EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: maandag 30 maart 2020

'Justitie VS onderzoekt politici vanwege mogelijke handel met voorkennis'

Het Amerikaanse ministerie van Justitie onderzoekt enkele politici die voor miljoenen DOLLARs aan aandelen verkochten nadat ze vlak voor financiële markten instortten waren bijgepraat over het coronavirus. Mogelijk zou er sprake zijn van handel met voorkennis, schrijft The Wall Street Journal maandag op basis van ingewijden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 30 maart 2020

Geen ziekteverzekering? Dan moet je sterven in de Verenigde Staten…

Dura lex sed lex. Tja, als we iederéén zomaar gaan behandelen, waar zou de wereld naartoe gaan? DOLLARs gaan voor gezondheid, jongeman. We kunnen het toch niet maken dat onze verzekeringsmaatschappijen wat minder winst behalen, toch? Dus, pech gehad, eigen schuld. Oh je bent nog maar 17, tja. We moeten hard zijn, sorry hoor. Jong, oud, maakt niet uit. Het Coronavirus zeg je, en dat jij daar ook niet aan kan doen? Ja, da’s misschien wel waar…maar in onze Verenigde Staten ben je altijd zelf als eerste verantwoordelijk.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

IMF: “Opkomende economieën hebben 2.500 miljard DOLLAR steun nodig”

Het is duidelijk dat de wereldeconomie in een recessie is beland ten gevolge van het nieuwe coronavirus, dat zich ontwikkelde tot een pandemie. Dat heeft IMF-topvrouw Kristalina Georgieva vrijdag gezegd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

G20 gaat 5.000 miljard DOLLAR in economie injecteren om coronacrisis te bezweren

De leiders van de G20 beloven meer dan 5.000 miljard DOLLAR (meer dan 4.500 miljard euro) in de mondiale economie te pompen. Dat melden ze na afloop van een virtuele vergadering onder leiding van voorzitter Saoedi-Arabië. De fondsen maken deel uit van hun gecoördineerde antwoord op de coronapandemie. Er komt ook een online donorinitiatief om nog extra middelen vrij te maken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

'Sommige oliesoorten verhandeld voor minder dan 20 DOLLAR per vat'

Sommige oliesoorten worden vanwege het wereldwijde aanbodoverschot met forse kortingen verhandeld, waardoor de prijs van sommige oliesoorten ruim onder de 20 DOLLAR per vat blijft.

Ondanks dat de oliefutures voor de Brent-maatstaaf op een kleine 27 DOLLAR per vat staan, ging de belangrijkste exportolie van Rusland deze week voor 16 DOLLAR per vat, terwijl Saudi Arabië zijn oliesoort voor 16 DOLLAR per vat aanbood, zo meldt Reuters op donderdag.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs