EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Biflatie.nl
44
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: donderdag 11 juli 2019

'EUROpa moet zich voorbereiden op Amerikaanse importtarieven'

EUROpa moet zich voorbereiden op Amerikaanse importtarieven op verschillende vlakken, zegt Peter Beyer, een Duits parlementslid en coördinator voor trans-Atlantische samenwerkin.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2019

ECB is bereid om extra te stimuleren; hoe en wanneer onduidelijk

Beleidsmakers van de EUROpese centrale bank hebben nog maar eens benadrukt dat ze bereid zijn om nog meer monetaire verruiming door te voeren. Wel is er binnen de centrale bank nog discussie over hoe en wanneer er moet worden gehandeld.

Beniot Coeure, lid van het uitvoerende bestuur, zei deze week bijvoorbeeld dat verruimend monetair beleid meer dan ooit nodig is. Volgens Coeure behoren rente verlagingen en kwantitatieve verruiming beide tot de mogelijkheden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2019

Afrikaanse vrijhandelszone een economische ‘gamechanger’

Het is de omschrijving die het IMF geeft aan de Afrikaanse Continentale Vrijhandelszone (AfCFTA). Het kostte de Afrikaanse Unie (AU) wel 17 jaar om deze tot stand te brengen. Die Unie betaat uit niet minder dan 55 landen en telt 1,25 miljard burgers. De potentie! Op zondag 7 juli 2019 was de vrijhandelszone een officieel feit. Die handel tussen de lidstaten telt nu nog maar voor 16 procent. Bedoeling en verwachting is dat dit binnen twee jaar tot 60 procent zal oplopen. Wie zegt dat eendracht geen macht betekent? (Antwoord: de tegenstanders van een Verenigd EUROpa.)

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2019

EUROpese Commissie verlaagt groeiverwachting EU

De EUROpese Commissie heeft de groeiverwachting voor 2020 voor de EUROpese Unie verlaagd van 1,5 procent naar 1,4 procent. De EUROpese economie heeft vooral last van stagnerende economische groei in Duitsland in Italië.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2019

Vlaamse schuld schuift op richting limiet

De Vlaamse administratie waarschuwde vlak na de parlementsverkiezingen van 26 mei al dat de nieuwe regering op zoek moet naar 600 miljoen EURO om de begroting in evenwicht te houden. De Serv, het overleg­orgaan van de Vlaamse werkgevers en vakbonden, doet er nu nog een schep bovenop en wijst op de gevolgen voor de Vlaamse schuld bij ongewijzigd beleid. Dat schrijven De Standaard en De Tijd.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs