Nieuws / Artikelen met het woord

export

1099 artikelen gevonden. Artikel 631 tot 635
Bron: refdag.nl
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Iran wil olie EXPORTeren naar N-Korea

Iran overweegt om olie naar Noord–Korea te EXPORTeren om zo de Iraanse economie er bovenop te helpen. Dat heeft het Iraanse ministerie van olie zaterdag bekendgemaakt. Volgens minister Rostam Ghasemi wordt over de olieleveranties al overleg gevoerd tussen Pyongyang en Teheran.

Bron: presseurop.eu
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

EU overweegt opheffing olie-embargo

De Europese lidstaten hebben een voorlopig akkoord gesloten over de versoepeling van het embargo op de Syrische olie-EXPORT. Dat zou een eerste aanzet betekenen tot een versoepeling van de sancties sinds president Bashar al-Assad twee jaar geleden begon met zijn represailles tegen de opstandige bevolking.

Bron: beurs.nl
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Opec ontkent formele planning voor spoedvergadering

LONDEN (Dow Jones)--De Organisatie van olie EXPORTerende landen (Opec) onderneemt geen formele stappen om een spoedvergadering in het leven te roepen, stellen drie functionarissen van de groep op vrijdag, waardoor een bijeenkomst onwaarschijnlijk is voordat een ingeroosterde conferentie plaatsvindt aan het einde van de maand.

Bron: beurs.nl
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Olieprijs stijgt; Opec houdt mogelijk spoedvergadering

AMSTERDAM (Dow Jones)--De prijs voor een vat ruwe olie steeg gedurende de Aziatische handel, wat wijst op enige stabiliteit in de markt, in navolging van berichten dat leden van de Organisatie van Olie-EXPORTerende landen (Opec) overwegen een speciale vergadering te houden om de recente scherpe daling in de olieprijs aan te pakken.

Bron: beurs.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Opec verlaagd verwachtingen wereldwijde vraag olie

AMSTERDAM (Dow Jones)--De organisatie voor olie-EXPORTerende landen Opec heeft woensdag zijn verwachtingen voor de wereldwijde vraag naar olie verlaagd, voor de tweede keer in twee maanden tijd, in reactie op de problemen rondom Cyprus.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$