EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

Amerikaans congreslid wil virtuele munten verbieden

Het Amerikaanse congreslid Brad Sherman wil een wetsvoorstel indienen om virtuele munten als Bitcoin in de Verenigde Staten te verbieden. Volgens hem ondermijnen virtuele munten de rechtsstaat en de machtspositie van de Amerikaanse DOLLAR als wereldhandelsmunt. Ook zouden ze vooral gebruikt worden voor zaken als witwassen, drugshandel en belastingontwijking.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

Bitcoin temporiseert en last pauze in op 7.200 DOLLAR

Net geen dag nadat de bitcoin boven de 8.000 DOLLAR handelde, verloor de munt zijn momentum en daalde opnieuw richting de 7.000 DOLLARgrens om een (tijdelijk?) rustpunt te vinden rond 7.200 DOLLAR. Het lijkt er op dat beleggers even de kat uit de boom willen kijken om te zien welke richting de munt in de nabije toekomst zal uitgaan. De altcoins volgenden het koersverloop en gingen ook lager.

De bitcoin die boven de 8.000 DOLLAR noteert, een scenario dat weinigen nog voor mogelijk achtten maar uiteindelijk wel realiteit is geworden. Het heeft echter niet lang geduurd want nog geen 24 uur nadat de 8.000 DOLLARgrens was gepasseerd, daalde de digitale munt opnieuw naar 7.200 DOLLAR.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2019

“De duurste koffie ter wereld”: 75 DOLLAR voor een kopje

Een lekker kopje koffie kan smaken, maar ben je ook bereid 75 DOLLAR (een kleine 70 euro) te dokken voor het zwarte goud? In Californië blijken heel wat Amerikanen er alvast het niet onaardige bedrag voor over te hebben. Het gaat dan ook om “de beste koffie ter wereld”.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2019

Vancouver is de witwashoofdstad van de wereld

In British Columbia, de meest westelijke provincie van Canada, is het voorbije jaar voor meer dan 5 miljard DOLLAR internationaal crimineel geld witgewassen. Dat blijkt uit een rapport van de provinciale overheid. Buitenlandse criminelen gebruiken lacunes in de lokale wetgeving om de inkomsten uit hun misdadige activiteiten naar Canada te brengen en in het legale circuit te kunnen injecteren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2019

Misss Bitcoin: de belangrijkste ontwikkelingen in crypto

Misss Bitcoin geeft zoals elke week een heldere kijk op de cryptomarkt. In blockchain heeft ze niet zoveel vertrouwen, zegt ze zelf. Ze besteedt er wel aandacht aan maar haar werkveld blijven toch de cryptomunten. De twee zijn au fond onafscheidelijk, maar het blijft een feit dat de munten en tokens de meeste directe actie tonen. De ontwikkelingen in blockchain zijn meer onderhuids, en ook degene die ons aller leven gaan veranderen. Big time zelfs. Maar ieder zijn en haar meug, toch? Wie op korte termijn een euro of DOLLAR (en liefst wel wat meer) wil verdienen moet ook hier zijn, bij de munten en tokens. En daaromtrent valt weer heel wat te vertellen. Madelon Vos, zoals haar echte naam luidt, doet dit in klare, heldere taal. Kijk en luister dus maar zo u wilt:

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs