EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: zondag 31 mei 2020

Nederlanders sparen miljarden meer in eerste maand van lockdown

Nederlandse huishoudens hebben in april veel meer geld op hun spaarrekening gezet dan anders, blijkt vrijdag uit cijfers van De Nederlandsche Bank (DNB), opgevraagd door NU.nl. Nederlanders legden in totaal bijna 4 miljard EURO meer in dan ze opnamen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 31 mei 2020

Revolutionaire wet pakt armoede aan in Spanje: basisinkomen tot 1.015 EURO voor 2,3 miljoen mensen

Het is voor Spanje een nieuwe pijler in het stelsel van sociale zekerheid: een ‘minimaal leefinkomen’, vanaf 1 juni beschikbaar voor huishoudens die geen of zeer weinig inkomsten hebben. De Spaanse regering voerde de regeling in recordtempo in, nu steeds meer gezinnen in armoede vervallen als gevolg van de coronacrisis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2020

Renault wil 2 miljard EURO besparen en vijftienduizend banen schrappen

Renault wil de komende drie jaar meer dan 2 miljard EURO bezuinigen op de kosten en neemt afscheid van zo'n vijftienduizend werknemers wereldwijd, van wie bijna een derde in Frankrijk. Dat blijkt uit het al eerder aangekondigde reorganisatieplan dat vrijdag is gepubliceerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2020

Opinie | 'Pennenlikkers en politici denken dat hoe meer geld je er tegenaan smijt hoe beter'

De EUROpese Commissie gisteren met een noodplan van 750 miljard om de pijn van de coronacrisis verzachten. Iets waar macro-econoom en beurscommentator Kees de Kort zich enorm aan ergert.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2020

‘We kunnen extra stimulus niet uitstellen’

De EUROpese Unie moet dringend werk maken om nog meer stimulus voor de economie goed te keuren. Met andere woorden, er valt geen tijd te verliezen. COVID-19 heeft heel wat schade veroorzaakt en zonder extra maatregelen zal EUROpa het bijzonder moeilijk gaan krijgen. Het ziet er naar uit dat er nog meer in petto is en dat zullen de beurzen graag horen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs