EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2019

Bitcoin blijft stijgen: nu al meer dan 8.000 DOLLAR waard

De waardestijging van de digitale munteenheid bitcoin zet flink door. De cryptomunt was vanochtend voor het eerst in ongeveer 10 maanden meer dan 8.000 DOLLAR (ongeveer 7.120 euro) waard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2019

Wat is de kans dat China zijn Amerikaans staatspapier dumpt?

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China is geëscaleerd. Zo hebben beide landen onlangs de importtarieven op goederen verhoogt. Maar China heeft nog een wapen, dat het kan gebruiken in de oorlog: het dumpen van Amerikaans staatspapier.

China bezit op het moment 1,13 biljoen DOLLAR aan Amerikaans staatspapier volgens Neeraj Seth. Seth is directeur van de Aziatische kredietmarkt bij BlackRock. Volgens hem is de kans heel erg klein dat China het Amerikaanse staatspapier zal verkopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2019

Verenigde Staten gaat een extra $300 miljard aan Chinese goederen belasten

Het kantoor van de U.S. Trade Representative (USTR) heeft maandag een voorstel ingediend voor extra importtarieven op Chinese goederen. Het kantoor wil een extra 300 miljard DOLLAR Chinese goederen gaan belasten.

President Trump stelde onlangs dat hij twijfelde om nog extra goederen te belasten, maar nu lijkt de knoop doorgehakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2019

China en VS blijven praten ondanks escalerend handelsconflict

China en de Verenigde Staten blijven in overleg, ondanks hun steeds verder uit de hand lopende handelsoorlog, meldt de Chinese overheid dinsdag.

De afgelopen weken is de handelsoorlog tussen China en de Verenigde Staten weer opgelaaid. Afgelopen vrijdag verhoogde de VS de importtarieven op 200 miljard DOLLAR aan Chinese goederen van 10 procent naar 25 procent. Maandag sloegen de Chinezen terug met invoertarieven op 60 miljard aan Amerikaanse goederen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2019

Bitcoin stijgt naar €7.000,- | BTC in 2019 al met meer dan 100% gestegen!

Op maandag 13 mei 2019 heeft BTC de €7.000,- aangetikt. Op 1 januari 2019 was dat nog zo’n €3.500,-. De waarde van Bitcoin is in 2019 dus al verdubbeld! Daarmee is het meteen de best presterende investering van dit jaar, boven alle andere beleggingscategorieën. (Dat natuurlijk nog maar zijn vijfde maand is ingegaan, maar toch…) De bitcoin leeft weer en de bearmarkt lijkt te zijn veranderd in een heuse bullmarkt. Het gaat momenteel erg hard omhoog. Misschien wordt Bitcoin ooit wel even belangrijk (nou ja) als de Amerikaanse DOLLAR, verschillende analisten zijn erg positief. Eens zal de DOLLAR zijn status als wereldreservemunt zal verliezen…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs