EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: woensdag 15 april 2020

'Steunfonds voor midden- en kleinbedrijf in Verenigde Staten opgedroogd'

De 350 miljard DOLLAR (320 miljard euro) aan steun die eind maart voor het midden- en kleinbedrijf in de Verenigde Staten opzij gezet is, zal later op woensdag verbruikt zijn. Dat meldt The Wall Street Journal. Het bedrag moest de impact van het coronavirus op Amerikaanse bedrijven verzachten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2020

VS steunt noodlijdende luchtvaart met noodpakket van 25 miljard DOLLAR

De Verenigde Staten hebben woensdag een akkoord bereikt met de noodlijdende luchtvaartindustrie over een steunpakket met een waarde van in totaal 25 miljard DOLLAR (22,78 miljard euro). Het miljardenpakket is ervoor bedoeld om salarissen van te betalen, zodat werknemers in de Amerikaanse luchtvaart niet massaal hun werk verliezen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2020

Rijkste man Jeff Bezos verdient miljarden door recordkoers Amazon-aandeel

De rijkste man ter wereld, Jeff Bezos, is tijdens de coronacrisis nog een heel stuk rijker geworden, nu het aandeel van retailer Amazon naar een recordniveau gestegen is. Bezos is hoofdaandeelhouder van Amazon. Volgens de miljardairsindex van Bloomberg is het vermogen van Bezos sinds begin dit jaar gestegen met 24 miljard DOLLAR (21,9 miljard euro) tot 138,5 miljard DOLLAR.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2020

Balans Federal Reserve passeert $6 biljoen

De Federal Reserve trekt alles uit de kast om het financiële systeem overeind te houden. Naast renteverlagingen kwam de centrale bank de afgelopen weken met een onbeperkt opkoopprogramma voor staatsobligaties, een nieuw opkoopprogramma voor bedrijfsleningen en nieuwe interventies op de repomarkt. Ook stelde de centrale bank DOLLARswaps en een repo faciliteit beschikbaar aan centrale banken. Door dit pakket aan maatregelen is de balans van de Fed in korte tijd met ruim $1,4 biljoen gestegen naar en nieuw record van $6,08 biljoen. Ter vergelijking,

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

Het is nu geen bankencrisis, maar een DOLLARcrisis

De wereldeconomie stond er slecht voor, in maart 2009. In de anderhalf jaar daarvoor kreeg de economie klap na klap. Wat begon als een huizencrisis in de Verenigde Staten, sloeg om in een run van banken op banken en een financiële crisis zoals de wereld nog nooit had gezien. Centrale banken trokken alles uit de kast om banken en de financiële markt te stutten, maar er ontplofte telkens weer een andere financiële bom in het systeem. Pas na bail-outs door overheden – belastingbetalers dus – stabiliseerden de markten.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs