EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord dollar.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord DOLLAR

Geplaatst op: maandag 22 juli 2019

Venezuela verkoopt nog eens $40 miljoen aan goud

Venezuela heeft vorige week opnieuw een deel van haar goudvoorraad verkocht, zo meldt Bloomberg. Dat betekent dat de regering van Maduro er nog steeds in slaagt de Amerikaanse sancties te ontwijken. De centrale bank zou op 12 juli bijna een ton goud hebben verkocht, goed voor een marktwaarde van ongeveer $40 miljoen. Het land heeft DOLLARs nodig om de import van goederen te bekostigen en moet daarom steeds meer goud verkopen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2019

Internetbank N26: “Winstgevendheid is voor ons geen essentiële indicator”

N26, een Duitse neo-bank die een aantal Europese online banken groepeert en haar focus richt op millennials, heeft 170 miljoen DOLLAR opgehaald in een tweede kapitaalronde. Het bedrijf wordt daarmee op 3,5 miljard DOLLAR gewaardeerd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

‘Deutsche Bank Run’: klanten halen $1 miljard DOLLAR per dag weg

Problemen bij Deutsche Bank, een van Duitslands grootste banken, lopen hoog op. Klanten, dat voornamelijk hedge fondsen zijn, halen hun tegoeden weg bij de bank. En wel op een hoog tempo: één miljard DOLLAR. Zo stelt Bloomberg.

Het nieuws komt enkele weken nadat Deutsche een herstructureringsplan aankondigde. Deutsche heeft 18.000 man ontslagen en zal minder fungeren als investeringsbank. Het zou miljarden aan kosten moeten besparen. Maar voor hedge fondsen is het een teken om de benen te nemen. Het gevolg: een heuse bank run.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

Institutionele klanten halen 1 miljard DOLLAR per dag weg bij Deutsche Bank

Renaissance Technologies (Ren Tec), één van ‘s werelds best presterende hefboomfondsen, begon 2 weken geleden al zijn cash bij Deutsche Bank weg te halen. Dat gebeurde dagen vooraleer de bank zijn meest recente en ingrijpende herstructureringsplan kenbaar maakte. Twee weken later lijken vele klanten Ren Tec te volgen. Volgens het persagentschap Bloomberg is er sprake van een institutionele ‘bank run’, waarbij dagelijks 1 miljard DOLLAR bij de bank wordt weggehaald door klanten. Het gaat meestal om hefboomfondsen, melden insiders.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

Bitcoin ‘keldert’ door uitspraken in USA

De koersbeweging van de bitcoin is de afgelopen weken extreem volatiel geweest, de digitale munt noteert terug onder de 10.000 DOLLAR. Eind juni was een bitcoin nog 14.000 DOLLAR waard dankzij het nieuws over Facebook die zijn eigen munt gaat uitbrengen volgend jaar, maar in de Verenigde Staten kraken ze dit volledig af. Het gevolg? Digitale munten gingen fors lager.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs