EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

Vat olie kost 33% meer dan eind december 2018

De prijs van een vat Brent-olie noteert deze week ruim 33% hoger dan in december vorig jaar. Brent is de in Europa meest verhandelde soort. Een vat Brent kost vrijdag meer dan 67 Amerikaanse DOLLAR. Eind december was dat nog 50 DOLLAR.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

Begrotingstekort? So be it!

Donald Trump heeft z'n begrotingsplannen naar het Huis van Afgevaardigden gestuurd. Begroot is een tekort van minstens 1000 miljard DOLLAR per jaar. De regering gaat er dus gewoon vanuit dat de komende 3 á 4 jaar er minstens een tekort gaat zijn van 1000 miljard DOLLAR per jaar. Dat is 4 á 5 procent van het Amerikaans nationaal inkomen. Dat is veel geld.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2019

Grootste staatsfonds stopt deels met beleggingen in olie en gas

Het Noorse staatsfonds, het grootste staatsfonds ter wereld, stopt deels met beleggingen in olie en gas, meldt het Noorse ministerie van Financiën vrijdag. Met de stap wil het land minder afhankelijk zijn van de volatiele olieprijzen.

Eind 2018 zat 5,9 procent van de beleggingen in aandelen van het fonds in olie- en gasaandelen. Omgerekend ging het om een bedrag van 33 miljard DOLLAR. Het gehele staatsfonds heeft een waarde van bijna 1 biljoen euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2019

$10.000 per week spenderen aan bitcoin

Week in week uit voor 10.000 DOLLAR BTC kopen, het is een opvallend uitgavepatroon. Het is dan ook geen ‘gewoon’ man die dit doet, maar de oprichter en CEO van Twitter en Square. Jack Dorsey dus. Hij staat al langer bekend als bitcoin bull. Nog in februari 2019 bevestigde hij zijn absolute geloof in BTC. “[Bitcoin] was something that was born on the internet, that was developed on the internet, that was tested on the internet…It is of the internet.”

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2019

Serveert Starbucks straks een kopje crypto?

Reeds in augustus 2018 verklaarde Starbucks, de Amerikaanse koffiegigant, een belangrijke rol te willen spelen in de acceptatie van digitale munten. “As the flagship retailer, Starbucks will play a pivotal role in developing practical, trusted and regulated applications for consumers to convert their digital assets into US DOLLARs for use at Starbucks,” said Maria Smith, Vice President, Partnerships and Payments for Starbucks.En verder: “As a leader in Mobile Pay to our more than 15 million Starbucks Rewards members, Starbucks is committed to innovation for expanding payment options for our customers.”

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs