Nieuws / Artikelen met het woord

export

1112 artikelen gevonden. Artikel 516 tot 520
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 mei 2014

Amerika komt met nieuwe sancties tegen Rusland

De aanhoudende zorgen in Oekraïne hebben al verschillende levens gekost. En dit moet stoppen, daar zijn zowel Europa als Amerika het over eens. Het stoppen van Rusland is op dit moment de hoogste prioriteit. De gehele wereldeconomie loopt namelijk een bijzonder groot gevaar om geraakt te worden door de verdergaande acties die Rusland neemt tegenover Oekraïne.

Dat de Krim voor Putin het schaakstuk is mag inmiddels duidelijk zijn. Het ging hem namelijk als eerste voornamelijk over het innemen van de Krim. De Krim beschikt namelijk over een haven die voor Rusland van grote waarde is voor de doorvoering van EXPORTproducten. Het veroveren van de Krim ging duidelijk tegen de wetten in die door de wereldbeleidmakers zijn gemaakt. En hierbij is Rusland dus over de streep gegaan.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 8 mei 2014

Zimbabwe geeft goud en diamanten als onderpand voor lening

Zimbabwe zal de toekomstige opbrengst uit de EXPORT van diamanten en goud als onderpand aanbieden aan de Chinezen. China heeft voor $1,5 miljard uitgeleend aan Zimbabwe, maar het is de vraag of die lening wel op tijd terugbetaald kan worden. Het land heeft veel schulden af te lossen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 mei 2014

Er is geen magisch groeicijfer voor Chinese economie

Het belang van de Chinese economie voor de wereldeconomie kan maar moeilijk onderschat worden. Veel investeerders maken zich zorgen over de groeivertraging in China waarbij ze echter over het hoofd zien dat deze volop bezig is om de transactie te maken van een EXPORT- naar een consumptiegedreven economie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

China is een ware EXPORT gigant

De afgelopen tijd werd China vaak slecht in het daglicht gezet. Dit is overigens ook volledig terecht, want de Chinese economie is in een vertraging terecht gekomen. En deze vertraging kan er voor zorgen dat de groeidoelstelling van dit jaar niet gehaald wordt. Toch is het ook goed om China eens van een andere kant te bekijken. Europa en Amerika hebben overigens ook slechte tijden beleefd en China lijkt daar nu last van te hebben. Toch is de Chinese EXPORT verbluffend.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Zwitserland EXPORTeert voornamelijk goud naar Azië

In de top vijf van landen die het meeste goud uit Zwitserland importeren staan vier Aziatische landen. Het meeste goud gaat naar Hong Kong, India en China, maar ook Singapore importeerde in het eerste kwartaal van 2014 veel goud. De twee landen die het meeste goud naar Zwitserland EXPORTeerden waren de 'usual suspects', namelijk de VS en het Verenigd Koninkrijk.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$