Nieuws / Artikelen met het woord

export

1118 artikelen gevonden. Artikel 641 tot 645
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

De VS verscheepte al voor $ 1 miljard goud naar Zuid-Afrika

Volgens de EXPORTdata van de Verenigde Staten is het handelsoverschot met Zuid-Afrika van $ 402 miljoen in januari gekeerd naar een handelstekort van $ 689 miljoen in maart. Reden: de volledige ommezwaai is te wijten aan het verschepen van goud uit John F. Kennedy International Airport naar Zuid-Afrika. De EXPORT van goud was goed voor 20.013 kg ter waarde van $ 982 miljoen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Zuid-Afrika kocht dit jaar 20 ton sloopgoud uit de VS

Zuid-Afrika heeft dit jaar al meer dan 20 ton ruw goud gekocht in de VS. Veel Amerikaans sloopgoud vindt een nieuwe bestemming buiten de VS, want de EXPORT van ruwe goudstaven is in een paar jaar tijd meer dan verdubbeld. In 2012 EXPORTeerde de VS maar liefst 355 ton goud via JFK Airport.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Goud goed voor 1/3 van Chinese importstijging

China verraste vriend en vijand door een robuuste economische groei te rapporteren terwijl de EXPORT naar de Verenigde Staten en Europa daalt. Europa en de Verenigde Staten zijn de twee grootste afzetmarkten voor China. Volgens Eric Sprott komt dit door de Chinese honger naar goud aldus

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Beurs Tokio sluit op hoogste niveau sinds 5 jaar

De beurs in Tokio heeft vandaag de handelsdag afgesloten met een winst van 1,20 procent. De beleggers waren positief gestemd na de daling van de Japanse yen ten opzichte van de dollar tot het laagste niveau sinds oktober 2008. Dat is goed nieuws voor de Japanse EXPORTbedrijven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Wie stopt de Japanse beurs? Topix op nieuwe piek!

Op de beurs van Tokyo kan de pret niet op, zowel de Nikkei 225 als de Topix (die meer aandelen omvat) scheren steeds hogere toppen. Nieuwkomers op de beurs worden met open armen verwelkomd, zoals Mighty River Power Ltd vorige week mocht ervaren.

Simon Flood, chief investment officer bij Lion Global Investors Ltd. in Singapore, gelooft dat de huidige wereldeconomie in het voordeel van Japan werkt. De EXPORT stelt het beter nu de economie in de U.S. verbetert en nu Europa niet langer meer achteruitboert.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$