Nieuws / Artikelen met het woord

export

1118 artikelen gevonden. Artikel 746 tot 750
Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 16 november 2012

Zuid-Europa profiteert van goedkope EXPORT

De zuidelijke eurolanden kunnen hun positie verbeteren door ervoor te zorgen dat de prijzen van hun EXPORTproducten minder sterk toenemen dan in andere landen. Dat stelt De Nederlandsche Bank (DNB) op basis van een vrijdag gepubliceerd onderzoek.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 15 november 2012

'Rente onder nul in Japan'

De Bank of Japan hanteert op dit moment een rente van 0 tot 0,1 procent. Abe, leider van de Liberal Democratic Party in Japan, leidt de peilingen in de race om het premierschap. De verkiezingen daarvoor vinden in december plaats.

De opmerking van Abe duwde de koers van de Japanse yen ten opzichte van de Amerikaanse dollar tot het laagste niveau in ruim 6 maanden. Vooral de grote EXPORTbedrijven profiteerden van de goedkopere Japanse munt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 12 november 2012

Wall Street opent met winst

De Amerikaanse beurzen zijn maandag hoger aan de nieuwe handelsweek begonnen. Wall Street volgt daarmee Europa, waar kleine winsten worden geboekt dankzij een meevallende Chinese EXPORTgroei.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 12 november 2012

'Hogere opening Wall Street'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen maandag naar verwachting hoger openen. Wall Street lijkt daarmee Europa te volgen, waar kleine winsten worden geboekt dankzij een meevallende Chinese EXPORTgroei.

De omzetten op de Amerikaanse financiƫle markten zullen mogelijk laag blijven aangezien de obligatiemarkt in de Verenigde Staten dicht is vanwege Veterans Day. Ook zijn overheidsinstanties gesloten en staan er geen macro-economische cijfers op het programma.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 6 november 2012

Turkije EXPORTeerde in september $1,4 miljard aan edelmetalen

Goldcore schrijft dat er in de maand september voor $1,4 miljard aan goud uitgevoerd is richting Iran, de Verenigde Arabische Emiraten en het Midden-Oosten. Sinds maart dit jaar, toen Iran werd afgesloten van het internationale SWIFT betalingssysteem, heeft Turkije al voor $11,7 miljard aan goud en andere edelmetalen geëxporteerd. Van dat bedrag zou ongeveer $10,2 miljard (bijna 90%) uiteindelijk zijn weg hebben gevonden richting Iran.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$