Nieuws / Artikelen met het woord

export

1116 artikelen gevonden. Artikel 661 tot 665
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Sprott: Bewijs van onverklaarbare VS goudEXPORT van 4.500 ton

Eric Sprott heeft al meermaals aangegeven dat er iets niet klopt met de cijfers over de goudmarkt. Aangezien hij niet vertrouwd op gegevens vanuit de overheid, voerde hij zelf een onderzoek en kwam hij tot de conclusie dat er totaal geen verklaring is voor de EXPORT van 4.500 ton goud de afgelopen twee decennia.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

CPB ziet wereldhandel groeien

De internationale handel is in januari met 1,9 procent gegroeid ten opzichte van de voorgaande maand.

Dat is de sterkste toename van wereldwijde import en EXPORT sinds mei vorig jaar, zo meldde het Centraal Planbureau (CPB) maandag op basis van zijn eigen wereldhandelsmonitor.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 21 maart 2013

Japan heeft opnieuw tekort op handelsbalans

Japan zag in februari opnieuw een tekort op haar handelsbalans. Er werd omgerekend $8,1 miljard meer ingevoerd dan er geëxporteerd werd. De zwakkere munt moet de EXPORTcapaciteit van Japan juist vergroten, maar dat effect zien we nog niet terug in de cijfers. De importkosten stijgen wel aanzienlijk..

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Goud na olie belangrijkste EXPORTproduct VAE

Gouds was na olie het belangrijkste EXPORTproduct van de Verenigde Arabische Emiraten, zo blijkt uit data die onlangs werd vrijgegeven. Het land voerde in de eerste negen maanden van 2012 voor bijna $29 miljard aan fysiek goud in, waarvan $21,73 miljard ook weer uitgevoerd werd. Dubai is een belangrijk handelscentrum voor goud in de regio.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Canada wil nieuwe oliepijpleiding aanleggen voor EXPORT naar Azië

Canada wil de handelsbetrekking met Azië versterken en daarbij komt ene nieuwe oliepijpleiding richting de Canadese westkust goed van pas, zo meent de Canadese minister van Buitenlandse Zaken. Canada wil minder afhankelijk worden van de handel met de VS en haalt daarom de banden aan met Europa en met opkomende economieën in Azië.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$