EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: vrijdag 26 oktober 2018

Vermogen DOLLARmiljardairs steeg nooit zo fors tot recordbedrag

De DOLLARmiljardairs over de hele wereld worden steeds rijker. Dankzij onder meer goede beursprestaties, stijgende vastgoedprijzen en de economische groei steeg het vermogen van ’s werelds rijksten in 2017 met 19 procent tot het recordbedrag van 8.900 miljard DOLLAR (7.829 miljard euro), zo blijkt uit een studie van de Zwitserse bank UBS en het consultancykantoor PwC.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 26 oktober 2018

'Vermogen miljardairs stijgt met bijna 20 procent, vooral door China'

Het gezamenlijke vermogen van alle miljardairs op de wereld is vorig jaar met 19 procent toegenomen. Er kwamen bijna 200 nieuwe miljardairs bij, hoofdzakelijk in China.

Uit het jaarlijkse Billionaires Insights Report van UBS en PwC blijkt dat de allerrijksten op aarde nu samen 8,9 biljoen DOLLAR (7,8 biljoen euro) bezitten. In China kwamen er per week twee nieuwe miljardairs bij.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Amerikaan wint recordjackpot van 1,6 miljard DOLLAR

Bij de Mega Millions Loterij in Amerika viel vannacht een recordbedrag van 1,6 miljard DOLLAR (ruim 1,4 miljard euro) te winnen. En jawel, er één gelukkige: een inwoner van de deelstaat South Carolina. De winnende nummers van de Mega Millions Loterij zijn 5, 28, 62, 65, 70 en Mega Ball 5. De 1,6 miljard DOLLAR in de pot, is nooit gezien. De pot is al sinds juli aan het groeien.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Venezuela zal meer olie naar Verenigde Staten exporteren

Het grootste oliebedrijf van Venezuela zal op korte termijn meer olie naar de Verenigde Staten exporteren in plaats van naar China. Het Zuid-Amerikaanse land heeft namelijk acuut DOLLARs nodig om leningen af te lossen. Venezuela heeft voor ongeveer $23 miljard geleend van China, leningen die rechtstreeks met levering van olie afgelost worden. Dat is een probleem voor het olieproducerende land, omdat ze eigenlijk DOLLARs nodig heeft om andere schulden af te kunnen lossen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

Geconfisceerde bitcoin komen in eigen zak terecht

Op 5 november 2018 worden 660 bitcoins (BTC) geveild door de US Marshals Service. De Amerikaanse federale politiedienst heeft deze eerder in beslag genomen bij ‘federal criminal, civil and administrative cases’. Aan de huidige koers is dit een waarde van meer dan 4 miljoen DOLLAR die per opbod verkocht zal worden. Wat gebeurt er met die grote som, hoor ik u denken. Die maar een van talloze is die door diverse overheden in de States geconfisceerd worden jaarlijks? In 2014 reeds bedroeg de totale waarde aan inbeslagnemingen maar liefst 5 miljard DOLLAR

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs