelen: Hoeveel verlies heb jij met je (altcoin) portefeuille?’

Dit zijn enkele reacties:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Chat-app Telegram kan miljarden ophalen met eigen cryptomunt

Telegram wil groeien en daar is geld voor nodig. Mede daarom lanceert het bedrijf een nieuwe cryptoCURRENCY. Het wordt waarschijnlijk de meest waardevolle initial coin offering (ICO) van het jaar.

[...]

Lees verder op rtlz
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs