Nieuws / Artikelen met het woord

export

1115 artikelen gevonden. Artikel 11 tot 15
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

VN-sancties omzeild: Noord Korea en Iran sluiten militair samenwerkingsverdrag

Iran en Noord Korea onderhouden al geruime tijd nauwe banden met elkaar

Inlichtingendiensten: Noord Korea kan uiterlijk in 2018 Verenigde Staten raken met ICBM’s - Iran kan door miljardencontracten met Europese bedrijven EXPORT- en inkomstenverlies Noord Korea door VN-sancties compenseren

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Griekenland wil ontwikkelingsbank voor infrastructuur

Griekenland wil een nieuwe ontwikkelingsbank opzetten waarmee grote infrastructurele projecten en EXPORT-georiënteerde bedrijven gefinancierd kunnen worden. Deze nieuwe Hellenic Development Bank is eigendom van de staat en zal aanvullende financiering verstrekken voor regionale projecten. Op die manier worden publieke middelen ingezet om de ontwikkeling van grootschalige projecten te versnellen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

'VS overweegt financiële sancties tegen Venezuela'

De Amerikaanse overheid overweegt financiële sancties in te stellen tegen Venezuela waardoor het moeilijker wordt om in dollars te betalen voor de olie van het Zuid-Amerikaanse land.

De maatregel zou de olie-EXPORT van het land, een belangrijke bron van inkomsten, fors kunnen beknotten, meldt persbureau Reuters zaterdag op basis van anonieme bronnen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 22 juli 2017

Australie EXPORTeert recordhoeveelheid goud naar China

Australië heeft in de eerste kwartaal van dit jaar een recordhoeveelheid van 57,4 ton goud naar China geëxporteerd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Australische regering. Vergeleken met de 37,2 ton goud die Australië dezelfde periode vorig jaar EXPORTeerde is dat een toename van 54%. Kijken we naar de cijfers over een langere termijn, dan zien we dat de EXPORT van goud naar China in korte tijd explosief is toegenomen van een paar ton naar enkele tientallen tonnen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 17 juli 2017

Oekraïne krijgt handelsvoordelen van EU

Oekraïne mag vanaf eind september een fors aantal industriële en agrarische producten naar de EU EXPORTeren zonder daar invoerheffingen over te hoeven betalen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$