Nieuws / Artikelen met het woord

export

1121 artikelen gevonden. Artikel 31 tot 35
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 4 april 2017

Amerikaanse bedrijven verhuizen opnieuw jobs naar Mexico

Amerikaanse bedrijven beginnen opnieuw jobs naar Mexico te EXPORTeren en dat in steeds toenemende mate. Dat blijkt uit onderzoek van Bloomberg.

Het persagentschap vond fabrieken in Illinois, Washington en New Jersey die het aantal Amerikanen dat ze tewerkstellen inkrimpen en in plaats daarvan jobs naar Mexico sturen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 15 maart 2017

Nederlandse EXPORT groeit verder in januari

De Nederlandse EXPORT is in de eerste maand van het jaar gestaag verder gegroeid. In januari voerde Nederland 5,7 procent meer uit dan in dezelfde maand een jaar eerder.

Dat bleek woensdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 15 maart 2017

OPEC-akkoorden liggen aan diggelen; opnieuw ‘ieder voor zich’

Het historische akkoord – in november gesloten door de OPEC-landen en een aantal olieproducerende landen die geen lid zijn van de Organisatie van olie-EXPORTerende landen – ligt aan diggelen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 8 maart 2017

China: nieuwe Grote Muur doet zijn werk

China heeft de voorbije maanden grote inspanningen geleverd om de kapitaalvlucht uit het land te temperen en het heeft er alle schijn van dat het land daarin is geslaagd. Dat heeft in een eerste tijd grote gevolgen voor de vastgoedmarkt in sommige steden, maar ook voor bedrijven in de rest van de wereld. In China mogen banken sinds kort geen netto kapitaalEXPORT meer toelaten of organiseren. De Chinese regering wilde met die ingreep één van de laatste mazen in de strikte kapitaalcontroles dichten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 3 maart 2017

'Kwart Nederlandse handelsbedrijven ondervindt nu al hinder van Brexit'

Sommige Nederlandse bedrijven die handel drijven met het Verenigde Koninkrijk hebben nu al last van het Britse vertrek uit de Europese Unie.

In een peiling van evofenedex, de brancheorganisatie voor transport- en EXPORTbedrijven, zegt een kwart van de ondernemingen hinder te ondervinden. Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$