EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: zondag 3 november 2019

Superbelegger Warren Buffett zit op record van meer dan 114 miljard EURO cash

De Amerikaanse sterinvesteerder Warren Buffett heeft met zijn investeringsmaatschappij Berkshire Hathaway in het derde kwartaal opnieuw meer verdiend. Hierdoor zit hij nu op een recordberg van 128 miljard dollar cash (114,6 miljard EURO). Dat geld kan de 89-jarige beursgoeroe aanwenden voor nieuwe investeringen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 1 november 2019

Lagarde rekent op Nederland en Duitsland

De doelstelling van de ECB is dat de inflatie in de EUROzone twee procent wordt. Dat doel wordt niet gehaald. We staan nu op 0,7 procent. Christine Lagarde rekent op de twee landen die hun overheidsfinanciën het beste voor elkaar hebben, Nederland en Duitsland. 'Dat zou ze beter niet doen', zegt Kees de Kort. 'We krijgen wat we niet willen en niet wat we wel willen. Zijn de doelstellingen dan wel goed?'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 november 2019

Brexit-akkoord stuwt Britse pond naar beste maand in tien jaar tijd tegenover dollar

Het Britse pond heeft donderdag zijn grootste maandelijkse stijging ten opzichte van de dollar genoteerd sinds mei 2009. De munt profiteerde van het brexit-akkoord met de EUROpese Unie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2019

Zorgt het klimaat onder Lagarde voor een eerste clash binnen de ECB?

Op 1 november wordt de Française Christine Lagarde de nieuwe voorzitter van de EUROpese Centrale Bank. Ze volgt de Italiaan Mario Draghi op, die er 2 ambtstermijnen van 4 jaar op heeft zitten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2019

Economie EU groeit in het derde kwartaal met 1,4 procent

Het bruto binnenlands product (bbp) van de EUROpese Unie is in het derde kwartaal met 1,4 procent gegroeid ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. In de EUROzone was de groei 1,1 procent, meldt EUROpees statistiekbureau EUROstat donderdag in een eerste raming.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs