EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

'Begrotingstekort VS neemt komende tien jaar toe tot 12,2 biljoen DOLLAR'

De Verenigde Staten hebben de verwachting van het begrotingstekort over tien jaar verhoogd van 809 miljard (708 miljard euro) tot 12,2 biljoen DOLLAR (bijna 11 biljoen euro). Dat schrijft The Wall Street Journal op basis van een bericht van het Congressional Budget Office (CBO).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

Bitcoin krijgt stevige tik

De waarde van de bitcoin heeft vandaag een flinke tik gekregen. Een directe aanleiding voor de dip met 8 procent tot net geen 10.000 DOLLAR per stuk leek er niet te zijn. Ook andere cryptomunten gingen omlaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

Totaal omvang Amerikaanse hypotheekleningen opnieuw groter dan voor de financiële crisis

In de Verenigde Staten weegt op het vastgoed van de particuliere bevolking inmiddels een schuld van 9.400 miljard DOLLAR. Daarmee is een nieuw hoogtepunt bereikt sinds de instorting van de Amerikaanse hypotheekmarkt elf jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers van de Amerikaanse Federal Reserve. Het rapport wijst erop dat alleen al tijdens het jongste kwartaal het cumulatieve volume van de Amerikaanse hypothecaire leningen met 162 miljard DOLLAR is opgelopen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

Chinese investeringen in Europese Unie in vrije val

De Chinese investeringen in Europa kenden de eerste helft van dit jaar een gevoelige terugval tegenover dezelfde periode vorig jaar. Deze achteruitgang is het gevolg van oplopende handelsspanningen en economische onzekerheid. Dat blijkt een rapport van consulent Ernst & Young (EY). In totaal investeerden Chinese bedrijven tijdens de eerste zes maanden van dit jaar 2,4 miljard DOLLAR in Europa. Dat betekende een daling met 84 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

Hoe maak je $363 Miljard bijkomende schulden in 2 weken/De IJstijd is hier

(Don’t do this at home.) Tja, daarvoor moet je Donald Trump heten en het tot president van de VS hebben geschopt. Daarvoor moet je een blanco chequeboek hebben gekregen van de Amerikaanse volksvertegenwoordiging. (Wéét dat ‘volk’ dit allemaal wel of kan het ze niets schelen?!) Tevens staat er een drukpers tot je beschikking om zoveel DOLLARs bij te maken als je maar wilt. Kunnen spenderen à volonté en nooit hoeven omkijken naar de schuldenberg die je achterlaat. Tjonge jonge, wie zou zo’n huishouden niet willen runnen…?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs