EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: maandag 26 november 2018

OPEC nog weinig meer dan 'een levende dode'

Een tsunami van Amerikaanse schalie-olie heeft de oliemarkten op 30 dagen tijd volledig op hun kop gezet. De OPEC staat erbij en kijkt ernaar.

Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog staan de Verenigde Staten op het punt een netto EXPORTeur van petroleum te worden, iets wat vijf jaar geleden nog totaal ondenkbaar zou zijn geweest. De olieproducerende landen, die zich groeperen in het OPEC-kartel, zijn door de VS in snelheid genomen. Dat schalie-olie een bedreiging voor traditionele olie vormde, wist men al langer, maar dat de VS er in zouden slagen zo snel de oliemarkten te veroveren was ondenkbaar.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: maandag 12 november 2018

Iraanse olieverkopen kelderen en de sancties moeten nog ingaan...

De Iraanse olieproducenten voelen veel sneller de Amerikaanse economische sancties dan zou kunnen worden verwacht. De petroleumEXPORT van Iran heeft al een gevoelige terugval gekend, terwijl de deadline voor de sancties van de Verenigde Staten tegen het land pas begin november ligt. Dat zegt Benoit Faucon, oliespecialist bij de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 12 november 2018

Saudi's denken na over wereld zonder Opec

Er moet worden nagedacht over een wereld zonder Organization of Petroleum EXPORTing Countries (Opec). Dat staat in een rapport van het King Abdullah Petroleum Studies and Research Center (Kapsarc), gevestigd in Riyad, de hoofdstad van Saudi-Arabië. Men moet volgens het rapport van Kapsarc beseffen dat olie geen oneindige grondstof is en dus ooit zal opdrogen. Kapsarc zegt dat er tijd moet bekeken worden met welke mogelijkheden en uitdagingen rekening moet worden gehouden wanneer de productie van petroleum stopt.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Iran waarschuwt voor stijgende olieprijzen wereldwijd door Amerikaanse sancties: “Pijnlijke maanden voor consumenten”

De Iraanse regering heeft vandaag gewaarschuwd voor de gevolgen van de sancties die de Amerikaanse president Donald Trump ingevoerd heeft voor de olie-EXPORT van het land. De sancties tegen Iran zullen wereldwijd tot “pijnlijke maanden” voor consumenten leiden, zo meldt de Iraanse minister van Olie Bidschan Namdar Sanganeh via nieuwsportaal IRIB-News.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Chinese EXPORT en import overtreffen verwachtingen

Gaat het dan toch nog altijd goed met de Chinese economie? Donderdag publiceerde de Chinese overheid een rapport waaruit blijkt dat de import en EXPORT de verwachtingen ruimschoots overtreffen. Er is zelfs een handelsoverschot met de Verenigde Staten van 31,78 miljard dollar.

Volgens Reuters boekte China in oktober een handelsoverschot van 31,78 miljard dollar met de VS, komende van 34,13 miljard dollar in september. Het cumulatieve handelsoverschot van het land met de VS in de eerste 10 maanden van het jaar bedroeg 258,15 miljard dollar, rapporteerde Reuters.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs