EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: maandag 12 augustus 2019

Argentijnse peso in vrije val nadat president voorverkiezing verliest

De Argentijnse peso is in korte tijd maar liefst 25 procent gedaald ten opzichte van de DOLLAR. Vrijdag moest voor een DOLLAR nog 45 peso worden neergelegd, maar maandag was 57 DOLLAR nodig om een DOLLAR in handen te krijgen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2019

Bitcoin koers prominent op cnbc.com: een detail dat geen detail is

Een nauwlettende observeerder heeft een wijziging gemerkt op de Foreign Exchange pagina van cnbc.com. Dit is zoals verondersteld gekend de internationaal bekende Amerikaanse nieuwssite. Die plaatst niet zomaar de BTC koers naast die van de DOLLAR, de euro, de Zwitserse Frank en het Britse pond. Neen, het is kenmerkend, tekenend voor het almaar toenemende belang van de digitale munt. Wij bekeken de cnbc website ook nog eens aandachtig. En bemerkten zelfs nog meer details die géén details zijn.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 augustus 2019

DOLLAR verslaat overige munten, maar goud verslaat de DOLLAR

Koning DOLLAR is de afgelopen twaalf maanden onttroond door goud, dat inmiddels met 25% steeg in een jaar tijd. Afgelopen week werd de week van de DOLLAR genoemd: de meeste valuta’s daalden ten opzichte van de Amerikaanse munt. Dit leidde er zelfs toe dat president Trump en zijn administratie de Chinezen nu betichten van “wisselkoersmanipulatie”.

[...]

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: donderdag 8 augustus 2019

Handelsoorlog blijft duren: handelsvolume tussen VS en China ook in juli gedaald

De handel tussen de Verenigde Staten en China is in juli verder gedaald. Het totale handelsvolume tussen beide grootmachten lag meer dan 5 miljard DOLLAR lager dan een jaar geleden, zo bleek vandaag uit cijfers van de Chinese douane.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

Chinese staatsbanken ondersteunen yuan

Verschillende grote staatsbanken in China proberen de waarde van de yuan te ondersteunen. Ze ruilen momenteel yuan voor DOLLARs, waardoor er minder DOLLARs overblijven voor speculanten die inzetten op een waardedaling van de yuan. De banken zouden opereren in opdracht van de Chinese centrale bank, zo schrijft Reuters op basis van verschillende bronnen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs