EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: maandag 9 september 2019

EXPORT China krimpt door handelsoorlog met VS

China begint de gevolgen te merken van de escalerende handelsoorlog met de Verenigde Staten. De verkopen naar de VS waren afgelopen augustus 16 procent lager dan een jaar eerder, toen de handelsoorlog tussen de twee landen oplaaide.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2019

Het verband tussen de Zuid-Koreaanse munt en de MSCI World Index…

Wat veel beleggers niet weten is dat er sprake is van een sterk verband tussen de Zuid-Koreaanse munt en de MSCI World Index. De laatstgenoemde index bevat alle belangrijke wereldwijde aandelen. Het probleem is alleen dat de Zuid-Koreaanse valuta het op dit moment bijzonder lastig heeft. En dat kan ook slecht nieuws betekenen voor de wereldwijde aandelenmarkten.

De Zuid-Koreaanse munt is sterk afhankelijk van de EXPORT en kan tevens gezien worden als een barometer voor de financiële condities wereldwijd. Op het moment dat de Zuid-Koreaanse valuta het lastig heeft dan is dat meestal een slecht economisch teken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 2 september 2019

Vele Iraanse olieproducten ontsnappen aan Amerikaanse sancties

De Iraanse EXPORT van ruwe petroleum is door de sancties van de Verenigde Staten met 80 procent ingekrompen, maar de EXPORT van andere olieproducten blijft nagenoeg onaangeroerd. De verkoop van deze producten brengt Iran ongeveer 500 miljoen dollar per maand op. Dat blijkt uit ramingen van het persbureau Reuters. Iran produceert niet alleen ruwe petroleum. Het land brengt ook benzine, stookolie, scheepsbrandstoffen en aardgas op de markt.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2019

Chinese munt op laagste niveau sinds 2008

De koers van de Chinese yuan is donderdag tot het laagste niveau sinds 2008 gedaald. Donderdagochtend was een dollar 7,1736 yuan waard. De Chinese munt daalt al elf handelsdagen. Door de devaluatie van de yuan wordt Chinese EXPORT goedkoper.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2019

Britse autoproductie daalt al 14de maand op rij door afzwakkende EXPORT

De autoproductie in Groot-Brittannië is in juli verder gedaald, voor de veertiende maand op rij. Dat meldde de Britse autobranchevereniging Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT).

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs