Nieuws / Artikelen met het woord

export

1098 artikelen gevonden. Artikel 976 tot 980
Bron: rt[z]
Geplaatst: woensdag 4 januari 2012

Minimumlonen in Chinese Shenzen stijgen 13,6%

Shenzen, een van de snelstgroeiende industriële steden in China, gaat de minimumlonen volgende maand fors verhogen wegens de hoge armoede en oplopende inflatie. Daarmee gaat de stad recht in tegen waarschuwingen van fabrieksdirecteuren voor een nieuwe klap voor EXPORTeurs, die het toch al zwaar hebben.

[...]

Bron: RUVR.ru
Geplaatst: vrijdag 30 december 2011

Tehran dreigt VS militair af te poeieren

Iranese en Amerikaanse marineschepen komen gevaarlijk dicht bij elkaar in de buurt te midden van de Straat van Hormuz, waarlangs dagelijks 40% van de wereldwijde olie-EXPORT wordt vervoert.

Iran heeft meerdere malen gewaarschuwd dat het de Straat van Hormuz wil afsluiten indien het Westen door blijft gaan met het opleggen van Sancties.

De States zullen de handelswijze van Iran geenszins tolereren en militair antwoord geven.

Iran antwoordt terug dat het de States militair zal afpoeieren indien het zover zal komen.

Iranian and US naval ships are dangerously close to each other in the Strait of Hormuz, where the Iranian Navy is holding a military exercise. Iran has warned that it will close the Strait, used for EXPORTing up to 40% of world oil EXPORTs, if any more sanctions are slapped on Iran.

The United States said for its part that it would not tolerate the closing of a major water route.

Right after this, the USS John Stennis with a group of escort ships appeared in the Strait.

Tehran has threatened with a military rebuff to the Yankees, if need be.

Bron: rt[z]
Geplaatst: woensdag 28 december 2011

VS tolereren geen blokkade Straat van Hormuz

De Verenigde Staten zullen niet toestaan dat Iran olietransporten door de Straat van Hormuz blokkeert als het Westen sancties doorvoert tegen de Iraanse olie-EXPORT. Dat heeft een woordvoerder van de Amerikaanse marine, die is gestationeerd in Bahrein, woensdag gezegd tegen persbureau Reuters.

[...]

Bron: rt[z]
Geplaatst: woensdag 21 december 2011

Japanse beurs sluit hoger

In Tokio is de beurs woensdag hoger gesloten. De stemming werd gesteund door de forse koerswinsten in New York en Europa, waar beleggers positief reageerden op macro-economische cijfers en een succesvolle Spaanse obligatieveiling. De Nikkei eindigde 1,5 procent hoger op 8459,98 punten. De stijging werd aangevoerd door de Japanse EXPORTbedrijven.

[...]

Bron: rt[z]
Geplaatst: dinsdag 20 december 2011

Kleine winst voor Nikkei

In Tokio is de beurs dinsdag licht hoger geëindigd onder aanvoering van de Japanse EXPORTbedrijven. Na de verliesbeurt op maandag stapten koopjesjagers weer voorzichtig in de markt. De waarschuwing van president Mario Draghi van de Europese Centrale Bank voor een moeilijk 2012 hield de stemming op de Japanse beurs echter in toom. De Nikkei sloot 0,5 procent hoger op 8336,48 punten.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$