Nieuws / Artikelen met het woord

export

1118 artikelen gevonden. Artikel 666 tot 670
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Goud na olie belangrijkste EXPORTproduct VAE

Gouds was na olie het belangrijkste EXPORTproduct van de Verenigde Arabische Emiraten, zo blijkt uit data die onlangs werd vrijgegeven. Het land voerde in de eerste negen maanden van 2012 voor bijna $29 miljard aan fysiek goud in, waarvan $21,73 miljard ook weer uitgevoerd werd. Dubai is een belangrijk handelscentrum voor goud in de regio.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Canada wil nieuwe oliepijpleiding aanleggen voor EXPORT naar Azië

Canada wil de handelsbetrekking met Azië versterken en daarbij komt ene nieuwe oliepijpleiding richting de Canadese westkust goed van pas, zo meent de Canadese minister van Buitenlandse Zaken. Canada wil minder afhankelijk worden van de handel met de VS en haalt daarom de banden aan met Europa en met opkomende economieën in Azië.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Groei Nederlandse EXPORT zet door

Nederlandse bedrijven hebben in januari ter waarde van 36,3 miljard euro geƫxporteerd, een groei van 5 procent vergeleken met een jaar eerder.

De handel van Nederland met het buitenland leverde in januari een overschot op van 4 miljard euro. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekend.

Bron:
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

In Soedan zoeken 750 duizend mensen dagelijks naar goud

Sinds de onafhankelijkheid van Zuid-Soedan is goud het belangrijkste EXPORTproduct van Soedan. Dagelijks zoeken 750 duizend Soedanezen in 106 verschillende kleinschalige mijnen naar het gele metaal, waarvan de opbrengst gebruikt wordt om in levensonderhoud te voorzien. Voorheen was ruwe olie het belangrijkste EXPORTproduct, maar sinds het zuiden van Soedan onafhankelijk is geworden heeft goud deze rol overgenomen. De meeste olie werd namelijk gewonnen in het gebied dat nu Zuid-Soedan heet.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

In Soedan zoeken 750 duizend mensen dagelijks naar goud

In Soedan zoeken dagelijks 750 duizend mensen naar goud in verschillende kleinschalige goudmijnen. Het edelmetaal is het belangrijkste EXPORTproduct van Soedan, sinds de onafhankelijkheid van het zuidelijke gedeelte van het land. Dat gedeelte is rijk aan olie. Soedan verwacht een goudproductie van 50 ton in 2013.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$