EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 651 tot 655 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

'Stand van economie slechter dan verwacht'

De Nederlandse economie heeft in het eerste kwartaal iets slechter gepresteerd dan verwacht. Het blijft wachten op een verbetering van het vertrouwen en een sterkere EXPORTgroei, blijkt uit een rondgang langs economen.

Het CBS maakte woensdag bekend dat de economie in de eerste 3 maanden van het jaar met 0,1 procent is gekrompen vergeleken met een kwartaal eerder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

De VS verscheepte al voor $ 1 miljard goud naar Zuid-Afrika

Volgens de EXPORTdata van de Verenigde Staten is het handelsoverschot met Zuid-Afrika van $ 402 miljoen in januari gekeerd naar een handelstekort van $ 689 miljoen in maart. Reden: de volledige ommezwaai is te wijten aan het verschepen van goud uit John F. Kennedy International Airport naar Zuid-Afrika. De EXPORT van goud was goed voor 20.013 kg ter waarde van $ 982 miljoen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Zuid-Afrika kocht dit jaar 20 ton sloopgoud uit de VS

Zuid-Afrika heeft dit jaar al meer dan 20 ton ruw goud gekocht in de VS. Veel Amerikaans sloopgoud vindt een nieuwe bestemming buiten de VS, want de EXPORT van ruwe goudstaven is in een paar jaar tijd meer dan verdubbeld. In 2012 EXPORTeerde de VS maar liefst 355 ton goud via JFK Airport.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Goud goed voor 1/3 van Chinese importstijging

China verraste vriend en vijand door een robuuste economische groei te rapporteren terwijl de EXPORT naar de Verenigde Staten en Europa daalt. Europa en de Verenigde Staten zijn de twee grootste afzetmarkten voor China. Volgens Eric Sprott komt dit door de Chinese honger naar goud aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Beurs Tokio sluit op hoogste niveau sinds 5 jaar

De beurs in Tokio heeft vandaag de handelsdag afgesloten met een winst van 1,20 procent. De beleggers waren positief gestemd na de daling van de Japanse yen ten opzichte van de dollar tot het laagste niveau sinds oktober 2008. Dat is goed nieuws voor de Japanse EXPORTbedrijven.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs