EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 531 tot 535 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

Bevestiging van Chinese groeivertraging

China wist ons recent nog te verrassen met beter dan verwachtte EXPORTcijfers. Dit gaf de belegger weer moed en daardoor leek de situatie waarin China verkeert beter te behandelen dan vooraf gedacht werd. Maar we hebben toch opnieuw weer een aantal tegenvallende macrocijfers ontvangen vanuit het groeiland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

Handel tussen Rusland en China op recordniveau

China en Rusland hebben nog niet eerder zo intensief handel met elkaar gedreven als nu, zo verklaarde Poetin tijdens een handelsbezoek aan Shanghai. Rusland EXPORTeert voornamelijk grondstoffen, in ruil van machines en apparatuur uit China. De bilaterale handel was in 2013 omgerekend $90 miljard. In 2020 moet dat $200 miljard zijn.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 mei 2014

Positief nieuws vanuit China

China verkeert op dit moment in een zware economische staat. Het groeidoel wat de Chinese regering heeft vastgelegd lijkt een onmogelijke taak te worden, want de macrocijfers van de laatste maanden waren alles behalve overtuigend. Deze macrocijfers wezen ons erop dat de Chinese groei begint af te nemen. Maar afgelopen donderdag werd er een verrassend macrocijfer gepubliceerd. De Chinese EXPORT is namelijk gegroeid.

Terwijl de economen hadden verwacht dat de Chinese EXPORT in vergelijking met vorig jaar zou dalen met ruim 3 procent blijkt het werkelijke cijfer toch heel anders te zijn. De Chinese EXPORT is namelijk opnieuw gestegen. En dat met 0,9 procent in vergelijking met een jaar eerder. De groei zet dus weldegelijk door.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 mei 2014

Valutareserves zijn een grote last voor China

China heeft door de jaren heen met haar EXPORTeconomie een grote valutareserve opgebouwd. Maar wat is die valutareserve nog waard? De Chinese premier Li Keqiang vreest dat het een oplopende inflatie teweeg zal brengen in China, een ontwikkeling die afgeremd kan worden door de munt in waarde te laten stijgen en het handelsoverschot te verkleinen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Toenemende economische samenwerking tussen China en Rusland

De Russische betrokkenheid in Oekraïne en de daaropvolgende internationale sancties hebben betrekkelijk weinig invloed gehad op de EXPORT van Rusland. In het eerste kwartaal van 2014 werd er 2 procent meer gas geëxporteerd naar Europa dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Ook groeide de dieselproductie en bleven vrachten in granen, palladium en nikkel hetzelfde of stegen licht. EXPORT van ruwe olie daalde met 0.2 procent in vergelijking met een jaar eerder.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs