Nieuws / Artikelen met het woord

export

1118 artikelen gevonden. Artikel 601 tot 605
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

'Brits goud in grote hoeveelheden naar Azië'

Dat schreef de Australische bank Macquarie in een rapport over de Britse goudEXPORT dat maandag verscheen.

Volgens Macquarie bedroeg de EXPORT van Brits goud naar Zwitserland in de eerste helft van dit jaar 797 ton, tegen 92 ton in heel 2012. Zwitserland is de grootste smelter en verwerker van goud ter wereld.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

Groei Japanse EXPORT trekt stevig aan

De EXPORT van Japan is in juli in met ruim 12 procent gegroeid ten opzichte van een jaar eerder. Dat is het sterkste tempo van de afgelopen 2 jaar, zo maakte het Japanse ministerie van Financiën maandag bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 9 augustus 2013

China zet goudmijnaandelen in vuur en vlam!

De titel is misschien wat bij de haren getrokken, maar uiteindelijk komt het hier wel op neer. Sterke import – en EXPORTcijfers (+10% en +5%) in China deden de appetijt naar grondstoffen bij beleggers aantrekken, waarbij vooral goud een voorkeur kreeg in de markt.

Goud schoot omhoog, boven de barrière van 1300 dollar/ounce, waardoor de bodem van juni 2013 stilaan gekenmerkt wordt als de ‘low of the year’. Meer nog, dit kon wel eens het cyclische bodem van de 2-jarige correctie van de goudprijs worden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 8 augustus 2013

Duitse EXPORT groeit minder snel dan verwacht

De Duitse EXPORT is in juni trager dan verwacht gegroeid. De EXPORT nam op maandbasis 0,6 procent toe tegenover een daling met 2 procent in mei, zo meldde de Duitse statistiekdienst. Economen hadden een toename met 0,9 procent verwacht.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

India manipuleert eigen munt

India heeft al met alle mogelijke middelen geprobeerd om een bodem onder de koers van Rupee te leggen. Tot dus ver is dat niet echt gelukt, hooguit is er van een prille stabilisatie sprake. Een goedkope munt is uiteraard goed voor de EXPORT, maar stimuleert de inflatie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$