EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
22
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
21
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ethereum.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord ETHEREUM

Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Topman Google mijnt ETHEREUM en noemt het ‘Mindboggling’

Een van de rijkste mensen ter wereld, Sergey Brin – medeoprichter Google en een fortuin van naar schatting $52 miljard, geeft aan dat hij Ethers mijnt, samen met zijn zoon van 10. De technologie van ETHEREUM noemt hij ‘Mindboggling’. En Brin is niet alleen, half Silicon Valley richt stiekem zijn pijlen naar blockchain, met ETHEREUM in de hoofdrol.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2018

Luchthaven Schiphol zet automaat om euro's te wisselen voor bitcoin en ETHEREUM

Reizigers op Schiphol die kort voor vertrek hun laatste euro’s kwijt willen, kunnen deze voortaan inwisselen voor cryptomunten bitcoin en ETHEREUM. Op de luchthaven is als proef een ‘bitcoin-automaat’ neergezet. Schiphol is naar eigen zeggen de eerste Europese luchthaven die deze dienst aanbiedt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 16 juni 2018

Goed nieuws voor Bitcoin en ETHEREUM: het zijn geen effecten

William Hinman van de Amerikaanse Security and Exchange Commission heeft wat meer duidelijkheid verschaft over de identiteit van cryptomunten. Volgens Hinman zijn Bitcoin en ETHEREUM geen effecten. Andere cryptomunten kunnen dat wel zijn. Cryptomunten die aanzien worden als effecten, zullen onderworpen worden aan veel strengere regels.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 juni 2018

Koers Bitcoin daalt flink na hack in Zuid-Korea

De koers van de digitale munt bitcoin is scherp gedaald na een hack bij een handelsplatform voor cryptomunten in Zuid-Korea, genaamd Coinrail. Ook andere digitale valuta's zoals ETHEREUM en ripple leverden flink aan waarde in.

De koers van de bitcoin zakte met wel 12 procent tot circa 6800 dollar, de sterkste duikeling sinds medio maart. Dit jaar is de waarde van dit bitcoin al met meer dan 50 procent gezakt. In december bereikte de koers van de bitcoin nog een piek van 20.000 dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 24 mei 2018

Google wilt oprichter van ETHEREUM in dienst nemen voor eigen project

Vitalik Buterin, oprichter van de tweede meest populaire cryptomunt ETHEREUM, wordt op de voet gevolgd door Google. Dat liet hij weten aan de hand van een tweet waarin hij een screenshot postte van de mail die hij had ontvangen waarin Google hem een job aanbiedt. Iets later postte hij een nieuwe tweet met de vraag of hij moet ingaan op de aanbieding van Google.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs