Nieuws / Artikelen met het woord

export

1118 artikelen gevonden. Artikel 516 tot 520
Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: vrijdag 23 mei 2014

Nederland op zeven in de Top 10 EXPORTerende landen

Ja, en weer doen we internationaal mee en nu met de Top 10 EXPORTerende landen. Het is niet te geloven allemaal… We doen het goed met onderwijs, we hebben een geweldig rechtssysteem en dan hebben we ook nog eens de beste voedselvoorziening ter wereld. Onze stelling: Nederland is het beloofde land, maar wij laten ons graag met argumenten overtuigen over een plekje beter onder de zon. Op één staat natuurlijk China met het onuitspreekbare bedrag van bijna 1.400 miljard euro.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 mei 2014

Bevestiging van Chinese groeivertraging

China wist ons recent nog te verrassen met beter dan verwachtte EXPORTcijfers. Dit gaf de belegger weer moed en daardoor leek de situatie waarin China verkeert beter te behandelen dan vooraf gedacht werd. Maar we hebben toch opnieuw weer een aantal tegenvallende macrocijfers ontvangen vanuit het groeiland.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 19 mei 2014

Handel tussen Rusland en China op recordniveau

China en Rusland hebben nog niet eerder zo intensief handel met elkaar gedreven als nu, zo verklaarde Poetin tijdens een handelsbezoek aan Shanghai. Rusland EXPORTeert voornamelijk grondstoffen, in ruil van machines en apparatuur uit China. De bilaterale handel was in 2013 omgerekend $90 miljard. In 2020 moet dat $200 miljard zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 mei 2014

Positief nieuws vanuit China

China verkeert op dit moment in een zware economische staat. Het groeidoel wat de Chinese regering heeft vastgelegd lijkt een onmogelijke taak te worden, want de macrocijfers van de laatste maanden waren alles behalve overtuigend. Deze macrocijfers wezen ons erop dat de Chinese groei begint af te nemen. Maar afgelopen donderdag werd er een verrassend macrocijfer gepubliceerd. De Chinese EXPORT is namelijk gegroeid.

Terwijl de economen hadden verwacht dat de Chinese EXPORT in vergelijking met vorig jaar zou dalen met ruim 3 procent blijkt het werkelijke cijfer toch heel anders te zijn. De Chinese EXPORT is namelijk opnieuw gestegen. En dat met 0,9 procent in vergelijking met een jaar eerder. De groei zet dus weldegelijk door.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 13 mei 2014

Valutareserves zijn een grote last voor China

China heeft door de jaren heen met haar EXPORTeconomie een grote valutareserve opgebouwd. Maar wat is die valutareserve nog waard? De Chinese premier Li Keqiang vreest dat het een oplopende inflatie teweeg zal brengen in China, een ontwikkeling die afgeremd kan worden door de munt in waarde te laten stijgen en het handelsoverschot te verkleinen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$