Nieuws / Artikelen met het woord

export

1118 artikelen gevonden. Artikel 836 tot 840
Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012

China zet beurzen op verlies

De Europese beurzen zijn vrijdag met overwegend kleine verliezen gesloten. Beleggers waren terughoudend door de zwakke groei van de Chinese EXPORT in juli.

In Amsterdam eindigde de AEX-index 0,4 procent lager op 333,50 punten. De MidKap zakte 0,2 procent tot 504,50 punten. De beurs in Parijs leverde 0,6 procent in. Londen en Frankfurt zakten 0,1 en 0,3 procent.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012

Wall Street begint in mineur

In New York zijn de Amerikaanse beurzen vrijdag lager begonnen. Een tegenvallende Chinese EXPORTgroei in juli zette de beurskoersen wereldwijd onder druk. Ook blijven beleggers terughoudend in afwachting van meer duidelijkheid over de mogelijke acties van centrale banken.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012

'Wall Street opent lager'

De beurzen in New York zullen vrijdag naar verwachting lager openen. Een tegenvallende Chinese EXPORTgroei in juli zet de beurskoersen wereldwijd onder druk. Ook blijven beleggers terughoudend in afwachting van meer duidelijkheid over de mogelijke acties van de centrale banken.

Op macro-economisch vlak bleek voorbeurs dat de Amerikaanse importprijzen in juli onverwacht zijn gedaald met 0,6 procent. De EXPORTprijzen stegen daarentegen sterker dan verwacht met 0,5 procent. Economen rekenden vooraf op een stijging van de invoerprijzen met 0,1 procent en op vlakke EXPORTprijzen.

Bron: aandelentip.com
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012

De beste belegging: schulden

De crisis draait alleen maar om schulden, onhoudbare schulden! Er is geen simpele oplossing, de schulden moeten omlaag, dit kan niet door keihard te bezuinigen waardoor de economie volledig stil valt en er nog meer schulden ontstaan.

Voor Europa is de beste oplossing voor de schuldencrisis INFLATIE. Wanneer de inflatie drastisch toeneemt dan wordt de schuld steeds minder waard, hierdoor wordt de schuld voor de overheden en banken weer beheersbaar.

Een bijkomend voordeel van deze inflatie is dat de EXPORT flink toeneemt immers de euro daalt in waarde ten opzichte van de andere valuta. Hierdoor trekt de Europese economie weer aan, en neemt uiteindelijk de welvaart weer toe.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 9 augustus 2012

Nikkei zet winstreeks voort

De beurs in Tokio is donderdag voor de vierde dag op rij hoger gesloten. De hoop op meer monetaire versoepelingsmaatregelen in China, de grootste EXPORTmarkt van Japan, bleef intact na bekendmaking van een afnemende Chinese inflatie.

De Nikkei eindigde 1,1 procent hoger op 8978,60 punten. Eerder op de dag klom de Japanse beurs voor het eerst sinds 5 weken even tot boven het psychologisch belangrijke niveau van 9000 punten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$