EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

Trump gebruikt live tv-toespraak voor pleidooi financiering grensmuur

In een live televisietoespraak heeft president Trump nogmaals gepleit voor een muur op de grens met Mexico. Hij zei dat er een "humanitaire crisis" gaande is en herhaalde dat hij 5,7 miljard DOLLAR nodig heeft om immigranten buiten te houden.

[...]

Lees verder op NOS.nl
Geplaatst op: maandag 7 januari 2019

China en VS praten over handelsoorlog: Is een deal dichtbij?

Maandag en dinsdag ontmoeten Amerikaanse en Chinese regeringsvertegenwoordigers elkaar in de Chinese hoofdstad Peking. Het uiteindelijke doel is om een oplossing te vinden voor hun conflict, maar hoe waarschijnlijk is dat? En wat staat er eigenlijk op het spel? 

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China sleept zich inmiddels al maanden voort. De twee landen hebben elkaar in 2018 importheffingen opgelegd ter waarde van honderden miljarden DOLLARs.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 januari 2019

Rusland moet overstappen op euro als handelsmunt

Rusland en Europa zouden moeten overstappen naar euro's voor het onderlinge handelsverkeer. Dat zei Maxim Oreshkin, de Russische minister van Economische Ontwikkeling, in een interview met Russia Today. Hij merkt op dat de meeste grondstoffen vandaag de dag nog steeds in DOLLARs verhandeld worden, terwijl dat in bepaalde gevallen helemaal niet logisch is. Zo rekent Rusland haar export van olie en gas naar Europese landen nog steeds af in DOLLARs, terwijl dat voor beide landen een vreemde valuta is.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2019

SocGen: “Dit is nog maar het begin van de crash”

De meeste aandelenmarkten eindigden het afgelopen jaren in het rood. Alleen de beurzen in de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië wisten het hoofd boven water te houden. De huidige dalende beweging is volgens SocGen strateeg Andrew Lapthorne slechts het begin van een veel diepere daling.

Op de bovenstaande staafgrafiek, afkomstig van ZeroHedge, zijn de koersresultaten van het afgelopen jaar in beeld gebracht (afgezet in DOLLARs). De daling op Wall Street viel relatief gezien nog erg mee en deze daling werd pas op het laatst gerealiseerd aangezien Wall Street in december ruim 9% moest inleveren. Dat betekende de slechtste decembermaand sinds het jaar 1957.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2019

Indrukwekkende ‘publiciteitsstunt’ van Ripple

De digitale cryptomunt Ripple (XRP), de favoriete munt van financiële instellingen, heeft met zijn netwerk een behoorlijk indrukwekkende prestatie neergezet waar veel banken van kunnen leren. Ze zijn er in geslaagd om een transactie van 755 miljoen DOLLAR te vervolledigen in minder dan vier seconden. Als dat nog niet indrukwekkend genoeg is, het kostte slechts 1 DOLLARcent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs