EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 1081 tot 1085 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: woensdag 9 maart 2011

Saoedi-Arabie manipuleert

Volgens de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs heeft Saoedi-Arabië, de grootste EXPORTeur van ruwe olie ter wereld, gesjoemeld met cijfers over de olieproductie. Jan de Koning, fondsbeheerder bij Somerset Capital Partners Management, spreekt er schande van. Hij denkt wel dat beleggers door politieke schermutselingen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten zijn afgeleid van de oorspronkelijke oorzaak van de hoge olieprijs. Dit heeft te maken met de sterk gegroeide vraag, met name vanuit opkomende landen. Dit zal voortzetten en de olieprijs zal over een langere periode blijven stijgen, ook wanneer de politieke rust is wedergekeerd.

Lees verder op Telegraaf DFT
Geplaatst op: zondag 6 maart 2011

China gooit economisch model drastisch om

Ook China wil van productie naar diensten. Daarmee neemt het de leiding en geeft de ontwikkelde landen het nakijken.

Ook China wil van productie naar diensten. Daarmee neemt het de leiding en geeft de ontwikkelde landen het nakijken.

Met het twaalfde vijfjarenplan, dat vermoedelijk deze maand door het Chinese Volkscongres zal worden goedgekeurd, gooit China het over een nieuwe economische boeg. In plaats van een op EXPORT en investeringen gebaseerde structuur, kiest het voor een structuur die steeds nadrukkelijk gaat leunen op de consument. “Een verschuiving die diepgaande gevolgen zal hebben voor China, de rest van Azië en de hele wereldeconomie”, zegt Stephen S. Roach.

Lees verder op Sync.nl
Geplaatst op: maandag 28 februari 2011

Egypte verbiedt EXPORT Goud

De nieuwe Egyptische minister van handel, Samir el-Sayyad, heeft afgelopen zondag het besluit genomen dat goud de aankomende vier maanden het land niet mag verlaten. De maatregel lijkt te zijn bedoeld om te vehinderen dat illegaal verkregen kapitaal met ex-overheidsmedewerkers en zakenmensen het land verlaat. Het besluit heeft betrekking op elke vorm goud. Dit houdt in dat naast goudbaren ook sieraden die goud bevatten het land niet langer mogen verlaten.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: zaterdag 26 februari 2011

Bank of India becomes first to offer trade settlement in yuan

Bank of India dumpt de dollar. Zij accepteren alleen nog Chinese Yuan:

Bank of India dumpt de dollar. Zij accepteren alleen nog Chinese Yuan:

Bank of India has become the first Indian bank to offer trade settlement facility between the rupee and the Chinese RMB from Hong Kong. The US dollars will no more be the intermediary currency as the BOI is offering direct settlement between the rupee and the Chinese money. Chinese EXPORTers want their money in the local currency, which is regarded as more stable compared to the US dollar.

Lees verder op Times of India
Geplaatst op: vrijdag 25 februari 2011

Pimco: beleggers, bereid je voor op hoge inflatie in VS

Als de Fed niet op tijd verkrapt, dan kan er binnen drie jaar dubbelcijferige inflatie optreden. Beleggers moeten zich richten op beleggingscategoriën met een 'reëel rendement', zoals grondstoffen, vastgoed, aandelen en zelfs bepaalde obligaties.

Als de Fed niet op tijd verkrapt, dan kan er binnen drie jaar dubbelcijferige inflatie optreden. Beleggers moeten zich richten op beleggingscategoriën met een 'reëel rendement', zoals grondstoffen, vastgoed, aandelen en zelfs bepaalde obligaties.

Fundamentele veranderingen
Pimco, de grootste obligatiebelegger ter wereld, vreest een toenemend verschil tussen de gepubliceerde inflatie en de inflatie gecorrigeerd voor energie- en voedselprijzen (die de Fed als maatstaf gebruikt). Modellen die worden gebruikt om de inflatie te voorspellen zijn er niet op gericht fundamentele veranderingen mee te nemen. Pimco denkt dat de gepubliceerde, ongecorrigeerde inflatie, in de nabije toekomst zal aantrekken, mede doordat opkomende landen niet langer meer de inflatie in ontwikkelde landen drukken, maar juist inflatie EXPORTeren naar onder meer de VS.

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs