EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 621 tot 625 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Groeivertraging China goed nieuws voor de VS?

De Chinese economie groeit niet meer zo sterk als enkele jaren geleden. Een vertraging van de Chinese economie brengt dan ook minder dollars binnen. Die dollars werden jaren lang gebruikt om US Treasuries mee te kopen. Gaat China nu ook minder obligaties opkopen waardoor de Federal Reserve nog meer voor zijn rekening zal moeten nemen? Of is de groeivertraging juist goed nieuws voor de VS zegt

De aankoop van US Treasuries paste in het Chinese plaatje om de Yuan te manipuleren en zo de wisselkoers laag te houden. Op deze manier kon hun EXPORT de wereld veroveren. Tegelijkertijd wist China zijn eigen rentevoeten heel laag te houden. Chinese bedrijven konden zo goedkoop verkopen en toch nog goedkopere leningen krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2013

Suriname getroffen door lagere goudprijs

De economie van Suriname leunt sterk op de EXPORT van grondstoffen. Vooral olie en goud vormen een belangrijke bron van inkomsten. Door de daling van de goudprijs vallen de opbrengsten van goudmijnen tegen. Op lange termijn kan dat de economische groei onder druk zetten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Kunstmatig hoge EXPORTcijfers door fraude

Kort geleden leek de Chinese EXPORT nog te groeien. Maar naar nu blijkt, kloppen die jarenlange positieve cijfers toch niet helemaal. Chinese ondernemers zouden massaal gefraudeerd hebben, en zo de cijfers kunstmatig opkrikken. Hoe doen ze dat? Correspondent Marije Vlaskamp legt uit:

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

China: kredietzeepbel?

Opnieuw een teken dat de Chinese economie aan het afkoelen is. De EXPORT is in juni onverwacht gedaald. En dat terwijl er juist op een flinke groei was gerekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Chinese EXPORT onverwacht gedaald

De EXPORT van China is in juni onverwacht gekrompen. Ook de import liet een verrassende krimp zien. Dat blijkt uit cijfers die vandaag werden gepubliceerd door de Chinese douane.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs