EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

“Bitcoin wordt meer waard dan de $7000 miljard aan goud “

Het zou een gratuite, weinig geloofwaardige uitspraak zijn als ze van eender wie zou komen. Maar de Winklevoss Twins zijn niet ‘zomaar iemand’ in de cryptowereld. Cameron en Tyler (geboren te New York, 1981) zouden reeds in 2013 tezamen zo’n 1 miljard DOLLAR waard zijn. Vroeg ingestapt in bitcoin en daardoor schatrijk geworden, spitst iedereen de oren wanneer zij spreken. De marktkapitalisatie van BTC zal die van de ganse hoeveelheid goud op aarde overtreffen?!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

Heeft de DOLLAR zijn beste tijd gehad?

De DOLLAR Index wist het jaar 2018 in het groen af te sluiten. Dit was overigens ook wel hard nodig, want het jaar 2017 verliep werkelijk dramatisch voor de wereldmunt. Volgens een bekende technische analist is de herstelbeweging bij de DOLLAR mogelijk slechts van korte duur.

Donald Trump werd tijdens zijn eerste jaar als president van de VS geconfronteerd met een sterk dalende DOLLAR. Daar zat Trump niet echt over in, want de president liet al tijdens de verkiezingscampagne weten dat de DOLLAR volgens hem veel te duur was. De DOLLAR vormde volgens hem zelfs een bedreiging voor de Amerikaanse concurrentiepositie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

Jeff Bezos, de rijkste man ter wereld, gaat scheiden. Wat krijgt zijn echtgenote?

[...]

Bezos is de rijkste man ter wereld met een fortuin dat volgens de Forbes Rich List rond de 137 miljard DOLLAR bedraagt. Naast zijn aandelen Amazon bezit hij nog een ganse reeks andere investeringen en huizen in Seattle, Washington DC, Beverly Hills, New York en een Gulfstream jet.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

1.000 miljard DOLLAR staan klaar om uit de City of Londen te worden weggehaald

Vermogensbeheerders, verzekeringsmaatschappijen en banken overwegen om activa voor een bedrag van 1.000 miljard DOLLAR vanuit Londen naar het buitenland te transfereren. Reden is de onzekerheden die rond de scheiding van Groot-Brittannië en de Europese Unie worden gecreëerd. Dat blijkt uit een rapport van consulent Ernst & Young (EY), gebaseerd op een enquête bij ruim tweehonderd financiële bedrijven.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

Gaat Rusland een nieuwe ‘bull run’ veroorzaken op de cryptomarkten?

Een Russische econoom beweert dat Rusland op het punt staat om DOLLARs in te ruilen voor Bitcoin. De reden daarvoor is simpel, de Verenigde Staten van Amerika zijn namelijk van plan om nieuwe sancties op te leggen aan Rusland en dus gaan de Russen voor BTC kiezen i.p.v. USD.

Heugelijk nieuws voor beleggers in digitale munten. De berenmarkt zou wel eens sneller op zijn einde kunnen komen dan wordt verwacht. Volgens Vladislav Ginko, lector en econoom van de Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration, is Rusland van plan om in februari DOLLARs in te ruilen voor Bitcoin als de Verenigde Staten nieuwe sancties opleggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs