EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Het zwarte goud is plots niks meer waard: hoe kan dat nu?

Economie Olie is het zwarte goud, maar plots is dat niets meer waard. In de VS betalen handelaars zelfs nog 40 DOLLAR (37 euro) bij aan wie een vat ruwe olie wil ‘kopen’. Hoe kan het dat de olieprijs voor het eerst ooit onder nul zakte? Oliestaten wilden even armworstelen, maar dat hadden ze beter niet gedaan vlak voor dat virus de wereldeconomie lam legde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Amerikaanse olie opnieuw minder waard dan nul DOLLAR

Economie Een vat Amerikaanse olie is dinsdag opnieuw minder dan nul DOLLAR waard. Maandag was de olieprijs voor het eerst in de geschiedenis negatief geworden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

Amerikaanse olie zakt nóg verder in prijs: vat kost nu minder dan 1 DOLLAR

De prijs van een vat Amerikaanse WTI-olie is maandag met ruim 90 procent gecrasht naar een prijs van net onder de 1 DOLLAR (zo'n 0,92 euro). Dit is de laagste prijs sinds er op financiële markten wordt gehandeld in contracten voor de grondstof.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

Ongezien: prijs voor een vat Amerikaanse olie daalt onder nul tot -37,36 DOLLAR

De prijs voor een vat (159 liter) olie van de Amerikaanse soort WTI (West Texas Intermediate) is vandaag tijdens de handel gekelderd, en kort na 20 uur Belgische tijd onder het nulpunt beland. Bij het afsluiten van de handel kwam de prijs uit op -37,63 DOLLAR. Een negatieve prijs betekent dat olieconcerns handelaars betalen om olie af te nemen, om te voorkomen dat de olieproductie in bepaalde velden stilgelegd moet worden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

Nu investeren in goud? Financieel expert legt uit waarom je voorzichtig moet zijn

De goudprijs brak deze week een record, of in elk geval omgerekend naar euro’s. Op de beurs van Londen werd voor een ons goud (31,1 gram) 1.580 euro neergeteld. Maar ook in DOLLARs, de munt waarin goud wordt verhandeld, staat de goudprijs op het hoogste niveau in zeven jaar. Daarmee lijkt het edelmetaal zijn reputatie als veilige haven waar te maken. Dan tóch.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs