EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
27
kliks
21
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Venezuela zal meer olie naar Verenigde Staten EXPORTeren

Het grootste oliebedrijf van Venezuela zal op korte termijn meer olie naar de Verenigde Staten EXPORTeren in plaats van naar China. Het Zuid-Amerikaanse land heeft namelijk acuut dollars nodig om leningen af te lossen. Venezuela heeft voor ongeveer $23 miljard geleend van China, leningen die rechtstreeks met levering van olie afgelost worden. Dat is een probleem voor het olieproducerende land, omdat ze eigenlijk dollars nodig heeft om andere schulden af te kunnen lossen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Verenigde Staten vinden geen bewijs voor koersmanipulatie door China

De Amerikaanse president Donald Trump beschuldigde China van koersmanipulatie van de yuan, maar heeft daar geen bewijs voor gevonden.

Volgens Trump zou China de valutawaarde kunstmatig laag houden om de EXPORT te stimuleren. Daar is echter geen bewijs voor gevonden, schrijft het Amerikaanse ministerie van Financiën in een rapport.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2018

Nederland blijft fier overeind

In heel Europa gaan de cijfers naar beneden, maar in Nederland blijven ze op een behoorlijk hoog niveau staan, blijkt uit de Conjunctuurklok van het CBS. Ook de laatste berichten over de EXPORT, de investeringen, de consumptie en de faillissementen zijn positief. In de woorden van macro-econoom en BNR-beurscommentator Kees de Kort: 'Het blijft allemaal bijzonder goed liggen'.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

Ondanks handelsoorlog met Washington floreert de Chinese buitenlandse handel

Ondanks de handelsoorlog tussen Washington en Peking is de Chinese buitenlandse handel in september fors gestegen. De EXPORT nam tegenover een jaar eerder met 14,5 procent toe tot 226,7 miljard dollar, terwijl de import vanuit de VS 14,3 procent toenam tot 195 miljard dollar. De handelsbalans klokt zo af op een overschot van bijna 32 miljard dollar, meldt de Chinese douane vrijdag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

'De Chinezen zijn uitgetarifeerd'

Kees de Kort legt weer eens z'n vinger op de zere Chinese plek: China EXPORTeert veel meer naar dan Amerika dan omgekeerd. De Chinezen zijn dus eigenlijk 'uitgetarifeerd'. China zoekt naar andere sanctiemogelijkheden, maar Amerika heeft betere kaarten.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs