EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: Aullure.com
27
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ethereum.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord ETHEREUM

Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2018

Een extreem hoog percentage institutioneel geld is geïnteresseerd in cryptomunten

De aankondiging van Fidelity Investment om handel en custody te gaan aanbieden voor digitale activa zoals cryptomunten is groot nieuws. Een gigant als Fidelity doet dit natuurlijk niet zomaar. Volgens een intern onderzoek is er namelijk een ‘extreem hoog percentage’ van het institutioneel geld geïnteresseerd. Dat belooft veel voor de toekomst van cryptomunten.

Fidelity Investment, dat zo’n 7.500 miljard dollar onder beheer heeft, begint zijn crypto handel en custody met Bitcoin en ETHEREUM. Dit zijn de 2 grootste en meest liquide cryptomunten. Fidelity zal hiervoor bij een aantal cryptobrokers op zoek gaan naar de beste prijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Gamechanger in de maak? Binnenkort ook ICOs op Bitcoin

Wie aan ICOs denkt, denkt voornamelijk aan ETHEREUM. Het netwerk van ETHEREUM wordt steevast gebruikt voor nieuwe projecten om financiering op te halen. Ook het netwerk van Stellar Lumens kan dienen voor ICOs. Maar dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen kan ook Bitcoin binnenkort gebruikt worden voor ICOs. Is dit een gamechangers in de industrie?

RSK werkt aan sidechains op Bitcoin via zijn Turing technologie. Sinds begin 2016 wordt al aan deze technologie gewerkt. Momenteel zit de technologie nog in een testfase, maar later dit jaar zal er een kleine ICO uitgevoerd worden op het netwerk van Bitcoin.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Crypto Trading Bot wordt wild: Bitcoin naar $8.000 – Litecoin naar $1

Afgelopen weekend waren er enkele zeer vreemde bewegingen op de cryptomarkt. Volgens medeoprichter Nejc Kodrič van Bitstamp was dit te wijten aan een crypto trading bot die wild geworden was. In een tijdspanne van enkele tientallen minuten ging de koers van Bitcoin, ETHEREUM, XRP en Litecoin fors op en neer.

Hoewel de vreemde bewegingen tussen de verschillende cryptomunten gelijkenissen vertoont, vertonen ze ook enkele opmerkelijke verschillen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

Crypto Biflatie Bulletin (CBB): Over de eerste cryptoverzekering en grenzen doorbreken

Dankzij cryptomunten doorbreken Palestijnen de blokkade van Gaza en de West Bank. Meer nog: de Palestijnse Autoriteit overweegt een eigen ‘bitcoin-like’ digitale munt uit te brengen. Stablecoins zijn in volle opmars; de recentste zal op de Japanse Yen gebaseerd zijn. Er zijn plannen om hetzelfde te doen met de Australische en de Hongkong dollar. MyCrypto staat toe financiële transacties voortaan te plannen in de tijd. Voorlopig alleen nog met de ETHEREUM-munt maar het wordt nu reeds een ‘killer-app’ genoemd. Drie nieuwe applicaties voor blockchain zijn in verschillende stadia van ontwikkeling. Bedoeling is zowel de blockchain voor bitcoin als ETHEREUM te voorzien van wat we gerust de snelheid van het licht mogen noemen. De Gemini crypto handelsbeurs biedt als eerste cryptoverzekering aan voor klanten. Spannend allemaal!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

2 van ’s werelds grootste blockchain consortiums bundelen de krachten

Een aardverschuiving binnen de sector van blockchain voor bedrijven. Zo zou je de nieuwe samenwerking kunnen noemen tussen Hyperledger Project en Enterprise ETHEREUM Alliance. Wanneer 2 van de 3 grootste blockchain consortiums gaan samenwerken om een standaard voor de sector te definiëren, wordt het big business.

Naast R3 Corda zijn Hyperledger en EEA 2 van de 3 grootste samenwerkingsverbanden in de wereld van de bedrijfsblockchain. Deze twee platformen vertegenwoordigen honderden bedrijven en willen nu samen een standaard creëren voor blockchainplatformen voor bedrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs