EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: vrijdag 5 juni 2020

Grafiek: De bedrijfswinsten zitten in een vrije val

Langzaam maar zeker lijken steeds meer overheden het coronavirus in bedwang te kunnen houden. Met name in EUROpa ziet de situatie er uitstekend uit. Eerder dan verwacht werden daar het aantal coronadoden en -besmettingen teruggedrongen. Toch lijkt de coronacrisis nog maar net te zijn begonnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 juni 2020

Duizenden Belgen geven inkomsten buitenlandse rekening niet aan

Geld De fiscus heeft door controleacties bij eigenaars van een buitenlandse rekening vorig jaar duizenden Belgen betrapt die belastingen hebben ontweken. Dat leverde ruim 87 miljoen EURO op, schrijft De Tijd vandaag op basis van cijfers van Financi├źn.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 1 juni 2020

Economische activiteit EUROzone in mei ruim onder normaal niveau

De inkoopmanagersindex (PMI), een eerste graadmeter voor economisch herstel, lag in veel landen in de EUROzone in mei nog ruim onder de 50 punten, hetgeen een krimp van bedrijvigheid betekent. Dat blijkt uit de verschillende PMI-getallen die maandag bekend zijn geworden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 31 mei 2020

Ontwikkeling goudprijs en koersdoel goud

Venezuela en de Bank of England (BoE) liggen op ramkoers. BoE weigert $1 miljard aan fysiek goud uit de Engelse kluis terug te geven aan Venezuela. Als het erop aan komt is goud blijkbaar een politiek metaal. Een paar maanden geleden was er sprake van een ander conflict. Libanon weigerde een EURObond lening af te lossen van $1 miljard. Maar de Libanese regering heeft ondertussen nog wel een buffer van $12 miljard aan goud achter de hand (287 ton). Toch verkoopt ze dat niet om de lening door te kunnen rollen. De waarde van het goud werd blijkbaar hoger ingeschat.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zondag 31 mei 2020

Zomer 2020: Gaan protesten Hongkong en onlusten VS overslaan naar EUROpa?

De wereldwijde samenleving is in beweging. Wakker geschud door een pandemie en de gevolgen van de afsluiting van alle belangrijke (westerse) economie├źn. Nog steeds verkeren we in een soort van roes. Nog niet goed beseffend wat ons is overkomen en machteloos overgeleverd aan de vele restricties die zijn opgelegd door de overheid. Nu we langzaam ontwaken uit gevangenschap dringt het besef door dat alles anders is. De gedachte dat na een lockdown het normale leven weer zal terug keren is vervangen door gevoelens van onzekerheid.

Lees verder op Biflatie.nl
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs