EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 586 tot 590
Geplaatst op: zondag 15 december 2013

Olie-EXPORT oosten Libië blijft geblokkeerd

Een leider van opstandelingen in het oosten van het olierijke Libië heeft zondag bevestigd dat de havens daar niet opengaan voor olie-EXPORT.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

Het exorbitante privilege van de Verenigde Staten

De Franse minister van Financiën Valéry Giscard d’Estaing omschreef de positie van de Amerikaanse dollar als wereldreservemunt als een exorbitant privilege. De VS was het enige land dat dollars bij kon drukken, terwijl de rest van de wereld alleen aan dollars kon komen door goederen te EXPORTeren naar de rest van de wereld. Deze grafiek op Marketupdate laat zien wat daar het gevolg is geweest.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 4 december 2013

OPEC handhaaft productieplafond in 2014

De Organisatie van Olie EXPORTerende Landen (OPEC) handhaaft in de eerste helft van 2014 het productieplafond van 30 miljoen vaten per dag. Dat stelden twee deelnemers aan de OPEC-vergadering in Wenen woensdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

VoedselEXPORT buiten Europa dreigt stil te vallen

Fevia, de Federatie van de Voedingsindustrie in België, trekt aan de alarmbel. Als er niet snel meer geld komt voor het Federaal Voedselagentschap (FAVV) dreigt de EXPORT van voeding naar landen buiten de Europese Unie stil te vallen. Dat zegt Chris Morris, directeur-generaal van Fevia.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 november 2013

Hierdoor importeert China minder vanuit Europa

De groei in de Eurozone viel afgelopen kwartaal toch weer terug. De reden daarvoor zullen we ver over de grens moeten zoeken: in China.

De groei in de Eurozone viel afgelopen kwartaal toch weer terug. De reden daarvoor zullen we ver over de grens moeten zoeken: in China.

De vertraging van de Europese economie in de afgelopen maand heeft één belangrijke reden. De belangrijkste Europese industriële landen werden met een tragere groei geconfronteerd als gevolg van een terugval in de EXPORT naar sommige groeimarkten. Dat vraagt om een uitleg.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs