EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019

J.P.Morgan: eerste bank ter wereld met een eigen cryptomunt!

Plaats maken crypto’s want hier komt JPMorgan Chase and Co met de JPM Coin! Na enkele Amerikaanse pensioenfondsen, een verzekeraar, een universteitsfonds et al. opnieuw een institutioneel die openlijk voor crypto gaat. (Er doen geruchten rond dat deze reeds op de OTC, niet officiële markt, bitcoin zouden kopen; veel waarde hechten we daar niet aan.) Maar dit is een Bank, en dan nog wel één met een hoofdletter. Zes trillion DOLLARs onder beheer en een van de grootste banken van de VS. Hoe komt het denkt u dat deze roots heeft terug tot in 1799? Omdat ze een superspeurneus voor geld verdienen heeft…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Kan de euro de functie van de DOLLAR overnemen in de energiemarkt?

De EU wil de dominante positie van de DOLLAR in de energiemarkt aanpakken en heeft daarvoor een nieuwe werkgroep in het leven geroepen. Deze werkgroep van verschillende Europese energiebedrijven moet onderzoeken hoe de euro de functie van de DOLLAR kan overnemen als handelsmunt. Ook zullen ze in kaart brengen wat de belangrijkste obstakels zijn voor een omschakeling naar de euro.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Gouverneur Californië: “GAFA’s moeten burgers hun digitaal dividend uitkeren”

De Amerikaanse staat Californië wil een digitaal dividend introduceren. De maatregel moet de consument de kans bieden om te delen in de miljarden DOLLAR winsten die de lokale technologiebedrijven verzamelen. Dat heeft Gavin Newsom, gouverneur van Californië, gezegd. Met deze visie sluit Newsom zich aan bij andere politici die oproepen tot hogere heffingen op de rijken in de Amerikaanse samenleving.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Overheidsschulden: $66 trillion oftewel 80 procent van wereld BNP

Er hangt een donkere wolk boven de wereldeconomie en ze heet: DEBT! Schulden, schulden, zo ver het oog reikt… De schulden van alle overheden ter wereld bedragen einde 2018 in totaal $66.000 miljard DOLLAR. Een verdubbeling tegenover 2007. Daarvan nemen alleen reeds de VS een derde voor hun deel.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Bill Gates: “Miljardairs moeten meer belastingen betalen”

Microsoft-oprichter Bill Gates is een van de rijkste personen ter wereld, maar hij vindt dat hij -en andere miljardairs- die rijkdom niet hebben verdiend. De steenrijke ondernemer betaalde aan de Amerikaanse belastingdienst zo’n tien miljard DOLLAR (bijna negen miljard euro). “Ik had nog meer moeten betalen”, aldus Gates.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs