EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2019

Westelijke Balkan creëert een miniversie van Schengen

Albanië, Noord-Macedonië en Servië – drie landen van de Westelijke Balkan die hopen tot de EUROpese Unie te kunnen toetreden – hebben een regionaal economisch samenwerkingsakkoord gesloten. Het verbond moet een miniatuurversie worden van het Schengen-akkoord. Het initiatief wil vooral de lokale economie stimuleren tot de betrokken landen tot de EUROpese Unie kunnen toetreden.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2019

Bijdrage van Chinese bedrijven in Nederland groeit naar 1 miljard EURO

Chinese bedrijven rukken op in Nederland, blijkt woensdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Tussen eind 2012 en eind 2017 is het aantal bedrijven in Nederland waarbij het meerderheidsbelang in Chinese handen is, gegroeid van 245 naar 470 bedrijven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2019

Zuid-Korea gaat all in met blockchain tegen 2021

Zuid-Korea gaat de complete handelsfinanciering van het land in de blockchain plaatsen. In 2021 moet het zo ver zijn. Van een statement en engagement gesproken! Het plan heet ‘the country’s Development Plan for Digital Trade, which was introduced by Finance Minister Hong Nam-ki on Oct. 14. Under the plan, blockchain, along with 5G and AI, will be utilized to transform the trade environment and strengthen exports.’ En opnieuw heeft het Westen, met EUROpa en de VS, het nakijken…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2019

Belg die 1 miljoen dollar verdiende door fraude op Wall Street krijgt celstraf in VS

Een Belgische manager is in de Verenigde Staten veroordeeld voor handel met voorkennis op Wall Street. Door te frauderen streek hij samen met een ex-studiegenoot 1 miljoen dollar op. Nadat hij eerder al schuldig pleitte, kent hij nu ook zijn straf. Hij is veroordeeld tot 15 maanden cel en kreeg een boete van 6.000 dollar (5.500 EURO). Eerder betaalde hij al 432.775,70 dollar (400.000 EURO) boete aan de Amerikaanse beurswaakhond.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2019

EU blijft VS tot laatste moment vragen om handelstarieven in te trekken

De EUROpese Unie zal tot vrijdag blijven proberen om de Verenigde Staten te overtuigen de handelstarieven alsnog in te trekken. Dat vertelde EUROcommissaris Cecilia Malmström maandag na een presentatie over de invoering van handelsovereenkomsten tussen de EU en andere landen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs