EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
31
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 721 tot 725
Geplaatst op: dinsdag 25 december 2012

Rusland opent oliepijplijn naar het oosten

Rusland heeft dinsdag het laatste stuk van een nieuwe oliepijplijn naar de Stille Oceaan geopend. De aanleg van de 4200 kilometer lange pijplijn kostte in totaal bijna 20 miljard euro en moet de EXPORT van Russische olie naar Aziƫ en de Verenigde Staten vergemakkelijken en stimuleren. Het tweede, nieuwe gedeelte van de lijn loopt van de olievelden rond het meer van Bajkal naar de haven van Kozmino, tegen de noordoostelijke grens van China.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 25 december 2012

Japanse beurs sluit met winst

De beurs in Tokio is vandaag met winst gesloten. De handel kreeg vooral steun van een zwakkere yen. Daar profiteerden Japanse EXPORTbedrijven van.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Japanse EXPORT daalt opnieuw

Over de eerste 11 maanden van dit jaar bedraagt het handelstekort 6280 miljard yen, meer dan het dubbele van het record dat in 1980 werd neergezet. Wel overtrof de EXPORT naar de Verenigde Staten voor de eerste keer sinds december 2008 de uitvoer naar China. De EXPORT naar de VS steeg met 5,3 procent, terwijl naar China 14,5 procent minder werd uitgevoerd. De EXPORT naar de Europese Unie namt met 19,9 procent af.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Ierse economie groeit 0,2 procent

In het tweede kwartaal groeide de Ierse economie met een herziene 0,4 procent. Economen hadden gemiddeld voor het derde kwartaal op een groei van 0,6 procent gerekend. De Ierse EXPORT steeg met 0,3 procent en de import nam met 2,1 procent toe. De consumentenuitgaven gingen met 0,5 procent omhoog en de bedrijfsinvesteringen klommen met 8,5 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Nikkei op hoogste niveau in 8 maanden

De beurs in Tokio is donderdag flink hoger geƫindigd. Toenemende speculatie dat de Japanse centrale bank agressievere stimuleringsmaatregelen voor de economie zal nemen zorgde voor een koopgolf op de Japanse beurs. De Nikkei sloot 1,7 procent hoger op 9742,73 punten. Dat is het hoogste niveau in 8 maanden tijd.

De stijging werd aangevoerd door de Japanse EXPORTbedrijven, die profiteerden van een verzwakking van de Japanse yen. De verwachting dat de Bank of Japan na de verkiezingen van aanstaande zondag meer versoepelingsmaatregelen zal nemen duwde de Japanse munt ten opzichte van de Amerikaanse dollar tot het laagste niveau in 8,5 maand.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs