EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Biflatie.nl
33
kliks
33
kliks
26
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: zaterdag 6 juli 2019

Volgende clash tussen Italië en Brussel ligt al op de loer

Opnieuw heeft de Italiaanse regering het op een akkoordje weten te gooien met de EUROpese Unie, maar waarschijnlijk is Rome nog niet af van de EUROpese bemoeienis. Nadat Italië twee keer bijna een procedure aan de broek kreeg om de begroting van 2019, staat de begroting van 2020 voor de deur. En die is nog een stukje ambitieuzer dan de vorige.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2019

Ook levenstevredenheid is een slachtoffer van financiële crisissen

Financiële crisissen kunnen niet alleen materieel een verwoestende impact hebben. Deze problemen hebben vaak ook een negatieve impact op de individuele levenstevredenheid. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg en het Leibniz-Institut für Wirtschaftsforschung Halle, gebaseerd op een analyse van de recente economische crisis in een aantal EUROpese landen. Daarbij hebben de onderzoekers ook vastgesteld dat vooral de zwakkere bevolkingsgroepen zwaardere psychische gevolgen dragen van zware economische crisissen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2019

Gratis geld: nu is het hek van de dam

Meer nog: de hele dam is verdwenen! Landen en banken, voortaan kunnen ze gratis lenen. Ze krijgen door de negatieve rente zelfs nog geld toé? Kan iemand even hard in onze arm knijpen om zeker te zijn dat we wakker zijn? Want wat lezen we in De Standaard, een kwaliteitskrant van buurland België? Dat het land vanaf donderdag 4 juli 2019 deel uitmaakt van ‘een select EUROpees kopgroepje. Een maand geleden bestond dat groepje van landen met een negatieve rente uit Zwitserland, Duitsland, Denemarken en Nederland. Sinds ECB-voorzitter Mario Draghi midden juni hintte op een nog soepeler beleid, traden ook Oostenrijk, Finland, Frankrijk en Zweden toe.’ Tjonge jonge, hoe gek kan het worden…?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2019

Wat gaat EUROpa doen eens de recessie een feit is en de rentevoeten al negatief zijn?

“De economie van de EUROzone lijkt op weg naar een recessie en heeft nu al negatieve rentevoeten. Ik heb vorig jaar tijdens een speech die ik in Brussel gaf voor zulk scenario gewaarschuwd en dacht even dat ik onmiddellijk uit de zaal zou worden geëscorteerd. Feit is dat dit nu wel het scenario lijkt dat er aan zit te komen.”

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 4 juli 2019

Gaan we nu àlle vrijheden opofferen in naam van anti-witwassen?

Geen cashbetalingen meer boven 3000€ toegestaan en afschaffing van het 500€ biljet. Banken moeten ‘ongebruikelijke klanten’ weren en een EUROpese toezichthouder moet alles controleren. Dat behelst o.m. het gezamenlijke plan ‘aanpak witwassen’ van minister Hoekstra van Financiën en minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid. Hun voorstellen liggen begin juli 2019 bij de Tweede Kamer.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs