EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Chinese export en import overtreffen verwachtingen

Gaat het dan toch nog altijd goed met de Chinese economie? Donderdag publiceerde de Chinese overheid een rapport waaruit blijkt dat de import en export de verwachtingen ruimschoots overtreffen. Er is zelfs een handelsoverschot met de Verenigde Staten van 31,78 miljard DOLLAR.

Volgens Reuters boekte China in oktober een handelsoverschot van 31,78 miljard DOLLAR met de VS, komende van 34,13 miljard DOLLAR in september. Het cumulatieve handelsoverschot van het land met de VS in de eerste 10 maanden van het jaar bedroeg 258,15 miljard DOLLAR, rapporteerde Reuters.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 november 2018

Mijnen van Bitcoin is 3 keer duurder dan het mijnen van goud

De kostprijs om 1 DOLLAR digitaal goud (Bitcoin) te mijnen is zo’n 3 keer duurder dan de kostprijs om 1 DOLLAR fysiek goud te mijnen. Dat is de conclusie van een onderzoek door The Nature International Journal of Science. Het is niet de eerste keer dat de impact van Bitcoin op het milieu in vraag wordt gesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2018

China houdt nog een troefkaart achter de hand in de handelsoorlog: toeristen

De Verenigde Staten ontvangen minder zakenlui, toeristen en studenten uit China. Dat is een signaal dat de handelsoorlog tussen beide landen zich op onvoorspelbare en bijzonder kostbare manier zou kunnen verspreiden. Dat zegt David J. Lynch, redacteur economie bij de Amerikaanse krant The Washington Post. De terugval is geen gevolg van een officiële maatregel van de Chinese overheid, maar toont volgens Lynch duidelijk aan dat het toerisme in een aanhoudende handelsoorlog voor China een belangrijk wapen zou kunnen worden.

Hij wijst er daarbij op dat Chinese consumenten elk jaar in de Verenigde Staten 60 miljard DOLLAR uitgeven aan diensten zoals reizen en toerisme.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2018

Hoeveel geld moet u hebben om tot de 1% te behoren?

Om op het gebied van financiële slagkracht tot het hoogste percentiel van de wereldbevolking te kunnen worden gerekend, moet een individu over een kapitaal van minstens 871.320 DOLLAR beschikken. Dat blijkt uit een rapport van het Crédit Suisse Research Institute. In dit hoogste percentiel van de wereldbevolking hebben de Verenigde Staten met meer dan 19 miljoen inwoners de sterkste vertegenwoordiging.

Met 4,2 miljoen burgers staat China echter op een duidelijke tweede plaats. Bij de inschatting van de rijkdom ging Crédit Suisse uit van de berekening van de nettowaarde van de financiële en andere activa - waarvan de schulden werden afgetrokken - van de gezinnen.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2018

Alibaba heeft grootste plannen om Chinese economie te steunen

E-commerce gigant Alibaba heeft vorige week een plan aangekondigd waarmee ze de Chinese economie gaan helpen om de komende vijf jaar meer te importeren. In totaal zou het gaan over 200 miljard DOLLAR aan goederen, het bericht kwam een dag nadat de Chinese president Xi Jinping had aangekondigd dat ze de komende jaren meer willen gaan importeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs