EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: maandag 29 juli 2019

Rusland stapt over op euro voor handel met China

De euro wint snel aan populariteit in het handelsverkeer tussen Rusland en China. Dat blijkt uit nieuwe cijfers die de Russische centrale bank deze week naar buiten bracht. Ook rekent Rusland een steeds groter deel van de handel met andere BRICS-landen af met euro’s in plaats van DOLLARs. In de handel met Europese landen lijkt de DOLLAR ook langzaam de koppositie te verliezen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2019

JP Morgan: ‘DOLLAR is gedoemd te verdwijnen’

Een ‘Commodities and Rates Strategist’ van JP Morgan verklaart op 10 juli 2019: “We believe the DOLLAR could lose its status as the world’s dominant currency (which could see it depreciate over the medium term).” En verder: dat niets suggereert dat de DOLLAR die status tot in het oneindige kan houden. Dat doorheen de geschiedenis de wereld meer reservemunten heeft gekend. Naargelang het centrum van de wereldeconomie zich verplaatste. Vervolgens: “In the coming decades we think the world economy will transition from US and USD dominance toward a system where Asia wields greater power.” Het is pas op 24 juli dat de verklaring door de media overgenomen wordt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2019

Duitsland Trumps volgende zwart schaap

Bij het einde van het vorige decennium bedroeg het Chinese handelsoverschot zo’n 400 miljard DOLLAR of ruim 10% van zijn bruto binnenlands product. Een overschot op de handelsbalans ontstaat wanneer een land meer goederen aan het buitenland verkoopt dan het er aankoopt. De Chinezen investeerden dat overschot voornamelijk in Amerikaanse staatsobligaties. Maar bijna 10 jaar later is die situatie volledig omgedraaid. Volgens het IMF moet het handelsoverschot dit jaar op 60 miljard DOLLAR of 0,4% van het bbp worden geraamd. Dat is een procent minder dan een jaar geleden.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2019

AGI: Microsoft stopt miljard DOLLAR in A.I. die alle capaciteiten van ons brein reproduceert

Het Amerikaanse techbedrijf Microsoft gaat de komende jaren 1 miljard DOLLAR (900 miljoen euro) investeren in de ontwikkeling van een machine die in de cloud de capaciteiten van het menselijk brein reproduceert.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2019

Als Deutsche Bank omvalt, trekt ze de globale financiële wereld mee

Theeconomiccollapseblog stelt het al even plastisch voor: ‘A Bank With 49 Trillion DOLLARs In Exposure To Derivatives Is Melting Down Right In Front Of Our Eyes: ‘ 49 biljoen (= 49 Duizend miljard) DOLLAR is geen wisselgeld meer te noemen. Het zijn de door Deutsche Bank (DB) aangegane financiële verplichtingen, afgeleide producten en banden met financiële instellingen over heel de wereld. Het alom gevreesde domino effekt en scenario komt dan in zicht. Valt A dan kunnen ook B tot en met Z vallen. Is dit wat te gebeuren staat: Lehman Brothers Bis, maar dan in het kwadraat?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs