Nieuws / Artikelen met het woord

export

1116 artikelen gevonden. Artikel 581 tot 585
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 november 2013

Stijgende lonen in China een natuurlijke evolutie

China heeft te maken met het fenomeen van stijgende lonen. Een natuurlijke evolutie, passend in een omgeving waarbij de overheid de EXPORTgedreven groei wil vervangen door consumentgedreven groei.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Washington haalt hard uit naar Duits economisch beleid

Het Amerikaanse ministerie van Financiƫn heeft ongewoon scherpe kritiek geuit op Duitsland omwille van het hoge handelsoverschot. De Duitse EXPORT zou de economische stabiliteit in Europa in de weg staan en de wereldeconomie hinderen, zo staat in een halfjaarrapport. Duitsland wees de kritiek van de hand.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Zwitserland EXPORTeert in 2013 recordhoeveelheid goud

Zwitserland heeft dit jaar al een recordhoeveelheid goud geëxporteerd naar het buitenland. Een groot gedeelte daarvan ging rechtstreeks naar Azië, waar veel belangstelling is voor fysiek edelmetaal. Deze grafiek laat zien dat er steeds meer goud begint te schuiven in Zwitserland, een belangrijk knooppunt voor de fysieke goudmarkt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 21 oktober 2013

Handelstekort Japan houdt al 15 maanden aan...

Japan heeft in september opnieuw een handelstekort laten zien. Er werd 932 miljard yen meer aan goederen en diensten geïmporteerd dan geëxporteerd. Door de zwakke yen zou de EXPORT juist een impuls moeten krijgen, maar vooralsnog blijkt het negatieve effect van hogere importkosten zwaarder te wegen. Vooral aan brandstof is Japan veel geld kwijt, omdat haar kerncentrales buiten gebruik zijn.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$