EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 1086 tot 1090 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: maandag 28 februari 2011

Egypte verbiedt EXPORT Goud

De nieuwe Egyptische minister van handel, Samir el-Sayyad, heeft afgelopen zondag het besluit genomen dat goud de aankomende vier maanden het land niet mag verlaten. De maatregel lijkt te zijn bedoeld om te vehinderen dat illegaal verkregen kapitaal met ex-overheidsmedewerkers en zakenmensen het land verlaat. Het besluit heeft betrekking op elke vorm goud. Dit houdt in dat naast goudbaren ook sieraden die goud bevatten het land niet langer mogen verlaten.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: zaterdag 26 februari 2011

Bank of India becomes first to offer trade settlement in yuan

Bank of India dumpt de dollar. Zij accepteren alleen nog Chinese Yuan:

Bank of India dumpt de dollar. Zij accepteren alleen nog Chinese Yuan:

Bank of India has become the first Indian bank to offer trade settlement facility between the rupee and the Chinese RMB from Hong Kong. The US dollars will no more be the intermediary currency as the BOI is offering direct settlement between the rupee and the Chinese money. Chinese EXPORTers want their money in the local currency, which is regarded as more stable compared to the US dollar.

Lees verder op Times of India
Geplaatst op: vrijdag 25 februari 2011

Pimco: beleggers, bereid je voor op hoge inflatie in VS

Als de Fed niet op tijd verkrapt, dan kan er binnen drie jaar dubbelcijferige inflatie optreden. Beleggers moeten zich richten op beleggingscategoriën met een 'reëel rendement', zoals grondstoffen, vastgoed, aandelen en zelfs bepaalde obligaties.

Als de Fed niet op tijd verkrapt, dan kan er binnen drie jaar dubbelcijferige inflatie optreden. Beleggers moeten zich richten op beleggingscategoriën met een 'reëel rendement', zoals grondstoffen, vastgoed, aandelen en zelfs bepaalde obligaties.

Fundamentele veranderingen
Pimco, de grootste obligatiebelegger ter wereld, vreest een toenemend verschil tussen de gepubliceerde inflatie en de inflatie gecorrigeerd voor energie- en voedselprijzen (die de Fed als maatstaf gebruikt). Modellen die worden gebruikt om de inflatie te voorspellen zijn er niet op gericht fundamentele veranderingen mee te nemen. Pimco denkt dat de gepubliceerde, ongecorrigeerde inflatie, in de nabije toekomst zal aantrekken, mede doordat opkomende landen niet langer meer de inflatie in ontwikkelde landen drukken, maar juist inflatie EXPORTeren naar onder meer de VS.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: dinsdag 22 februari 2011

Ruwe olie overstijgt kaap van 100 dollar per vat

De prijs van een vat Opec-olie is bij de start van de week geklommen tot 100,59 dollar, en bereikt opnieuw voor het eerst sinds september 2008 de grens van 100 dollar per vat.

De stijging is te wijten aan toenemende vrees over een mogelijke verstoorde olie-EXPORT uit de Opec-lidstaat Libië, waar er een bloedige repressie aan de gang is tijdens het volksprotest tegen de Libische leider en kolonel Kadhafi.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 februari 2011

Extreme weersomstandigheden jagen voedselprijzen steeds hoger

Experts menen dat het einde van de prijsstijgingen nog niet in zicht is.

Experts menen dat het einde van de prijsstijgingen nog niet in zicht is.

De globale weersomstandigheden blijven de prijzen van landbouwgrondstoffen naar recordhoogtes katapulteren. De cycloon Yasi die over Australië raast met windsnelheden van 300 kilometer per uur, heeft de prijs van suiker voor het eerst sinds 1980 boven de 35 dollarcent per pond gejaagd. Australië is de op twee na belangrijkste EXPORTeur van suikerriet wereldwijd.

Ook de strenge winter in de VS, met 30 staten die gisteren onder een gigantische sneeuwstorm werden bedolven, heeft de prijs van tarwe verder omhoog geduwd. Aan de andere kant van de evenaar zorgt een uitzonderlijke droogte in Argentinië dan weer voor prijsstijgingen van maïs.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs