EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
22
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
20
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ethereum.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord ETHEREUM

Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Bitcoin maakt Death Cross – Cryptomarkt verliest $20 miljard

Bitcoin en cryptomunten breken uit hun consolidatiepatroon. Helaas is het een uitbraak naar beneden. Een Death Cross bij Bitcoin en een hard fork bij Bitcoin Cash zorgen ervoor dat de cryptomarkt op 1 dag opnieuw $20 miljard kwijt speelde. XRP dat minder hard zakt als ETHEREUM verovert opnieuw de 2e plaats.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Waarde Bitcoin stijgt naar laagste punt in ruim een jaar

Cryptomunt bitcoin is een etmaal naar het laagste punt in ruim een jaar gedaald. Volgens handelsplatform Coinmarketcap was de munt woensdagavond 5.788 dollar waard, bijna 10 procent minder ten opzichte van dinsdagavond.

Handelaren en analisten tasten in het duister over de oorzaak van de plotselinge prijsdaling. Ook andere cryptomunten als ETHEREUM, bitcoin cash en litecoin verloren stevig aan waarde.

Bitcoin koerst al een tijdje onder de grens van de 6.000 dollar. Eind vorig jaar was de munt nog bijna 20.000 dollar waard.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 22 oktober 2018

TRON steekt ETHEREUM voorbij met volume dagelijkse transacties

Het netwerk van cryptomunt TRON blijft verbazen en blijft in snel tempo evolueren. Een recente update zorgde volgens CEO Justin Sun ervoor dat het mainnet van TRON 200 keer sneller is dan het netwerk van ETHEREUM. Afgelopen weekend werden er voor de eerste keer meer transacties uitgevoerd op TRON dan op ETHEREUM. En er staat ook een nieuw betaalsysteem in de steigers. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2018

Een extreem hoog percentage institutioneel geld is geïnteresseerd in cryptomunten

De aankondiging van Fidelity Investment om handel en custody te gaan aanbieden voor digitale activa zoals cryptomunten is groot nieuws. Een gigant als Fidelity doet dit natuurlijk niet zomaar. Volgens een intern onderzoek is er namelijk een ‘extreem hoog percentage’ van het institutioneel geld geïnteresseerd. Dat belooft veel voor de toekomst van cryptomunten.

Fidelity Investment, dat zo’n 7.500 miljard dollar onder beheer heeft, begint zijn crypto handel en custody met Bitcoin en ETHEREUM. Dit zijn de 2 grootste en meest liquide cryptomunten. Fidelity zal hiervoor bij een aantal cryptobrokers op zoek gaan naar de beste prijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Gamechanger in de maak? Binnenkort ook ICOs op Bitcoin

Wie aan ICOs denkt, denkt voornamelijk aan ETHEREUM. Het netwerk van ETHEREUM wordt steevast gebruikt voor nieuwe projecten om financiering op te halen. Ook het netwerk van Stellar Lumens kan dienen voor ICOs. Maar dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen kan ook Bitcoin binnenkort gebruikt worden voor ICOs. Is dit een gamechangers in de industrie?

RSK werkt aan sidechains op Bitcoin via zijn Turing technologie. Sinds begin 2016 wordt al aan deze technologie gewerkt. Momenteel zit de technologie nog in een testfase, maar later dit jaar zal er een kleine ICO uitgevoerd worden op het netwerk van Bitcoin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs