EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 766 tot 770 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: maandag 12 november 2012

'Hogere opening Wall Street'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen maandag naar verwachting hoger openen. Wall Street lijkt daarmee Europa te volgen, waar kleine winsten worden geboekt dankzij een meevallende Chinese EXPORTgroei.

De omzetten op de Amerikaanse financiële markten zullen mogelijk laag blijven aangezien de obligatiemarkt in de Verenigde Staten dicht is vanwege Veterans Day. Ook zijn overheidsinstanties gesloten en staan er geen macro-economische cijfers op het programma.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Turkije EXPORTeerde in september $1,4 miljard aan edelmetalen

Goldcore schrijft dat er in de maand september voor $1,4 miljard aan goud uitgevoerd is richting Iran, de Verenigde Arabische Emiraten en het Midden-Oosten. Sinds maart dit jaar, toen Iran werd afgesloten van het internationale SWIFT betalingssysteem, heeft Turkije al voor $11,7 miljard aan goud en andere edelmetalen geëxporteerd. Van dat bedrag zou ongeveer $10,2 miljard (bijna 90%) uiteindelijk zijn weg hebben gevonden richting Iran.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Frankrijk nieuw probleemgeval

Medio augustus bij de bekendmaking van de economische groeicijfers van de verschillende eurolanden over het tweede kwartaal was al duidelijk dat Frankrijk de verkeerde kant op ging.

Medio augustus bij de bekendmaking van de economische groeicijfers van de verschillende eurolanden over het tweede kwartaal was al duidelijk dat Frankrijk de verkeerde kant op ging.

De Franse economie kende een nulgroei in het tweede kwartaal. Op zich nog niet eens zo mager, gezien de uitdagende omgeving, maar vooral zorgelijk was de voortgaande snelle stijging van de arbeidskosten. Deze trend van duurdere Franse arbeid is al sinds het begin van de kredietcrisis gaande en begint een steeds zwaardere wissel te trekken op de concurrentiekracht van Frankrijk. Frankrijk levert nog maar 13% van de totale EXPORT van het eurogebied, een scherpe terugval ten opzichte van de 17% vorig jaar.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Nikkei sluit opnieuw lager

De beurs in Tokio is dinsdag opnieuw lager gesloten. Een stijging van de Japanse yen ten opzichte van de euro woog op de EXPORTbedrijven. De beursomzetten waren laag doordat beleggers geen grote posities meer innamen in afwachting van de uitslag van de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. De Nikkei eindigde 0,4 procent lager op 8975,15 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Nikkei eindigt in de min

De beurs in Tokio is maandag in de min gesloten in navolging van de verliesbeurt op Wall Street. Beleggers bleven terughoudend voorafgaand aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen van dinsdag. Koerswinsten onder de EXPORTeurs, die profiteerden van een goedkopere yen, hielden het verlies beperkt. De Nikkei eindigde 0,5 procent lager op 9007,44 punten.

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs