Nieuws / Artikelen met het woord

export

1112 artikelen gevonden. Artikel 656 tot 660
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

"De Fed verkoopt goud om prijs te onderdrukken"

De Telegraaf schreef onlangs wat over mogelijke manipulatie van de goudprijs door de Federal Reserve. Eric Sprott gaat nog een stap verder, want hij verdenkt de Amerikaanse overheid ervan een deel van de goudvoorraad te verkopen om de prijs laag te houden. Hij vergelijkt de import en EXPORT van goud in de VS en ziet dat er minder goud beschikbaar is dan er maandelijks uitgevoerd wordt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Sprott: Bewijs van onverklaarbare VS goudEXPORT van 4.500 ton

Eric Sprott heeft al meermaals aangegeven dat er iets niet klopt met de cijfers over de goudmarkt. Aangezien hij niet vertrouwd op gegevens vanuit de overheid, voerde hij zelf een onderzoek en kwam hij tot de conclusie dat er totaal geen verklaring is voor de EXPORT van 4.500 ton goud de afgelopen twee decennia.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

CPB ziet wereldhandel groeien

De internationale handel is in januari met 1,9 procent gegroeid ten opzichte van de voorgaande maand.

Dat is de sterkste toename van wereldwijde import en EXPORT sinds mei vorig jaar, zo meldde het Centraal Planbureau (CPB) maandag op basis van zijn eigen wereldhandelsmonitor.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 21 maart 2013

Japan heeft opnieuw tekort op handelsbalans

Japan zag in februari opnieuw een tekort op haar handelsbalans. Er werd omgerekend $8,1 miljard meer ingevoerd dan er geëxporteerd werd. De zwakkere munt moet de EXPORTcapaciteit van Japan juist vergroten, maar dat effect zien we nog niet terug in de cijfers. De importkosten stijgen wel aanzienlijk..

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Goud na olie belangrijkste EXPORTproduct VAE

Gouds was na olie het belangrijkste EXPORTproduct van de Verenigde Arabische Emiraten, zo blijkt uit data die onlangs werd vrijgegeven. Het land voerde in de eerste negen maanden van 2012 voor bijna $29 miljard aan fysiek goud in, waarvan $21,73 miljard ook weer uitgevoerd werd. Dubai is een belangrijk handelscentrum voor goud in de regio.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$