EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: zaterdag 7 maart 2020

Olieprijs zakt tot laagste peil sinds juli 2017

De prijs van Brent-olie, een soort aardolie afkomstig uit de Noordzee, is vrijdag fors gedaald tot het laagste peil sinds de zomer van 2017. Aanleiding is onenigheid over een interne beslissing bij de Organisatie van olie-EXPORTerende landen (Opec).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2020

VN: “Britten riskeren miljarden als ze geen handelsovereenkomst sluiten met EU”

Groot-Brittannië kan voor 32 miljard dollar aan jaarlijkse EXPORT naar de Europese Unie verliezen als het er niet in slaagt een handelsovereenkomst met Brussel te sluiten. Dat hebben economen van de Verenigde Naties becijferd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 24 februari 2020

Rusland schroef EXPORT goud op naar 115 ton

Rusland EXPORTeerde vorig jaar 115 ton goud, voornamelijk naar het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Volgens berekeningen van Reuters was dat zeven keer zoveel als het jaar daarvoor. De centrale bank kocht het afgelopen jaar veel minder goud, waardoor er meer goud beschikbaar was voor EXPORT. Ook biedt de Russische centrale bank sinds mei vorig jaar onder de internationale goudprijs voor nieuwe aankopen. Daardoor is het voor goudmijnen en banken aantrekkelijker om goud te EXPORTeren.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 februari 2020

EXPORT vanuit derde wereld naar EU aan gunsttarieven stijgt naar recordhoogte

Nooit eerder hebben ontwikkelingslanden meer producten aan gunsttarieven kunnen uitvoeren naar de Europese Unie. Dat blijkt uit het tweejaarlijkse rapport over het veralgemeend stelsel van handelspreferenties (GSP) dat de EU hanteert om de EXPORTkansen van ontwikkelingslanden te bevorderen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 19 december 2019

Centrale banken verlagen de rentes alsof er sprake is van een crisis

De groei van de wereldeconomie staat het hele jaar al onder druk als gevolg van de opgelopen handelsspanningen in de wereld. De handelspolitiek van Donald Trump heeft met name grote economische gevolgen gehad voor de zogenoemde ‘EXPORTlanden’. En op dit moment verlagen de centrale banken de rentes alsof er sprake is van een crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs