EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: maandag 4 maart 2019

Dit is de duurste hotelkamer ter wereld, te boeken vanaf 180.000 euro voor 2 nachten

Het toppunt van luxe. Zo kan je de nieuwste hotelsuite van het Palm Casino Resort in Las Vegas omschrijven. ‘The Empathy Suite’ is een ontwerp van de Britse kunstenaar Damien Hirst. Het minimumverblijf bedraagt 2 nachten. Daarvoor betaal je 200.000 DOLLAR, of bijna 180.000 euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2019

Barrick Gold brengt vijandig bod uit op Newmont

Barrick Gold, ’s werelds grootste goudproducent, heeft een vijandig overnamebod uitgebracht op Newmont Mining.

Het bod omhelst een bedrag van bijna 18 miljard DOLLAR dat volledig uit aandelen bestaat. De aandeelhouders van het Canadese Barrick Gold zouden dan 56 procent van het fusiebedrijf in handen krijgen, terwijl het Amerikaanse Newmont de overige 44 procent krijgt.

[...]

Lees verder op Aullure.com
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2019

Red Bull maakte al 12 miljardairs

De beurskrach van 2018 deed 1.000 miljard DOLLAR van de rijkdom van ‘s werelds miljardairs in rook opgaan. Tot die conclusie komt het Hurun Report. Dat is het Chinese equivalent van de Forbes Rich List.

Vooral de beurs van Japan (-43%), Shangai (-25%) en Hong Kong (- 16%) kregen rake klappen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2019

Deutsche Bank verloor $1,6 miljard in één transactie met Warren Buffet

De Duitse zakenbank Deutsche Bank heeft over een periode van tien jaar een mega verlies van 1,6 miljard DOLLAR geleden in slechts één transactie. Dat stelt de Wall Steet Journal in een rapport van hun. De transactie betrof verzekering van een complexe obligatieportfolio van 7,8 miljard DOLLAR die de bank in 2007 kocht.

De verzekering was een bescherming als de portfolio naar nul zou gaan en dan zou Berkshire Hathaway van Warren Buffet voor de schade opdraaien. De kosten hiervan waren jaarlijks 140 miljoen DOLLAR en de portfolio ging niet naar nul.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2019

Spaarders hebben vooral oog voor de prijzen

Sommige mensen kunnen geduldig sparen voor de toekomst. Anderen kiezen voor een onmiddellijke beloning, ook al levert hen dat op termijn een financieel nadeel op. Dat blijkt uit een onderzoek van wetenschappers aan de Duke University, gebaseerd op tests bij meer dan tweehonderd jonge volwassenen. De proefpersonen moesten kiezen tussen verschillende geldprijzen. Ze konden onmiddellijk 5 DOLLAR ter plekke krijgen of 10 DOLLAR in een maand tijd ontvangen.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs