Nieuws / Artikelen met het woord

export

1121 artikelen gevonden. Artikel 926 tot 930
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 11 april 2012

'Wall Street opent hoger'

In New York zullen de beurzen woensdag naar verwachting hoger openen. Na 5 verliesdagen op rij stappen koopjesjagers weer in de markt. De stemming wordt daarbij gesteund door beter dan verwachte kwartaalresultaten van Alcoa en dalende Italiaanse en Spaanse rentes.

Op macro-economisch vlak werd voorbeurs bekendgemaakt dat de Amerikaanse importprijzen in maart sterker dan verwacht zijn gestegen, met 1,3 procent. Economen hadden gerekend op een stijging met 0,8 procent. Het is de sterkste stijging van de importprijzen in bijna een jaar. De EXPORTprijzen namen toe met 0,8 procent.

Bron: youtube.com
Geplaatst: woensdag 11 april 2012

Iran niet onder de indruk van sancties EU

Iran heeft genoeg geld om een EXPORTblokkade van olie te doorstaan. Dat heeft president Ahmadinejad gezegd. Zelfs als ze geen vat olie meer zouden verkopen, zouden ze voorlopig genoeg geld hebben.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 11 april 2012

Nikkei zet daling voort: 7e dag op rij in de min

In Tokio is de beurs woensdag voor de zevende handelsdag op rij lager gesloten. De bezorgdheid over de oplopende rentes in Spanje en Italiƫ en de vrees voor een vertraging van de wereldwijde economie zorgden opnieuw voor een negatieve stemming.

Een stijging van Japanse yen zorgde daarnaast voor extra druk bij de EXPORTbedrijven. De Nikkei eindigde 0,8 procent lager op 9.458,74 punten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 10 april 2012

'Iran verkoopt geen olie meer aan Spanje'

Iran EXPORTeert geen olie meer naar Spanje en denkt er tevens aan om ook de EXPORT naar Italiƫ en Duitsland stop te zetten.

Dat meldt de Iraanse staatstelevisie Presstv.

Eerder liet de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Rostam Qasemi al weten dat het land geen olie meer verkoopt aan Griekenland.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 10 april 2012

Staking treft Griekse veerdiensten

Door een staking gaan er dinsdag geen veerboten van het Griekse vasteland naar de eilanden. De staking treft veel Grieken die hun familie willen bezoeken wegens het orthodoxe paasfeest komend weekeinde.

Ook heeft de protestactie een negatieve invloed op het toerisme naar eilanden als Kreta en de EXPORT van landbouwproducten. Ook woensdag varen er geen veerboten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$