EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 1091 tot 1095 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: woensdag 16 maart 2011

Yen rises to fresh all-time high versus U.S. dollar

The dollar dropped to a fresh record low against the yen in late New York trading on Wednesday as concerns escalated over a nuclear crisis in Japan.

The dollar dropped to a fresh record low against the yen in late New York trading on Wednesday as concerns escalated over a nuclear crisis in Japan.

The dollar fell as low as 79.56 yen on trading platform EBS JPY=EBS. The previous record low was 79.75 yen set in April, 1995. Traders are nervously watching if the Bank of Japan will intervene in the currency market to stem yen gains. A stronger currency makes Japanese EXPORTs less competitive and hurts the economy. (Reporting by Wanfeng Zhou; Editing by Chizu Nomiyama)

Lees verder op Reuters
Geplaatst op: woensdag 9 maart 2011

Saoedi-Arabie manipuleert

Volgens de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs heeft Saoedi-Arabië, de grootste EXPORTeur van ruwe olie ter wereld, gesjoemeld met cijfers over de olieproductie. Jan de Koning, fondsbeheerder bij Somerset Capital Partners Management, spreekt er schande van. Hij denkt wel dat beleggers door politieke schermutselingen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten zijn afgeleid van de oorspronkelijke oorzaak van de hoge olieprijs. Dit heeft te maken met de sterk gegroeide vraag, met name vanuit opkomende landen. Dit zal voortzetten en de olieprijs zal over een langere periode blijven stijgen, ook wanneer de politieke rust is wedergekeerd.

Lees verder op Telegraaf DFT
Geplaatst op: zondag 6 maart 2011

China gooit economisch model drastisch om

Ook China wil van productie naar diensten. Daarmee neemt het de leiding en geeft de ontwikkelde landen het nakijken.

Ook China wil van productie naar diensten. Daarmee neemt het de leiding en geeft de ontwikkelde landen het nakijken.

Met het twaalfde vijfjarenplan, dat vermoedelijk deze maand door het Chinese Volkscongres zal worden goedgekeurd, gooit China het over een nieuwe economische boeg. In plaats van een op EXPORT en investeringen gebaseerde structuur, kiest het voor een structuur die steeds nadrukkelijk gaat leunen op de consument. “Een verschuiving die diepgaande gevolgen zal hebben voor China, de rest van Azië en de hele wereldeconomie”, zegt Stephen S. Roach.

Lees verder op Sync.nl
Geplaatst op: maandag 28 februari 2011

Egypte verbiedt EXPORT Goud

De nieuwe Egyptische minister van handel, Samir el-Sayyad, heeft afgelopen zondag het besluit genomen dat goud de aankomende vier maanden het land niet mag verlaten. De maatregel lijkt te zijn bedoeld om te vehinderen dat illegaal verkregen kapitaal met ex-overheidsmedewerkers en zakenmensen het land verlaat. Het besluit heeft betrekking op elke vorm goud. Dit houdt in dat naast goudbaren ook sieraden die goud bevatten het land niet langer mogen verlaten.

Lees verder op Middelkoops Goud.com
Geplaatst op: zaterdag 26 februari 2011

Bank of India becomes first to offer trade settlement in yuan

Bank of India dumpt de dollar. Zij accepteren alleen nog Chinese Yuan:

Bank of India dumpt de dollar. Zij accepteren alleen nog Chinese Yuan:

Bank of India has become the first Indian bank to offer trade settlement facility between the rupee and the Chinese RMB from Hong Kong. The US dollars will no more be the intermediary currency as the BOI is offering direct settlement between the rupee and the Chinese money. Chinese EXPORTers want their money in the local currency, which is regarded as more stable compared to the US dollar.

Lees verder op Times of India
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs