Nieuws / Artikelen met het woord

export

1116 artikelen gevonden. Artikel 741 tot 745
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 21 november 2012

Nikkei eindigt met winst

De beurs in Tokio is woensdag met winst gesloten. De stijging werd aangevoerd door de grote Japanse EXPORTbedrijven, die profiteerden van een goedkopere yen. Het uitblijven van een akkoord in Brussel over verdere steun aan Griekenland hield de winsten beperkt. De Nikkei eindigde 0,9 procent hoger op 9222,52 punten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 21 november 2012

Japans handelstekort loopt verder op

Het Japanse handelstekort is in oktober verdubbeld tot 6,7 miljard dollar (ruim 5,2 miljard euro). Dat bleek woensdag uit officiele Japanse gegevens. Het tekort liep op vanwege de krimpende EXPORT naar Europa en het territoriale conflict dat Japan heeft met China.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 20 november 2012

China EXPORTeert meer naar Verenigde Staten

China EXPORTeert tegenwoordig meer producten naar de Verenigde Staten dan naar de Europese Unie.

De economische crisis in de Europese landen ligt aan de daling ten grondslag. Een woordvoerder van het Chinese ministerie voor handel heeft dat dinsdag laten weten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 16 november 2012

Zuid-Europa profiteert van goedkope EXPORT

De zuidelijke eurolanden kunnen hun positie verbeteren door ervoor te zorgen dat de prijzen van hun EXPORTproducten minder sterk toenemen dan in andere landen. Dat stelt De Nederlandsche Bank (DNB) op basis van een vrijdag gepubliceerd onderzoek.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 15 november 2012

'Rente onder nul in Japan'

De Bank of Japan hanteert op dit moment een rente van 0 tot 0,1 procent. Abe, leider van de Liberal Democratic Party in Japan, leidt de peilingen in de race om het premierschap. De verkiezingen daarvoor vinden in december plaats.

De opmerking van Abe duwde de koers van de Japanse yen ten opzichte van de Amerikaanse dollar tot het laagste niveau in ruim 6 maanden. Vooral de grote EXPORTbedrijven profiteerden van de goedkopere Japanse munt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$