Nieuws / Artikelen met het woord

export

1099 artikelen gevonden. Artikel 551 tot 555
Bron: blogspot.nl
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

2014:De kentering

De groeikansen dient men dan wel zich toe te trekken en te converteren naar actie toewerkende naar het beoogde resultaat! De belangrijkste redenen van de afzetgroei zijn het aantrekken van de EXPORT, een toename van investeringen en een positievere consument. De EXPORTgroei neemt toe door het aantrekken van de Europese economie. De investeringsbereidheid van het Nederlandse MKB neemt toe door het verbeterende afzetperspectief. De omslag in de Nederlandse woningmarkt zal leiden tot een positieve impuls van de consumentenbestedingen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 2 januari 2014

China en Rusland gaan in 2014 nog meer samenwerken

China gaat de komende tijd $20 miljard investeren in de Russische infrastructuur en in ruil daarvoor zal Rusland op termijn drie keer zoveel olie EXPORTeren naar China. In 2013 werden al belangrijke handelsovereenkomsten gesloten, maar in 2014 willen de twee grootmachten nog intensiever samenwerken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 30 december 2013

GasEXPORT Rusland naar Europa bereikt record

Gazprom levert ongeveer een kwart van de Europese aardgasbehoefte. Het vorige record werd in 2008 bereikt met een EXPORT van 160 miljard kubieke meter.

In 2012 daalde de uitvoer van Russisch gas naar Europa vanwege een zwakkere vraag. Dit jaar werd de vraag echter gestimuleerd door het koude weer in Europa begin dit jaar en een lagere gasprijs.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Zwitserland wil transparantie goudmarkt vergroten

Zwitserland wil de transparantie in de goudmarkt vergroten. Met ingang van 2014 moet er nauwkeurig worden bijgehouden uit welke landen goud geimporteerd wordt en naar welke landen het geEXPORTeerd wordt. Er wordt nog steeds goud verwerkt dat afkomstig is van dubieuze bronnen en daar wil de Zwitserse overheid een einde aan maken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Sterke euro dreigt Europese beurzen af te remmen

De Europese beurzen liggen goed op koers, ze zouden in 2014 wel eens de fakkel van Wall Street kunnen overnemen. Maar voorzichtigheid blijft geboden: de koers van de euro blijft maar stijgen en laat zich door niets of iemand tegen houden. Een te sterke euro kan de EXPORTpositie van onze bedrijven ondermijnen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$