Nieuws / Artikelen met het woord

export

1099 artikelen gevonden. Artikel 11 tot 15
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 15 maart 2017

OPEC-akkoorden liggen aan diggelen; opnieuw ‘ieder voor zich’

Het historische akkoord – in november gesloten door de OPEC-landen en een aantal olieproducerende landen die geen lid zijn van de Organisatie van olie-EXPORTerende landen – ligt aan diggelen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 8 maart 2017

China: nieuwe Grote Muur doet zijn werk

China heeft de voorbije maanden grote inspanningen geleverd om de kapitaalvlucht uit het land te temperen en het heeft er alle schijn van dat het land daarin is geslaagd. Dat heeft in een eerste tijd grote gevolgen voor de vastgoedmarkt in sommige steden, maar ook voor bedrijven in de rest van de wereld. In China mogen banken sinds kort geen netto kapitaalEXPORT meer toelaten of organiseren. De Chinese regering wilde met die ingreep één van de laatste mazen in de strikte kapitaalcontroles dichten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 3 maart 2017

'Kwart Nederlandse handelsbedrijven ondervindt nu al hinder van Brexit'

Sommige Nederlandse bedrijven die handel drijven met het Verenigde Koninkrijk hebben nu al last van het Britse vertrek uit de Europese Unie.

In een peiling van evofenedex, de brancheorganisatie voor transport- en EXPORTbedrijven, zegt een kwart van de ondernemingen hinder te ondervinden. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 3 maart 2017

Nederlandse EXPORT aardgas in drie jaar gehalveerd

Afgelopen jaar EXPORTeerde Nederland voor 8,2 miljard euro aan aardgas.

Daarmee is de EXPORT in drie jaar tijd ruimschoots gehalveerd, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag.

In 2016 was de EXPORT van aardgas goed voor 2 procent van het totaal van 433 miljard euro aan  geëxporteerde goederen. In 2013 was dat nog 4 procent.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

Trump beschuldigt Chinezen wederom van manipulatie

Amerikaanse president Donald Trump heeft China het verwijt gemaakt dat het Aziatische land een “groot kampioen” is in de manipulatie van de wisselkoers.

Trump benadrukte in zijn campagne om het presidentschap al dat China kunstmatig de yuan zwak hield tegenover de dollar om de Chinese EXPORT goedkoper te maken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$