EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Biflatie.nl
33
kliks
32
kliks
26
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: woensdag 10 juli 2019

Vlaamse schuld schuift op richting limiet

De Vlaamse administratie waarschuwde vlak na de parlementsverkiezingen van 26 mei al dat de nieuwe regering op zoek moet naar 600 miljoen EURO om de begroting in evenwicht te houden. De Serv, het overleg­orgaan van de Vlaamse werkgevers en vakbonden, doet er nu nog een schep bovenop en wijst op de gevolgen voor de Vlaamse schuld bij ongewijzigd beleid. Dat schrijven De Standaard en De Tijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

Nieuwe Griekse premier wil massale belastingverlaging doorvoeren

In Griekenland wil kersvers premier Kyriakos Mitsotakis een nieuwe economische strategie introduceren. Hij stuurt daarbij vooral aan op een grote belastingverlaging. Het beleid van Mitsotakis zou volgens waarnemers echter op verzet van de EUROpese leiders kunnen stuiten. EUROpa wil immers dat Griekenland budgetoverschotten als een prioriteit blijft hanteren. Dat zegt Catherine Chatignoux, hoofd van de EUROpese redactie van de Franse krant Les Echos.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

'Ierland zal grenscontroles invoeren in geval van een 'no deal-Brexit''

Ierland zal grenscontroles invoeren op de grens met Noord-Ierland in het geval een een Brexit zonder akkoord, een zogeheten 'no deal-Brexit'. Dat schrijft persbureau Bloomberg dinsdag op basis van bronnen.

Bij een 'no deal-Brexit' verlaat het Verenigd Koninkrijk, en dus Noord-Ierland, de EUROpese Unie zonder enige handelsafspraken. Omdat Ierland wel in de EU blijft, dienen er grenscontroles te komen, omdat de EU wil weten wat er binnenkomt op de EUROpese interne markt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

Kroatië zet eerste stap naar invoering EURO

Kroatië gaat zich voorbereiden op de invoering van de EURO als nationale munt. De EUROgroep heeft in Brussel het licht op groen gezet om de overgang van de Kroatische kuna (HRK) naar de EURO te starten en het besluit van de regering verwelkomd. Kroatië moet de komende maanden nog een reeks maatregelen treffen om te voldoen aan de eisen om een volwaardig EUROland te worden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 8 juli 2019

Deutsche Bank gaat 18.000 banen schrappen en richt ‘bad bank’ van 74 miljard EURO op

Deutsche Bank wil 18.000 banen schrappen tegen 2022. Dat is goed voor een vijfde van het personeelsbestand. De bank zal zich onder meer terugtrekken uit de aandelenhandel. De bank richt ook een bad bank op, waarin ze 74 miljard EURO aan risicovolle activa parkeert. De grootste Duitse bank verkeerde al jaren in moeilijkheden. Het gaat om de grootste herstructurering in de geschiedenis van de bank.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs