EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: maandag 25 mei 2020

Argentinië is voor de 9e keer failliet, maar onderhandelingen met schuldeisers worden voortgezet

Argentinië is gisteren in wanbetaling gegaan, het land kwam een geplande betaling van 500 miljoen DOLLAR niet na. Een regeringsbron benadrukt echter dat de onderhandelingen met de schuldeisers over een schuldherschikking voortgezet worden. Het land is nu technisch gezien voor de negende keer in haar geschiedenis failliet.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 18 mei 2020

Goudprijs stijgt naar hoogste niveau sinds 2012

De goudprijs is op het hoogste niveau sinds 2012 beland. De prijs per troy ounce (31,1 gram) lag toen rond 1.800 DOLLAR (zo'n 1.661 euro). Maandag is dat 1.764 DOLLAR per troy ounce. De opmars van de goudprijs is een direct gevolg van de coronacrisis.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 17 mei 2020

Bank of Canada koopt 40% van alle nieuwe staatsobligaties op

De centrale bank van Canada zet de geldkraan wagenwijd open. Eind maart kondigde ze een nieuw opkoopprogramma voor staatsobligaties aan, waardoor het balanstotaal explosief is toegenomen. Sinds de lancering van dit nieuwe stimuleringsprogramma begin april is de balans van 155 naar bijna 350 miljard Canadese DOLLARs gestegen. Dat is meer dan een verdubbeling in een maand tijd. Ook koopt de centrale bank nu veel meer staatsobligaties dan tijdens de kredietcrisis van 2008.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 mei 2020

Democraten keuren ‘relief package’ van 3 biljoen DOLLAR goed

Voorlopig goed nieuws voor de Amerikaanse economie. De Democraten hebben vrijdag de ‘coronavirus relief package’ van 3 biljoen DOLLAR goedgekeurd. Een noodzakelijke injectie voor de economie omdat het bedrijfsleven en die van consumenten zwaar op de proef wordt gesteld. Er werden ook andere zaken goedgekeurd die men noodzakelijk acht wegens het virus.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

VS lenen recordbedrag van 3 biljoen DOLLAR

De Amerikaanse schatkist zal in het lopende kwartaal een recordbedrag van drie biljoen DOLLAR (2,7 biljoen euro) lenen om de hogere uitgaven als gevolg van de coronacrisis te financieren. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Financiën maandag meegedeeld. Eén biljoen is maar liefst duizend miljard.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs