EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

EU wil dominantie van de DOLLAR in energiemarkt aanpakken

De EU wil de dominante positie van de DOLLAR in de energiemarkt aanpakken en heeft daarvoor een nieuwe werkgroep in het leven geroepen. Deze werkgroep van verschillende Europese energiebedrijven moet onderzoeken hoe de euro de functie van de DOLLAR kan overnemen als handelsmunt. Ook zullen ze in kaart brengen wat de belangrijkste obstakels zijn voor een omschakeling naar de euro.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Amerikaanse staatsschuld bereikt volgende mijlpaal

De staatsschuld van de Amerikaanse overheid heeft de grens van 22 biljoen DOLLAR bereikt volgens data van de US Treasury Department. Het afgelopen jaar is deze in een enorm tempo gestegen en dat tempo zal voortzetten volgens analisten.

De schuld van de Amerikanse overheid is namelijk met één biljoen DOLLAR toegenomen over de afgelopen 11 maanden volgens Michael Peterson, CEO van de Peter G. Peterson Stichting.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2019

Terug naar de tekentafel

[...]

“Groei van internationale kapitaalstromen in de euroDOLLAR markt noopten de VS in 1971 tot het ontkoppelen van de DOLLAR en goud. Vanaf dat moment opereerden financiële markten voor het eerst in de geschiedenis zonder monetair anker.”

[...]

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Crypto en ‘De volgende miljard seconden’

De ‘Next billion seconds’ zijn de belangrijkste ooit. Technologie verandert de wereld en supersnel. Verandert onszelf en alles rondom ons. Alles wat we aanraken. Wie op de hoogte wil blijven van wat komt, voor het ons overvalt, léést. Kijkt, legt zijn/haar oor te luisteren. Bij Biflatie.nl bijvoorbeeld. Oh ja, en bitcoin (BTC) gaat naar 250.000 DOLLAR, hebben we dat al vernoemd? Tenminste: wanneer we Mark Jeffrey mogen geloven. Bitcoin pionier en auteur. In 2013 reeds met ‘Bitcoin Explained Simply.’ Hij wordt geïnterviewd over zijn toekomstvisie anno 2019.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Wordt Chinese yuan de nieuwe wereldmunt?

De Amerikaanse DOLLAR is nog steeds de belangrijkste valuta in de wereld, maar kan de Chinese yuan deze rol overnemen? Deze vraag staat centraal in een nieuwe aflevering van Tegenlicht. Financieel journalist Maarten Schinkel ging op onderzoek uit en sprak met verschillende handelaren en economen over de opmars van de yuan.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs