EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

ECB wil meer prominente en globale rol voor de euro

De Europese Centrale Bank en de Europese Commissie pleiten voor een meer prominente en globale rol voor de euro. De eenheidsmunt is de op de Amerikaanse DOLLAR na meest verhandelde munt ter wereld. Toch blijft zijn impact beperkt, net door de schijnbaar onaantastbare dominantie van de ‘greenback’.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

Goudprijs stijgt door onrust over Iran naar hoogste niveau in een jaar

De goudprijs steeg vandaag tot het hoogste niveau sinds april vorig jaar, vooral gestuwd door zorgen rond Iran en de wereldwijde handelsspanningen. Voor een troy ounce goud (31,1 gram) moest op de termijnmarkt in Londen bijna 1360 DOLLAR (1206 euro) worden betaald.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

Zeldzame Aardmetalen: China’s geheime wapen

Of: hoe China de handelsoorlog door de VS begonnen kan winnen. Op één been. Met de vingers in de neus. Niet alléén omdat het land heel diepe (en gevulde) zakken heeft. Terwijl Noord-Amerika platzak is. Niet alléén omdat China de DOLLAR een enorme klap kan toedienen. Door te stoppen met het kopen van US Treasuries, Amerikaanse staatsobligaties. Check, is al gebeurd! Of zelfs er te vérkopen, wat het proces nog zou versnellen. Maar ook door het haast oneindige bezit aan zeldzame aardmetalen. Rare Earth Metals. Die zijn namelijk onontbeerlijk voor een moderne economie. Ze voor zich houden, niét meer aan de VS verkopen dus. Mijnheer de President: u weet niet half hoe machtig deze door u gekozen (economische) vijand wel is…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

'Visa, Mastercard en PayPal steunen Facebooks nieuwe cryptomunt'

Facebook heeft overeenkomsten getekend met onder meer Visa, Mastercard, PayPal, Uber en Booking.com voor de cryptomunt 'Libra', die het bedrijf volgende week lanceert. Dat meldt The Wall Street Journal.

Dertien financiële spelers, techgiganten en e-commercebedrijven investeren samen zo'n tien miljoen DOLLAR (8,8, miljoen euro) in het consortium dat over de cryptomunt zal gaan, melden bronnen aan de Amerikaanse krant. Het geld zal gebruikt worden om de munt te ontwikkelen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Iran roept internationale gemeenschap op de DOLLAR te mijden

“America’s power rests on the DOLLAR; a great part of America’s economic power will go away if countries eliminate the DOLLAR from their economic systems.” Aldus de Iraanse minister voor Buitenlandse Zaken Mohammad Javad Zarif. Dat heeft hij heel goed gezien. De DOLLAR is de achilleshiel van de VS, die zulke taal vanzelfsprekend niet graag horen. Het is ook niet nog meer olie op het vuur tussen de twee landen gooien. Donald Trump heeft Iran zowiezo reeds als nieuwe vijand/oude vijand in het vizier. De internationale gemeenschap te hulp roepen. Steun zoeken bij landen met gezond verstand en van goede wil, is al wat Iran nog rest.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs