EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2019

Crypto Biflatie Bulletin: Bitcoin officieel ingeburgerd?

Wat betekent het dat in Microsoft Excel het Bitcoin symbool is opgenomen? De bitcoin koers scheert haast wekelijks nieuwe toppen. Is de sky nu de limit of…? China heeft zoals geweten een dubieuze houding tegenover crypto en blockchain. Maar plots blijkt het wel legaal om bitcoins te bezitten, en zelfs te versturen? Welk land komt met de eerste nationale cryptomunt en wat is de ‘Zand DOLLAR’? U leest het allemaal en meer in het nieuwste CBB…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2019

Bitcoin zet opmars voort, klimt richting 9.000 DOLLAR

De bitcoin zet zijn opmars van de afgelopen weken voort. Rond 13.30 uur is staat de munt op een plus van ruim 9 procent. 1 bitcoin is nu zo'n 8.700 DOLLAR waard.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2019

Etentje met Warren Buffett kostte in 2001 amper 18.600 DOLLAR. Vandaag…?

Over enkele dagen weet belegger Warren Buffett welke tafelgenoot hij bij zijn jaarlijkse Power Lunch zal krijgen. Eind mei loopt immers de periode af waarbij geïnteresseerden een bod op de lunch mogen doen. Die biedingen zijn geopend met een inzet van 25.000 DOLLAR. De winnaar zal echter een veelvoud van dat bedrag moeten besteden om tijdens een etentje een persoonlijke ontmoeting met Buffett te kunnen winnen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2019

Waarom stijgt Bitcoin deze keer?

Het zal wel weinigen ontgaan zijn dat bitcoin (BTC) zijn hoogste punt in twaalf maanden haalt, we schrijven 27 mei 2019? Het staat zelfs als belangrijkste punt een hele poos bovenaan bijvoorbeeld op Nu.nl. Kunt het niet missen. En eigenlijk nog op een andere manier: je kunt het niet missen, bitcoinmunten en andere coins dus. Het is een tegengewicht voor eventuele rampspoed op alle andere beurzen, van aandelen tot commodities. We tikten zelfs de 9000 DOLLAR tegenwaarde aan op moment van schrijven. De laatste push van een kleine 900 DOLLAR tegenwaarde gebeurde op één dag, van zondag op maandag. Hoe is die 10 procent stijging te verklaren?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2019

“Europa kan zich niet verdedigen zonder de VS”

Europa kan zich moeilijk verdedigen als de Verenigde Staten zich terug zouden trekken uit de NAVO. Dat is de conclusie van een nieuw onderzoek van het International Institute for Strategic Studies (IISS). Niet alleen moeten Europese landen in dat geval een paar honderd miljard DOLLAR investeren in defensie, ook zal het dan nog zeker tien jaar duren voordat al het benodigde materieel is aangeleverd. Een vertrek van de Verenigde Staten uit de militaire alliantie zal met name gevolgen hebben voor de internationale wateren.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs