EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: maandag 8 juni 2020

Ondernemers moeten zo’n 10 miljoen EURO aan onterechte coronapremies terugbetalen:

Inspecteurs van het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) hebben na risicoanalyse 3.500 coronapremies gecontroleerd. Meer dan een derde van die onderzochte premies werd onterecht toegekend en moet terugbetaald, goed voor een totaalbedrag van 8 tot 10 miljoen EURO. Minister Crevits waarschuwt dat boekhouders die meewerken aan fraude kunnen worden geschorst.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 8 juni 2020

Trump dreigt weer met hogere invoertarieven voor EUROpese auto's

De Amerikaanse president Donald Trump heeft vrijdag opnieuw gedreigd om hogere invoertarieven voor EUROpese auto’s in te voeren. Ditmaal zijn de EUROpese taksen op Amerikaanse kreeft de bron van zijn ergernis. Om die reden zou hij ook de Chinese import willen treffen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 8 juni 2020

Ondersteunen Rusland en China de Amerikaanse papieren goudmarkt?

Sinds de coronacrisis is er een grote run op goud. Vooral in EUROpa en de Verenigde Staten is het edelmetaal niet aan te slepen. Daardoor is de goudprijs opgelopen en zijn er hier en daar zelfs tekorten ontstaan. Bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, waar de papieren goudmarkt werd verstoord door een schaarste aan fysiek leverbaar goud.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 8 juni 2020

‘Quantitative easing’ van ECB kent geen einde?

De EUROpese Centrale Bank gaat naar verwachting obligaties blijven opkopen tot 2022 gezien de inflatiedoelstelling niet meer haalbaar lijkt door de economische moeilijkheden. De afgelopen 5 jaar heeft de centrale bank eigenlijk niets anders gedaan dan de EUROpese economie ondersteunen. Hoe lang kan de ECB dit nog blijven doen? Analisten vermoeden dat er nog voldoende munitie is om dit jarenlang vol te houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 juni 2020

ECB-opkoopprogramma uitgebreid: “Leve de ECB, daar komen we verder mee”

Op donderdag 4 juni kwam de ECB in vergadering bijeen om een beslissing te nemen over een eventuele uitbreiding van hun opkoop-programma. In het huidige programma, dat dateert uit maart 2020, wordt voor 750 miljard(!) EURO aan staatsleningen opgekocht van de diverse EU-lidstaten. Het opkoop-program zou lopen tot eind december 2020, echter is de limiet al in september 2020 bereikt als de ECB opkoopt in het huidige tempo. Dat zegt wat over de ernst van de economische situatie in EUROpa.

Lees verder op Biflatie.nl
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs