EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: woensdag 5 juni 2019

De Hermes Birkin handtas doet beter dan goud en de beurs

Op een veiling van Christie’s in Hongkong is een handtas uit de reeks Birkin van Hermès verkocht voor een bedrag van 1,625 miljoen Hongkong DOLLAR. Dat komt overeen met een som van 208.000 Amerikaanse DOLLAR. Daarmee liet de veiling een nieuw record optekenen. Het vroegere record werd in mei vorig jaar met een bedrag van 1,375 miljoen Hongkong DOLLAR geregistreerd. De veiling toont dat exclusieve accessoires zoals handtassen, schoenen en kledij tot de meest rendabele beleggingen behoren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2019

De slimme manier om te investeren in Bitcoin

De slimme of misschien zelfs slimste wijze om in bitcoin (BTC) te beleggen heet ‘DOLLAR cost averaging’. Het betekent eenzelfde bedrag op een regelmatig tijdstip investeren. In dit geval in bitcoin. Hetzelfde principe wordt trouwens al sinds mensenheugenis toegepast bij het beleggen in aandelen. De belangrijkste beurswijsheid is misschien wel: Koop laag, verkoop hoog. Dit lijkt eenvoudig en logisch maar is in de praktijk heel moeilijk toegepast. Wel zo met het DOLLAR cost averaging (DCA) systeem. Want je koopt automatisch méér waarde voor hetzelfde geld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2019

Crypto-ondernemer legt 4 miljoen neer voor lunch met Warren Buffett

De Chinese ondernemer Justin Sun, CEO van crypto-organisatie TRON, heeft 4,57 miljoen DOLLAR (4,05 miljoen euro) neergelegd om te mogen lunchen met Wall Street-legende Warren Buffett, zo heeft Sun zelf bekend gemaakt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2019

Kunnen Bitcoin en Ripple wel door één deur?

Is eerstgenoemde cryptomunt (BTC) belangrijker omdat dat ze opnieuw richting $9000 gaat? Als Goliath tegen David misschien, want de ripple munt (XRP) noteert aan nog geen halve DOLLAR tegenwaarde in juni 2019. Bitcoin heeft ook de grootste marktkapitalisatie. Hoewel ripple niet ver af is op de derde plaats. Nee hoor, zegt het Amerikaanse ratingbureau Weiss Ratings. Meer nog, beide munten vullen mekaar perfect aan. Zo, hoe zit dat dan precies?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2019

De handelsoorlog en China’s ‘nucleaire optie’ tegen de DOLLAR

Wat als China zich op een gegeven moment te zeer beledigd voelt? Aangevallen in een handelsoorlog die het land nooit gezocht heeft? Wat als China zou besluiten géén Amerikaanse staatsobligaties (treasurys) meer te kopen? Het wordt ook wel de ‘nuclear option’ genoemd want in dit opzicht spelen de VS in theorie met vuur. Vuur dat hun ooit mighty greenback wel eens kan doen opbranden? Van kopen is trouwens al lang geen sprake meer. Wel integendeel: China is die obligaties reeds aan het vérkopen, en in 2019 meer dan ooit zelfs…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs