Nieuws / Artikelen met het woord

export

1121 artikelen gevonden. Artikel 971 tot 975
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 16 februari 2012

'Wat de gemiddelde Bulgaar per maand verdient volstaat niet voor het betalen van Olli Rhens middageten'

De EU wil twaalf landen nader onderzoeken vanwege mogelijke zwakheden in hun economische systemen, kondigde EU-commissaris Olli Rehn dinsdag aan. Belgiƫ kampt bijvoorbeeld met een teruglopende EXPORT. Bulgarije werd uitgepikt omdat de loonkosten er de voorbije 4 jaar met 30% zijn gestegen. Toch verdient de gemiddelde Bulgaar amper 350 euro per maand, schrijft de Bulgaarse krant Sega.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 15 februari 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX slot +0,3% na lauwe dag met speculaties

De Amsterdamse beurs is woensdag met winst gesloten, na een lauwe handelsdag waarop twee speculaties domineerden: Iran zou volgens de eigen staatstelevisie stoppen met de EXPORT van olie naar zes landen waar onder Nederland, en de verklaring van twee ambtenaren dat enkele Europese schuldeisers overwegen het tweede steunpakket deels of geheel uit te stellen.

De AEX-index sloot woensdag 0,3% hoger op 322,86 punten. De Midkap kreeg er 0,1% bij op een slotstand van 524,18 punten. De Smallcap eindigde 0,3% lager op 413,17 punten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 februari 2012

BREAKING: Iran halt EXPORT van olie naar 6 Europese landen!

Vers van de pers. Iran laat zich niet doen door Europa en halt onmiddellijk de EXPORT van ruwe olie naar 6 belangrijke EU landen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 15 februari 2012

Iran ontkent stopzetten olie-EXPORT

Het Iraanse ministerie van Olie ontkent dat het land de olie-EXPORT heeft gestopt naar zes EU-landen waaronder Nederland. Dat heeft een woordvoerder van het ministerie woensdag gezegd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 15 februari 2012

Iran stopt uitvoer olie naar Nederland

Iran stopt met de EXPORT van olie naar zes Europese landen, waaronder Nederland, in reactie op de sancties tegen het land.

Dat maakt de Iraanse staatstelevisie woensdag bekend. "In reactie op de laatste sancties die de EU heeft opgelegd aan de energie- en bankensectoren in Iran, heeft de Islamitische Republiek de olie-EXPORT aan zes Europese landen gestaakt", zei Press TV op zijn website zonder de namen van de Europese landen te noemen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$