EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

Dit land duwt elke minuut zes mensen de extreme armoede in

Nigeria is het land met het grootste aantal extreem armen van de hele wereld. Het land telt 87 miljoen mensen die moeten leven met een daginkomen van minder dan 1,90 DOLLAR, het niveau dat de Verenigde Naties als extreme armoede bestempelen. Dat is nagenoeg de helft van de totale bevolking van het land. Tenzij er een plotse ommekeer komt, dreigt die situatie alleen maar te verergeren. Dat zegt het persbureau Bloomberg. Nochtans is Nigeria de grootste olieproducent van heel Afrika.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

100 jaar koopkracht(verlies) van de Amerikaanse DOLLAR

Waarom heeft men of iemand (‘Satoshi Nakamoto’ in 2009) een digitale munt gecreëerd? Hierom. Kijk naar de infografiek. Aanschouw wat ongebreideld DOLLARs bijmaken, uit het niets, doet met de koopkracht van zo’n ‘greenback’, dat DOLLARbiljet. Inflatie is niet het stijgen van prijzen. Het is het gevolg van die prijsstijgingen. De koopkracht gaat erop achteruit. Het verschijnsel wordt ook wel genoemd: ‘too much money chasing too few goods.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2019

Voortekens van groeivertraging in de VS?

Op het eerste zicht lijkt er niks aan de hand met de Amerikaanse economie. De beursindexen gaan opnieuw in stijgende lijn, na een behoorlijke dip einde 2018. De rente blijft relatief laag. De schuldenberg (22 duizend miljard DOLLAR and counting) kan eveneens verder blijven aangroeien… Maar wat zien we daar onder de oppervlakte? Het grootste bankroet ooit naar aantal winkels gemeten in de States. Laat de consument het plots afweten? En hoe zit het met de investeringen? Amazon schrapt onverwacht de plannen voor een nieuw hoofdkantoor in New York. Minor setbacks, kleine tegenvallertjes in een alom bruisende economie. Of is er meer aan de hand?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2019

Zimbabwe van start met handel in nieuwe munteenheid

De centrale bank van Zimbabwe is vrijdag van start gegaan met het verhandelen van een sterk gedevalueerde nieuwe munteenheid.

De centrale bank verkocht vrijdagochtend Amerikaanse DOLLARs aan banken voor 2,5 RTGS.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2019

Deze tsunami van 3,3 biljoen nadert de financiële markten

De komende jaren zullen er enorm veel uitstaande bedrijfsleningen aflopen in de Verenigde Staten. Volgens fondsbeheerder Will Nasgovits zal dat de nodige turmoil veroorzaken op de aandelenmarkten. Wel geeft hij aan dat het geen volgende financiële crisis zal veroorzaken.

Nasgovits is CEO van Heartland Advisors en beheert ongeveer 1,3 miljard DOLLAR. Hij stelde over het enorme aantal aflopende schulden:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs