Nieuws / Artikelen met het woord

export

1095 artikelen gevonden. Artikel 946 tot 950
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 15 februari 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX slot +0,3% na lauwe dag met speculaties

De Amsterdamse beurs is woensdag met winst gesloten, na een lauwe handelsdag waarop twee speculaties domineerden: Iran zou volgens de eigen staatstelevisie stoppen met de EXPORT van olie naar zes landen waar onder Nederland, en de verklaring van twee ambtenaren dat enkele Europese schuldeisers overwegen het tweede steunpakket deels of geheel uit te stellen.

De AEX-index sloot woensdag 0,3% hoger op 322,86 punten. De Midkap kreeg er 0,1% bij op een slotstand van 524,18 punten. De Smallcap eindigde 0,3% lager op 413,17 punten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 februari 2012

BREAKING: Iran halt EXPORT van olie naar 6 Europese landen!

Vers van de pers. Iran laat zich niet doen door Europa en halt onmiddellijk de EXPORT van ruwe olie naar 6 belangrijke EU landen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 15 februari 2012

Iran ontkent stopzetten olie-EXPORT

Het Iraanse ministerie van Olie ontkent dat het land de olie-EXPORT heeft gestopt naar zes EU-landen waaronder Nederland. Dat heeft een woordvoerder van het ministerie woensdag gezegd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 15 februari 2012

Iran stopt uitvoer olie naar Nederland

Iran stopt met de EXPORT van olie naar zes Europese landen, waaronder Nederland, in reactie op de sancties tegen het land.

Dat maakt de Iraanse staatstelevisie woensdag bekend. "In reactie op de laatste sancties die de EU heeft opgelegd aan de energie- en bankensectoren in Iran, heeft de Islamitische Republiek de olie-EXPORT aan zes Europese landen gestaakt", zei Press TV op zijn website zonder de namen van de Europese landen te noemen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2012

Amerika importeert opnieuw méér

Afgelopen weekend verscheen er een piepklein berichtje over het oplopende handelstekort van de Verenigde Staten. In december 2011 steeg het tekort op de handelsbalans naar $48,8 miljard. Dit betekent dat Amerika meer importeert dan zij EXPORTeert en dat doet zij al sinds 1976.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$