EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
22
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
21
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ethereum.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord ETHEREUM

Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

Ripple lanceert binnen de maand commercieel product voor XRP

Ripple is het bedrijf dat cryptomunt XRP creëerde. XRP is na Bitcoin en ETHEREUM ’s werelds 3e grootste cryptomunt. Maar tot op heden was de populariteit van het bedrijf Ripple vooral te danken aan een product dat de cryptomunt XRP niet gebruikte. Daar komt volgens een van de topmannen bij Ripple binnenkort verandering in.

Sagar Sarbhai, hoofd regulatory relations voor Ripple in Azië-Pacific en het Midden-Oosten, zei dat Ripple veel vooruitgang boekt om een commercieel product te lanceren van xRapid. xRapid is de technologie van Ripple die de XRP token wel gebruikt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Is Bitcoin dood? Ruim 100.000 Nederlanders stappen uit cryptocurrencies

Uit onderzoek van Kantar TNS (voorheen bekend als TNS NIPO) blijkt dat men in Nederland massaal uit Bitcoin en andere cryptocurrencies stapt. Is Bitcoin dood? Dat is de vraag die wij ons stellen met deze massale uitloop van crypto-investeerders. Het afgelopen half jaar hebben ruim 100.000 Nederlanders hun geld weggehaald bij de Bitcoin, ETHEREUM, Ripple en Monero's van deze wereld. Is de bear market de genadeklap geweest voor de Nederlandse Bitcoin investeerder of is er nog hoop voor de toekomst?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 10 september 2018

Vitalik Buterin (ETHEREUM): ‘Sterkste groei is achter de rug’

Volgens Vitalik Buterin, medeoprichter van ETHEREUM, ligt de grootste groei van cryptomunten achter ons. Die groei bereikte een top in december 2017. Vandaag heeft zo goed als iedereen wel eens gehoord van cryptomunten of blockchain. Dat betekent dat de sector in een volgende fase terecht komt. ‘Maar de groei van x1.000-rendementen gaan we niet meer meemaken’, aldus Buterin.

Op een conferentie in Hong Kong zei Buterin in een interview met Bloomberg dat de ‘awareness’ van cryptomunten al gepiekt heeft. Vorig jaar gingen cryptomunten x10, x100 of zelfs x300. Maar die groei gaan we niet meer zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Cryptocrisis blijft maar duren: bitcoin daalt spectaculair en trekt andere munten mee in afgrond

Na een korte heropleving is de bitcoin deze week opnieuw in vrije val. De munt verloor in amper 14 uur 1.000 dollar aan waarde en nam daarbij andere cryptomunten met zich mee. Zo verloor de op één na grootste munt ETHEREUM woensdag meer dan 20 procent aan waarde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

CBOE lanceert eind dit jaar futures op ETHEREUM

De Chicago Board Options Exchange (CBOE), een van de belangrijkste en grootste handelsbeurzen ter wereld, is bezig met de lancering van futures op ETHEREUM. Vorig jaar in december was de CBOE de 2e beurs die futures lanceerde op ’s werelds grootste cryptomunt Bitcoin. Eind dit jaar wil de CBOE dit overdoen met ’s werelds 2e grootste cryptomunt, ETHEREUM.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs