EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: dinsdag 5 november 2019

Brengt Lagarde ons spaargeld in gevaar?

Spaarders zijn gewaarschuwd. Onder leiding van Lagarde gaat de ECB een andere koers varen, waarbij de koopkracht van uw geld van ondergeschikt belang is. Dat blijkt uit verschillende uitspraken die de kersverse centraal bankier van de EUROzone heeft gedaan. Ze is nog maar net begonnen, maar gaat nu al grenzen over die Draghi niet durfde te passeren.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 4 november 2019

De loonkloof in de EU krimpt verder, maar dat gaat wel 'extreem langzaam'

Het verschil tussen het loon van vrouwen en mannen is in de EUROpese Unie met 0,2 procent gedaald naar 16 procent. De afname gaat "extreem langzaam", meldt de EUROpese Commissie maandag. In totaal nam de loonkloof in zeven jaar met slechts 1 procent af.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 november 2019

Economie van EUROzone blijft kwakkelen, industrie krimpt weer

De industriële activiteit in de EUROzone is voor de dertiende maand op rij gekrompen, blijkt maandag uit cijfers van marktonderzoeksbureau IHS Markit. De inkoopmanagersindex PMI steeg wel iets in vergelijking met vorige maand, maar er is nog steeds sprake van krimp.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 3 november 2019

Draghi pleit voor meer fiscale stimulering

EUROpa moet een stap vooruit zetten richting meer EUROpese integratie. Ook moet er meer stimulerend fiscaal beleid komen om de beleidsdoelstellingen te halen. Dat zei Mario Draghi afgelopen maandag in zijn afscheidstoespraak. Het is volgens hem niet alleen tijd voor meer EUROpese samenwerking, maar ook voor een gezamenlijk begrotingsbeleid om de muntunie te stabiliseren.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zondag 3 november 2019

Duitsland sleept ECB voor het gerecht: begin van het einde?

Er hangt een vreemd onheil in de lucht. Het beleid van de afgezwaaide Draki van de ECB krijgt inmiddels veel kritiek. Vooral in Duitsland. Het gaat er op lijken dat zijn monetaire beleid heeft gefaald. Zijn beleid om met onconventionele middelen de EURO overeind te houden zou zich ooit moeten wreken, zo is al menig maal door kritische monetaire analisten geroepen. Je kan zo’n vernietigend beleid niet eeuwig volhouden.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs