Nieuws / Artikelen met het woord

export

1095 artikelen gevonden. Artikel 331 tot 335
Bron: nrcq.nl
Geplaatst: maandag 13 april 2015

Zó goed gaat het nou ook weer niet met de economie

Wie behoefte heeft aan goed nieuws, moet zich op de persberichten van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) abonneren. De positieve berichten over de Nederlandse economie stapelen zich op. Consumptie omhoog. EXPORT omhoog. Vertrouwen omhoog. Maar hoe goed gaat het eigenlijk echt?

[...]

Bron: Pravda.ru
Geplaatst: woensdag 8 april 2015

China buitensluiten heeft geen zin meer

De trend is duidelijk: China groeit hard en het wordt nog steeds op meedere manieren tegengewerkt zich verder aan te sluiten op globaal economisch niveau.

Allereerst de reguliere media. De berichtgevingen omtrent de Chinese economie zijn vaak negatief en investeerders kunnen zich maar beter verre houden van deze markt. Spooksteden moeten vastgoedbubbels impliceren, het kampt met aandelenbubbels, tech-bubbels en groeicijfers die niet deugen. Een dictatuur zonder transparantie en de yuan dat zijn munt kunstmatig laag houdt door deze aan de dollar te koppelen om de eigen EXPORT op niveau te houden. Tevens worden de besturingselementen die de koers van de Chinese munt manipuleren door het Westen bekritiseert.

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 6 april 2015

Griekse premier Tsipras trekt morgen naar Moskou

In de naarstige zoektocht naar bondgenoten en kapitaal zal de Griekse premier Alexis Tsipras morgen op bezoek gaan in Rusland. Griekenland wil met de Russen onder meer praten over de EXPORT van levensmiddelen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zondag 5 april 2015

Afrikaanse olielanden: prijs olie moet omhoog

Afrikaanse landen die olie EXPORTeren, doen een oproep om de wereldwijde productie van olie te verminderen. De olieprijzen zijn nu zo laag, dat ze in Afrika kunnen zorgen voor sociale onrust, zeggen ze.

De Afrikaanse olieclub APPA waarin de landen zijn verenigd, start een lobby om leden van het internationale oliekartel OPEC en andere olieproducenten te overtuigen. Sinds vorig jaar juni is ruwe olie ruwweg gehalveerd in prijs. Hierdoor moeten de regeringen in Afrika flink snijden in hun begrotingen. Verspreid over het continent worden groeiverwachtingen voor de economie naar beneden bijgesteld.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 4 april 2015

Afrika komt in actie tegen lage olieprijzen

Afrikaanse landen die olie EXPORTeren, doen een oproep om de wereldwijde productie van olie te verminderen. De olieprijzen zijn nu zo laag, dat ze in Afrika kunnen zorgen voor sociale onrust, zeggen ze.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$